El millor llit per a gossos de pastor alemany és prou gran perquè puguin estirar còmodament. Els pastors alemanys poden pesar fins a 90 lliures com els adults, així que necessiten un llit dissenyat per a gossos grans. També són propensos a problemes com la displàsia de maluc. Per tant, és possible que vulgueu considerar un llit ortopèdic per a gossos si el vostre pastor alemany pateix aquest problema. Si el vostre gos és un mastegador pesat, també podeu triar llits elevats per a gossos o fabricats amb materials més resistents.

  Els millors llits per a gossos de races grans

  Els nostres gossos de races més grans. Tots han estat enamorats dels seus llits suaus o han ignorat totalment les superfícies més luxoses a favor del sòl fred de la cuina. No llenceu bons diners a un llit suau si teniu una espècie de cadell amb taules de terra, però si al vostre gos li encanta el luxe, hem tingut molta sort amb aquest estil de llit.

  Llit Brindle Soft Memory Foam

  El llit per gossos Brindle Soft Memory Foam* és una opció còmoda i espaiosa per als gossos de pastor alemany. La mida més gran que ve és de 52 per 34 polzades, que hauria de ser suficient fins i tot per al pastor alemany més gran. Aquest llit està disponible en quatre colors, i té una funda extraïble i rentable per a la millor higiene. Les seves capes d'escuma de memòria donaran suport al vostre gos mentre dorm.

  Llit per a gossos extra gran de Bedsure

  El llit per a gossos extra gran de Bedsure* té moltes característiques fantàstiques que li encantaran al vostre GSD. i ve en el perfecte 44 per 32 polzades. Per tant, témolt espai per al teu gos. Aquest llit té un disseny reversible. Un costat té un teixit suau i suau per mantenir el vostre gos calent durant els mesos més freds. Però l'altre costat és un teixit Oxford dissenyat per mantenir el teu gos fresc a l'estiu. La funda es pot treure fàcilment per rentar-la. A més, aquest llit està fet d'escuma per suportar les articulacions del vostre gos i alleujar qualsevol pressió.

  Els millors llits ortopèdics per a gossos

  Lamentablement, els pastors alemanys són propensos a patir el problema comú de la displàsia de maluc. Aquest trastorn pot començar a mostrar-se des dels 12 mesos d'edat. Els llits ortopèdics o d'escuma de memòria són perfectes si el vostre gos pateix aquest problema. Aquests són els nostres preferits.

  Llit ortopèdic per a gossos d'alt grau de Kopeks

  El llit ortopèdic per a gossos d'alt grau de Kopeks* fa 7 polzades d'alçada per a un munt de suport. Està fet d'escuma de memòria gruixuda i fins i tot té un reposacaps per al vostre pastor alemany. Aquest llit fa 50 per 34 polzades, de manera que s'adaptarà fins i tot al gos pastor alemany més gran. Hi ha una coberta interior impermeable i una coberta exterior suau i extraïble. La coberta exterior també té un fons antilliscant, de manera que es pot col·locar a qualsevol lloc de casa teva.

  Llit ortopèdic Big Barker de 7 polzades

  Si t'agrada el gos pastor alemany gruixut llits, t'encantarà el llit ortopèdic per a gossos Big Barker de 7 polzades d'alçada.* La mida "gran" arriba a les 48 per 30 polzades, però també es presenta extragran si cal. Aquest llit també ve amb un impressionant 10 anysgarantia si l'escuma perd la seva forma.

  La funda és rentable a màquina i suau. A més, té una vora elevada en un costat. L'escuma d'aquest llit hauria d'ajudar a suportar les articulacions del vostre gos i alleujar qualsevol pressió sobre elles sempre que s'estira.

  Llits per a gossos millor criats

  Encara no tinc cap gos que no tingui no mastegues mai el llit. Afortunadament, la majoria d'ells creixen per costum com a adults, però les nostres races de treball sovint no ho fan fins que tenen almenys tres anys. Sempre hem solucionat aquest problema aconseguint-los llits elevats amb marcs forts i malla gruixuda.

  No obstant això, estaria un error si no esmentés que aquest tipus de llit gairebé sempre inclou algun muntatge necessari. Ajuntar un dels llits a continuació va donar com a resultat una de les discussions més grans que he tingut a la meva vida...

  Llit elevat per a mascotes d'AmazonBasics

  Mesures del llit elevat per a mascotes d'AmazonBasics * 51,3 per 31,5 polzades, per la qual cosa és una gran opció per als pastors alemanys. Està format per un marc metàl·lic sòlid i un teixit de malla transpirable que es presenta en dos colors, ja sigui gris o verd. Un desavantatge de llits com aquest és que requeriran una mica de construcció. Però aquest llit inclou totes les eines que necessitareu.

  Llit elevat per a gossos Veehoo

  El llit per gossos elevat Veehoo* és una altra opció fantàstica. Aquest llit és una mica més petit que l'anterior, mesura 42 per 30 polzades. Ve en quatre colors diferents i téel mateix disseny de tela de malla per mantenir l'aire fresc fluint al teu gos. A més, aquest llit no requereix cargols. És molt fàcil de muntar, ja que les peces només s'enganxen entre si.

  Els millors llits còmodes per a gossos

  Si el vostre gos no és un mastegador pesat, el millor llit per al vostre pastor alemany El gos pot ser un que sigui còmode!

  Coixí de llit per a gossos Majestic Pet

  El coixí de llit per a gossos de Majestic Pet* és una opció fantàstica si només busqueu alguna cosa còmode pel teu gos. Aquest llit ve en una gran varietat de colors i patrons, i mesura 46 per 35 polzades. Tot el llit es pot rentar a màquina, de manera que no hauràs de perdre el temps per lluitar amb la funda d'aquest coixí.

  Llit rentable per a gossos PUPPBUDD

  Un altre còmode i fàcil de netejar. L'opció és el llit per a gossos de PUPPBUDD*. Aquest ve en 3 mides: mitjà, gran i jumbo! Per tant, comproveu les mides per veure quina és la millor per al vostre GSD.

  Té un folre polar còmode i càlid i un suport impermeable i antilliscant per mantenir el llit del vostre gos al seu lloc allà on el poseu. Aquest llit té un farciment suau de cotó i tot es pot rentar a màquina. Per tant, si no us molesta treure les cobertes, aquesta és una opció fantàstica.

  Llit Villa Bagel de Majestic Pet Products

  La nostra última opció còmoda de llit per a gossos és el gos Villa Bagel de Majestic Pet Products. llit*! La mida més gran d'aquest llit és de 52 per 35 polzades, de manera que hi ha molt espai perel teu GSD per relaxar-te. Aquest llit rodó amb forma de bunyol es presenta en una gran varietat de colors, de manera que podeu combinar el llit del vostre gos amb la vostra llar.

  Els millors llits per a gossos de refrigeració

  Els pastors alemanys són gossos peluts! Tenen una capa doble gruixuda i fins i tot poden venir en una varietat de pèl més llarg. Malgrat el gran vessament dues vegades a l'any, tot aquest cabell pot significar que els GSD s'escalfen a l'estiu. Per tant, podrien beneficiar-se d'un llit per a gossos que refrescar.

  Bsssol per a gossos elevat de Petsure

  El bressol per a gossos elevat de Petsure* és un llit elevat amb un teixit transpirable dissenyat per manteniu el vostre gos fresc. La mida més gran d'aquest llit és de 49 per 35,5 polzades. Té peus antilliscants per evitar que el llit llisqui per casa teva quan el teu gos salta i es baixa.

  Aquest llit és fàcil de netejar i fàcil de moure, de manera que es pot utilitzar a l'interior o a l'exterior. aquells calorosos mesos d'estiu. Requereix una mica de muntatge, però ve amb totes les eines necessàries.

  Llit per a gossos Sealy Lux Quad Layer

  El llit per gossos Sealy Lux Quad Layer* està dissenyat per suportar gossos amb qualsevol articulació problemes com l'artritis, així com mantenir-los frescos. Aquest llit té una base de carbó vegetal per absorbir qualsevol olor i mantenir la teva llar amb una olor fresca. També inclou un gel energètic refrescant que regula la temperatura corporal dissipant la calor lluny de la superfície del llit.

  Els millors llits de caixes per a pastors alemanys

  No tots els llits de gossos són independents a casa teva. Potser el millor gosel llit per al vostre pastor alemany serà un que caben còmodament a la seva caixa.

  Llit per a mascotes Midwest Bolster

  El primer és el llit per a mascotes Midwest Bolster*. Aquest llit té una mida de 42 polzades, 48 ​​polzades i 54 polzades, de manera que hi ha alguna cosa per cabre en qualsevol caixa GSD de mida. Ve en una gran varietat de colors i es pot rentar a màquina. Aquest llit té els costats elevats i està dissenyat per semblar pell sintètica. Tanmateix, això vol dir que no és adequat per a gossos als quals els agrada mastegar els seus llits.

  Llit per a gossos Fur Haven per a caixes

  Una millor opció per als gossos als quals els agrada mastegar és el llit per a gossos Fur Haven*. Aquest llit està fet d'un material de polilona, ​​de manera que serà més difícil de trencar que un llit tou. Té un disseny reversible, de manera que es pot utilitzar qualsevol costat cap amunt, i és completament resistent a l'aigua. Per tant, aquesta pot ser una opció fantàstica per protegir-se de qualsevol accident.

  La coberta d'aquest llit és extraïble, però s'haurà de rentar a mà.

  Els millors llits per a gossos per a cadells de pastor alemany

  Si teniu un cadell de pastor alemany, és possible que vulgueu utilitzar un llit de mida adulta per evitar comprar un segon llit quan el vostre cadell creixi. O potser voldreu triar un llit més petit per adaptar-se al vostre cadell tal com és ara.

  Llit autoescalfador per a mascotes Aspen

  El llit autoescalfador per a mascotes Aspen* és una opció còmoda perquè els cadells s'arrossin. Té forma de bagel i està fet amb un disseny de llana de xai artificial. Aquest llit reflectirà la calor corporal de la teva mascotaper mantenir-los calents i acollidors. També té un fons amb textura i antilliscant per evitar que el llit es mogui a mesura que la teva mascota entra i surt.

  Llit per a animals de companyia refrigerat Sterling Premium

  Una altra opció còmoda és el Llit per a mascotes Sterling Premium Cooling*. Aquest llit té una forma ovalada, amb una vora exterior elevada. Està fet d'escuma viscoelástica refrescant per mantenir el vostre cadell de pastor alemany esponjós a una temperatura còmoda. Aquest llit té una funda extraïble i un teixit de peluix dissenyat per a la màxima comoditat!

  Llits de pastor alemany sènior

  Els gossos grans poden tenir problemes per sentir-se acollidors a la nit, però aquests llits els donaran un pota ajudant.

  Llit de plataforma d'escuma de memòria BarkBox

  El llit de plataforma d'escuma de memòria BarkBox* és una opció fantàstica per als gossos de pastor alemany més grans. Aquest llit es presenta en una varietat de mides i colors per adaptar-se a cada llar. Està fabricat amb gel terapèutic d'escuma de memòria per mantenir el vostre gos gran fresc i còmode, sobretot si té les articulacions adolorides.

  Llit ortopèdic Premium The Dog's Bed

  Una altra opció per a gossos vells. qui pateix problemes articulars és el llit Dog's Bed Orthopaedic Premium Memory Foam.* Aquest llit té una funda extraïble i reemplaçable. L'escuma de memòria està dissenyada per donar suport als gossos amb dolor a les articulacions, oferint-los alleujament i comoditat.

  Divulgació d'enllaços d'afiliats: els enllaços d'aquest article marcats amb * són enllaços d'afiliats i és possible que rebem un petitcomissió si adquireix aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.