El millor xampú per a caniches és un xampú hipoalergènic per a gossos d'alta qualitat. Afavorirà la humitat de la pell i el cabell, alhora que deixarà els olis naturals del teu cadell al seu lloc. I idealment està dissenyat per promoure un creixement saludable de la pell per a races arrissades. Però fins i tot les millors marques de xampú per a gossos no s'han d'utilitzar massa sovint. El rentat és important per eliminar la brutícia, els residus i els cabells solts. No obstant això, banyar-se massa sovint pot provocar picor, irritació de la pell i rínxols secs i encrespats. La majoria dels cadells poden sortir amb un bon matoll dos cops al mes a casa, amb una sessió de perruqueria professional cada sis setmanes aproximadament.

Contingut

  Els caniches es van criar com a gossos d'aigua, però això no vol dir que donar-li un bany al teu gos sigui una obvietat. El pelatge únic d'aquesta raça pot trigar una mica a mullar-se completament, i molt menys a xampú. El pèl del caniche és gruixut, dens i resistent a l'aigua, a causa de la seva història com a caçador d'ànecs durant els seus dies laborals.

  Els millors xampús per a caniches

  Els caniches adults requereixen un gos cert i d'alta qualitat. xampús pel seu cabell únic. La majoria dels nostres xampús preferits per a caniches funcionen amb els seus olis naturals per mantenir el cabell hidratat i la pell sana i sense picor.

  Xampú orgànic per a gossos de 4 potes

  Un dels nostres Els productes de xampú preferits per als caniches són el xampú orgànic per a gossos 4-Legger*. Aquest xampú orgànic per a gossos és ideal per a la raça Poodle per diversos motius. És hipoalergènic,és a dir, és una opció excel·lent per als caniches amb pell sensible que són propensos a les al·lèrgies o la sequedat. També ens encanta que estigui fet amb ingredients totalment naturals com l'àloe i l'espígol. A més, està lliure de parabens, sulfats i altres additius durs.

  Isle of Dogs Violet & Xampú de sal marina

  Un altre dels preferits de la nostra llista és el xampú per a diari Isle of Dogs*. Aquest producte exòtic està elaborat amb extracte de flor de calèndula i suc de fulla de romaní per millorar el cos natural i la brillantor d'aquests rínxols deliciosos!

  Rocco & Roxie Shampoos

  Per descomptat, també som grans fans de Rocco & Xampús per a gossos Roxie*. La farina de civada i l'oli d'argan d'aquest xampú per a gossos significa que el producte no només neteja sinó que hidrata. Ajudarà a alleujar qualsevol pell seca o picor que pugui patir el vostre caniche. També té una gran olor!

  Xampú 4 Legger Anti Itch

  I el xampú 4 Legger Anti Itch* és un altre producte que ens encanta per als gossos Poodle. És hipoalergènic, desodoritzant i ajuda a netejar i hidratar alhora que nodreix la pell seca i irritada.

  Com rentar un caniche amb xampú

  Si al teu caniche li encanta l'aigua, no vol dir que li encantarà hora del bany. Els gossos són divertits així. Tot i així, podeu ajudar a aclimatar el vostre caniche a la banyera assegurant-vos que li doneu molts elogis, llaminadures i un afecte suau al llarg del camí.

  Assegureu-vos d'omplir la banyera només ambuns centímetres d'aigua tèbia. Teniu tots els productes i eines que necessiteu a l'abast abans de començar. Un cop hàgiu situat el vostre caniche a la banyera, serà difícil deixar-lo sense que intenti escapar!

  Mullar-se el pelatge

  Mullar-los fins a la pell pot trigar una mica, així que tingueu paciència i assegureu-vos que l'aigua estigui a una temperatura agradable i còmoda per al vostre gos. Això vol dir que no voleu que l'aigua sigui massa calenta o massa freda. L'aigua tèbia o tèbia sempre és la millor opció.

  A continuació, voldràs fer espuma al teu caniche amb una generosa quantitat del xampú per a gossos d'alta qualitat. És possible que hàgiu de passar una estona per fregar-lo, assegurant-vos d'aplicar suaument el xampú fins a la pell.

  Esbandir

  És imprescindible que renteu bé el caniche per assegurar-vos que desfer-se de qualsevol residu de sabó o xampú sobrant. Si es deixa assecar, fins i tot el millor xampú per a caniches podria causar irritació i picor de la pell i cabells no saludables.

  Després d'haver esbandit el xampú Poodle, és probable que seguiu amb el seu condicionador i qualsevol altre producte que tu o el teu veterinari hagis decidit.

  A continuació, pots assecar el teu caniche amb una tovallola i seguir amb un assecador a la temperatura més baixa.

  Divulgació de l'enllaç d'afiliat: Els enllaços d'aquest article marcats amb un * són enllaços d'afiliats, i és possible que rebem una petita comissió si els compresproductes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.