El millor menjar per a gossos per a huskies no només està formulat per a una raça activa, intel·ligent i d'alta energia. També tracta la tendència natural del modern Husky siberià a ser més aviat exigent amb el que es posen a la boca. També haureu d'espaiar els seus àpats més que el propietari mitjà d'un gos, ja que aquests cadells semblants a un llop tenen un mètode únic per regular el seu metabolisme que els permet treballar molt amb quantitats molt petites d'aliment!

  Per què els huskies siberians són quisquillosos per menjar?

  L'evolució única del husky siberià pot fer que aquests gossos semblin a menjar exigents per als no iniciats. Aquesta és una de les vuit races de gossos que es consideren més properes a l'ancestre del llop salvatge del gos. Concretament, els llops Taimyr de Sibèria que van viure fa 35.000 anys.

  En estat salvatge, un llop té una oportunitat de decidir si un nou aliment és segur per menjar. Fes la decisió equivocada i el llop mor. Els huskies han conservat aquesta sensibilitat afinada.

  Si alguna vegada el vostre husky menja un aliment i després es posa malalt, podeu apostar que no tornarà a tocar aquest menjar!

  Consells d'alimentació dels huskys

  En principi, compra una quantitat molt petita d'un aliment nou. No invertiu en quantitats a l'engròs fins que no vegeu com reacciona el vostre gos husky siberià. I no us sorpreneu si un dia el vostre gos decideix de sobte que no en vol menjar més.

  Alguns huskies siberians no menjaran fins que no hagin sortit a passejar ocórrer o un joc ràpid de buscar. Aquests gossos simplement no estan acostumats a menjar fins després d'haver fet una mica d'exercici intens.

  Doneu-los la seva ració diària de menjar espaciada en el doble de les quantitats que podríeu esperar a la seva edat. Així, un cadell de 8 setmanes podria fer fins a vuit àpats al dia. Un husky adult probablement s'instal·larà al voltant dels quatre.

  Els huskies són una de les poques races de gossos del planeta que realment són capaços d'avorrir-se amb menjar i menjar. Si sospiteu que aquesta és la raó per la qual el vostre gos Husky no menja, proveu una bola o un alimentador de trencaclosques per fer que l'hora dels àpats sigui més interessant.

  Són especialment propensos a desenvolupar una malaltia anomenada dermatosi sensible al zinc, ja que aquests els gossos lluiten per absorbir zinc. Si veus pèrdua de cabell o crostes al voltant de la cara del teu husky, parleu amb el vostre veterinari sobre com afegir un suplement de zinc a la dieta del vostre gos.

  El millor menjar sec per a huskies

  Cal que les croquetes seques siguin tenen un alt contingut de proteïnes i un contingut de greixos relativament alt per ser adequat com a font principal de nutrició per als gossos husky siberians, tant si esteu seleccionant el millor menjar per a mescles de husky com per a gossos husky de raça pura.

  Blue Buffalo Wilderness

  Aquest aliment ric en proteïnes * és adequat com a font principal d'àpats per al vostre gos, juntament amb algunes llaminadures riques en greixos.

  CRAVE Grain Free

  Els huskies fan bé amb Crave, amb la seva 34% de proteïnes i 17% de greixos. Aquest menjar té un gran sabor*significa que tens la possibilitat de ser un èxit amb el teu qui menja.

  El millor menjar per a gossos en conserva per a huskies

  Pot ser més difícil mantenir aquesta raça ben hidratada. . Això pot significar que el millor aliment per als huskies que mengen dietes comercials pot ser una barreja de menjar sec i humit.

  Benestar 95% natural

  Aquest aliment* molt humit i relativament alt en proteïnes i greixos és un un excel·lent complement per proporcionar nutrients i hidratació addicionals al teu Husky.

  Menjar humit per a gossos per a adults de NUTRO Kitchen Classics

  Una recepta igualment ben dissenyada, també és un bon aliment humit* per a humitat. races energètiques.

  Menjar cru per a gossos per a huskies

  Si teniu problemes per esbrinar quin és el millor menjar per a gossos per a huskies, potser voldreu parlar amb el vostre veterinari sobre canviar-lo a un dieta crua/BARF, que és la que coincideix més amb com s'alimenten els trineus que treballen i els huskies de carreres.

  Wellness Core RawRev

  Aquest aliment de croqueta a base de cru* té croqueta seca i crua liofilitzada. barrets barrejats.

  Instinct Raw Boost Grain Free

  Aquest aliment a base de cru* combina croqueta seca i trossos de proteïna crua liofilitzada.

  Aliments per a gossos liofilitzats de Stewart Raw Naturals

  Aquest aliment ric en proteïnes* ofereix una gran opció per a la dieta diària del vostre husky.

  El millor aliment per a huskies amb estómacs sensibles

  Els huskies es coneixen com una raça de gos que pot ser més sensible als additius, farcits i al·lèrgens comuns com el blat de moro, el blat, els lactis,soja i ous. Això vol dir que el millor menjar per a gossos per als huskies és sovint una dieta d'ingredients limitats, o L.I.D. No obstant això, aquests aliments de vegades són més baixos en proteïnes i greixos. És possible que hàgiu de complementar-los amb fonts d'aliments sencers per a una nutrició completa.

  Wellness Simple Natural

  Amb un 26% de proteïnes i un 12% de greixos, aquest aliment* seria un bon entrant amb proteïnes addicionals. i greix afegit. La llista d'ingredients minimalista ajuda a protegir el vostre gos dels possibles al·lèrgens.

  Menjar sec PURE per a gossos sense cereals Dieta limitada d'ingredients CANIDAE

  Això ric en proteïnes i el menjar gras* seria adequat com a element bàsic per al vostre Husky. També elimina molts dels ingredients més comuns que causen malestar estomacal.

  Merrick Limited Ingredient Diet Grain Limited Aliment sec per a gossos d'ingredients

  Amb un 29% de proteïnes i un 15% de greix, aquest aliment* podria ser adequat. També pot necessitar alguns suplements en forma de proteïnes senceres i fonts de greix.

  El millor menjar per a gossos per a cadells husky

  Els cadells en general necessiten un contingut de nutrients diferent i més calories que gossos adults perquè creixen molt ràpid.

  Nature's Variety Instinct

  Ajuda el teu cadell a començar correctament amb la varietat de la natura. Amb un 33% de proteïnes i un 15% de greixos, aquest* és un bon aliment inicial per a un cadell Husky.

  Divulgació d'enllaços d'afiliats: els enllaços d'aquest article marcats amb un * sónenllaços d'afiliació, i és possible que rebem una petita comissió si compra aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.