El millor arnès per a Yorkies és un còmode, ben ajustat i fàcil de posar! S'ha de tenir en compte la seva petita estatura i no quedar atrapat amb els seus abrics llargs. En els últims anys, l'ús d'un arnès per passejar el vostre gos s'ha tornat més popular que l'ús d'un collar i una corretja tradicionals. Té molts beneficis, inclòs un millor control del vostre cadell mentre camina o corre. També pot ser una opció molt més segura per al seu coll.

  Els 3 millors arnesos Yorkie

  La millor mida d'arnès Yorkie s'adaptarà bé a la seva mida, forma, i força.

  El millor arnès per a gossos sense tirar de EXPAWLORER

  Aquest arnès encoixinat per fer-ho tot* es presenta en molts colors divertits. També és reflectant per a la nit, té múltiples punts de fixació de corretja i un llaç per al cinturó de seguretat.

  Arnès d'armilla per a gossos de peluix suau per a gossos petits i mitjans

  Aquest arnès de peluix* és còmode i perfecte per relaxar-se en dies freds o freds. Té material reflectant per a la seguretat i anells dobles en D per a la fixació.

  Arnès per a gossos de malla Lil Pals per a mascotes costaneres

  També pots provar aquest petit arnès* per a la tassa de te Yorkie ! El disseny de malla ha de ser fresc i còmode durant tot l'any.

  Característiques principals

  Hi ha dos estils principals d'arnès per a gossos que són adequats per utilitzar-los amb Yorkies.

  Arnès de corretja encoixinat

  El primer és l'arnès de corretja. La majoria tenen sivelles a la part superior de l'esquena i/olaterals, fent que l'arnès sigui totalment ajustable. L'ajustament pot ser molt útil a l'hora d'escollir un arnès de cadell Yorkie per a cadells molt petits!

  Els arnesos per a gossos d'estil de corretja vénen en diferents materials, però probablement les corretges de niló són les més populars, ja que són molt duradores i fàcils de netejar. lleuger i resistent a la intempèrie. Els arnesos de pell s'han d'evitar, ja que tendeixen a perdre la seva forma i ajustament.

  Els arnesos d'armilla o d'embolcall

  Disponibles en una infinitat de colors i dissenys, inclòs el bling, són una opció molt popular per als fashionistes i el seu gos de la ciutat! A més, moltes races petites, com ara els Yorkies de tassa de te i els cadells de Yorkie, troben l'efecte d'embolcall de l'arnès de l'armilla reconfortant.

  Un arnès d'armilla és essencialment una armilla petita que porta el vostre Yorkie. Enganxeu la corretja del vostre gos a un anell en D o connector de tela a la part posterior superior de l'armilla. Els arnesos d'armilla es subjecten mitjançant corretges de velcro o niló i inclouen una sivella de seguretat d'alliberament ràpid.

  Les armilles són fàcils de posar al teu Yorkie i s'ajusten de manera segura i còmoda. Les dues opcions d'estil d'arnès permeten al vostre Yorkie una total llibertat de moviments i mantenen el coll protegit de lesions. Per tant, realment, el millor arnès per a Yorkies és el que més t'agrada!

  Què passa amb els collars?

  Tot i que potser preferiu utilitzar un arnès per al vostre Yorkie, encara hauria de portar un coll amb una etiqueta d'identificació amb el seu nom i el seu contactenúmero de telèfon. També hauríeu de tenir el microxip del vostre Yorkie perquè es pugui localitzar fàcilment fins a vosaltres si es perd.

  Val la pena assenyalar que, segons la Societat Americana per a la Prevenció de la Crueltat cap als Animals, el 15% dels propietaris de gossos van informar que havien perdut la seva mascota en algun moment dels últims cinc anys. D'aquests, el 93% es van retrobar finalment amb els seus pares de mascotes, però dels 542.000 gossos que es van trobar com a vagabunds, només el 26% van ser reclamats pels seus propietaris.

  Per què és vital l'ajust correcte

  És important que l'arnès del vostre gos li encaixi correctament. Un arnès massa fluix pot fregar la pell del gos i provocar pegats dolorosos. Un arnès solt al coll del gos podria posar-lo en perill d'estrangulació, s'hauria d'embolicar en branques baixes o esbarzers mentre camina.

  Si l'arnès està massa ajustat, serà incòmode per al vostre Yorkie. restringint el seu moviment i potencialment causar úlceres doloroses per pressió.

  Com ajustar-se a l'arnès del teu Yorkie

  Ja sigui que compres en línia o en una botiga de productes per a mascotes, hauràs de saber com mesurar-lo. el teu Yorkie per a l'ajust perfecte de l'arnès. En general, hauríeu de triar un arnès molt petit, ja que solen ser adequats per a un Yorkie. També pots comprar un arnès de cadell de Yorkie o un arnès per a la tassa de te Yorkie.

  Fes servir una cinta mètrica de tela flexible i mesura el teu Yorkie al voltant del seu pit. Comença per la part inferior de la seva costellagàbia, puja i per sobre de la seva esquena, i després torna a baixar al teu punt de partida.

  A continuació, mesura el seu coll embolicant la cinta al voltant de la zona més gruixuda just on el seu coll s'uneix a les seves espatlles. Molts fabricants d'arnes utilitzen el pes com a guia de talles. Si el vostre cadell animat no s'asseu quiet a la balança, peseu-vos primer. Ara agafeu el vostre cadell i peseu-vos tots dos junts.

  La diferència entre les dues mesures serà el pes del vostre Yorkie! Ara passem a mirar el millor arnès per a Yorkies que hem trobat per a tu i la teva mascota mimada!

  Millors arnés de cinturó de seguretat

  Si viatges amb el teu Yorkie al cotxe , hauríeu de triar un arnès que es pugui enganxar al cinturó de seguretat. En el cas que hagis de frenar amb força, la teva mascota no sortirà volant del seient i es lesionarà. Quin és, doncs, el millor arnès per a gossos per al Yorkshire Terrier a l'hora de viatjar?

  El millor arnès per a gossos sense tirar de EXPAWLORER

  Aquest arnès per gossos d'aventura i encoixinat lleuger* ve en una varietat de colors per adaptar-se cada cadell! El teixit transpirable és durador i està folrat amb un encoixinat suau d'esponja per a la comoditat, el que el converteix en una ajuda d'entrenament simpàtica per als gossos que tenen tendència a estirar. El disseny inclou un material brillantment reflectant que fa que la vostra mascota sigui molt visible durant les passejades nocturnes.

  El disseny únic inclou una sivella Duraflex, que fa que l'arnès sigui molt fort. També n'hi ha dospunts de fixació de la corretja mitjançant un anell en V d'alumini a la part posterior i una corretja reforçada al pit. Aquest arnès de disseny ergonòmic té un mànec resistent, que permet enganxar fàcilment el cinturó de seguretat per mantenir el vostre Yorkie segur mentre va al cotxe.

  Arnés de seguretat per a gossos PAWABOO

  Aquest arnès més venut de Pawaboo * està dissenyat per ser utilitzat amb un cinturó de seguretat per viatjar amb cotxe amb seguretat, així com per caminar amb corretja normal. El robust cinturó de seguretat metàl·lic es pot utilitzar a la majoria de cotxes familiars i SUV. L'arnès és d'estil armilla i està fet de polièster Oxford transpirable. Té una placa de pit encoixinada per a més protecció i comoditat.

  Els millors arnesos de Yorkshire Terrier encoixinats

  Aquest arnès per gossos encoixinat* acostuma a ser lleugerament més petit que la mitjana que les mesures indicades. fent que la mida extra petita sigui la millor mida d'arnès Yorkie d'aquest model per a la tassa de te i els cadells.

  L'arnès està fet de polièster còmode, encoixinat i transpirable i inclou una sivella d'alliberament ràpid. Tot i que l'armilla de pit és totalment ajustable, tingueu en compte que la corretja del coll és fixa i no es pot ajustar. L'arnès també es presenta en una varietat de colors brillants i impressionants.

  Arnés d'armilla de peluix suau de Voyager per a gossos petits i mitjans

  Mima a la teva mascota amb el súper suau de Voyager. , arnès encoixinat*! Feta amb un teixit elegant d'efecte camussa amb un folre suau i esponjós, aquesta armilla ofereix ella màxima comoditat per al teu preciós bebè pelut.

  L'arnès ben fet té un tancament durador i una sivella de seguretat d'alliberament ràpid. L'arnès també és totalment ajustable, la qual cosa us permet obtenir l'ajust perfecte per al vostre cadell. Aquest arnès luxós i càlid es presenta en una varietat de colors bonics i també es pot rentar completament a màquina, de manera que la neteja després de les passejades fangoses a l'hivern és molt fàcil.

  Arnés per a gossos EcoBark Classic

  Per als propietaris conscients del medi ambient, el L'arnès EcoBark* és un best-seller fabricat amb ampolles d'aigua de plàstic reciclades. El disseny de l'arnès lleuger ha estat provat per la seguretat de ROSH.

  Està folrat amb malla encoixinada per a més comoditat i el seu disseny sense asfixia protegeix contra lesions a la tràquea i la gola del teu Yorkie. L'arnès té un cinturó ajustable i també inclou un ganxo d'ancoratge reforçat i tancaments d'alliberament ràpid.

  Els millors arnés Yorkie d'armilla

  L'arnès de malla Voyager* és un gran arnès de Yorkshire Terrier! Està fet d'un teixit de malla transpirable amb un estil fàcil d'introduir, el que fa que sigui ràpid i fàcil per al propietari ocupat posar-se a la seva mascota.

  L'arnès té tancaments de velcro forts i un D-metall robust. anells per a una fixació segura i segura de la corretja. El Voyager es presenta en una àmplia gamma de colors brillants i alegres per al cadell i propietari que marca tendència!

  Arnés d'armilla per a gossos PUPTECK

  Aquesta mida d'arnès Yorkie de joguina d'estil d'armilla també és prou petita com percabre una tassa de te Yorkie o un cadell. El teixit clàssic amb estampats de quadres està fet de malla transpirable, mantenint el teu cadell sec i fresc, sigui quin sigui el temps.

  L'escot amb volants i la bonica cinta de corbata fan que aquesta armilla sigui una simpàtica perfecció! Aquest arnès per a gossos per a la tassa de te Yorkie es subjecta mitjançant un velcro i un tancament de clip de plàstic fort amb dos anells en D metàl·lics per a una seguretat addicional. L'armilla també està disponible en color morat i vermell.

  Els millors arnés de Yorkie de tassa de te

  Quina és la millor mida d'arnès de Yorkie per a un cadell de tassa de te? Aquests arnesos estan fets especialment per a races de joguina i també poden ser el millor arnès per a un cadell de Yorkie.

  Arnés Snazzi Step in Dog Arm

  Aquestes armilles d'arnés Yorkie tassa de te* estan dissenyades per adaptar-se a tasses de te i petits cadells. La malla d'aire transpirable mantindrà el vostre cadell fresc i sec durant el temps calorós i també té accessoris de corretja d'anell D resistents per a més seguretat. Els arnesos vénen en una varietat de colors bonics per al vostre petit millor amic!

  Arnès per a gossos de malla Lil Pals de la costa

  L'arnès de malla suau transpirable Lil Pals* està fet amb el cadell més petit en ment. L'arnès té laterals ajustables per a un ajust perfecte. La corretja metàl·lica amb anell en D és duradora i està construïda per a la seguretat i la longevitat.

  Per què hauria d'aconseguir un arnès Yorkie

  Si teniu un cadell de Yorkie, és possible que trobeu un arnès. és una eina d'entrenament eficaç i simpàtica. Un arnès proporcionamillor control sobre els gossos que s'inclinen a tirar i saltar quan s'emocionen durant una passejada.

  A causa de la pressió que fa un collar sobre la seva tráquea, els gossos que estiren habitualment mentre porten collar i plom poden patir coll. lesions i problemes de salut associats. Un arnès no exerceix pressió directa sobre el coll del gos, de manera que s'evita el risc de lesions.

  Entendre l'anatomia del coll del teu Yorkie

  Per entendre per què un collar pot ser tan perjudicial per al teu Yorkie, és important mirar l'anatomia del seu coll. Sota les cordes vocals del teu Yorkie, la seva gola es divideix en dues seccions diferents.

  La tràquea (tràquea) està situada cap a la part davantera del coll del gos. Aquest tub condueix als pulmons del gos i li permet respirar. La tràquea està coberta per anells de cartílag suau i flexible. Una mica darrere de la tràquea hi ha l'altre tub, l'esòfag del teu cadell, que transporta el menjar al seu estómac.

  Quines lesions pot causar un collar?

  Perquè la tràquea no està protegida per un os rígid. , es pot aixafar fàcilment per un collar si el gos tira. Això podria provocar un col·lapse traqueal greu o, com a mínim, convulsions de tos.

  Els iorkies corren un risc particularment a causa de la seva petita estatura i la manca de suport muscular al voltant de la zona del coll. Les lesions a la tràquea del gos són extremadament doloroses i poden requerir cirurgia. Alguns gossos podenNo et recuperis mai completament de les lesions relacionades amb el collar.

  En comparació, un arnès està dissenyat per adaptar-se a les espatlles, el pit i la part superior de l'esquena del teu gos. Aquestes àrees tenen molt més múscul i també són òssies, i permeten transmetre fàcilment qualsevol tensió que pugui ocórrer si el vostre Yorkie estira mentre el passegen.

  Divulgació d'enllaços d'afiliats: enllaços d'aquest article marcats amb un * són enllaços d'afiliats i és possible que rebem una petita comissió si adquireix aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.