La combinació de Mastiff Lab té un pare Labrador Retriever i un altre pare Mastiff anglès. Aquests són gossos enormes, fins i tot com a cadells, que poden créixer en qualsevol lloc de més de 50 lliures a l'edat adulta. Tenen el cap ample, el pit de canó i una cua llarga i relativament recta i gruixuda. Els seus colors varien molt, però tots tenen abrics dobles gruixuts que necessiten molta cura per evitar que la vostra casa s'inundi de pelatge! Són gossos intel·ligents que aprenen ràpidament amb un entrenament de reforç positiu i formen vincles forts amb les seves famílies. La seva mida i tendències de vigilància fan que normalment s'adaptin millor a les cases sense nens, però es poden portar bé amb els nens si estan ben entrenats i socialitzats des de la criatura.

  Història i propòsit original

  La barreja de Mastiff Lab prové de dos pares força diferents. Així doncs, per entendre realment els seus antecedents, hem de mirar les seves dues històries separades.

  Els registres del mastí anglès es remunten a l'any 55 aC, a la invasió d'Anglaterra per Julià Cèsar. És probable que els mastins fossin criats originalment per lluitar contra lleons i altres animals grans a les arenes de gladiadors. Però, més tard es van utilitzar com a gossos de guerra i gossos de caça.

  El mastí modern no es va criar sistemàticament fins al segle XIX quan J.R. Thompson va començar a produir-los. Va comprar alguns gossos tipus Mastiff de diverses fonts i finalment va crear la raça nosaltresHo saps avui.

  El Lab va començar d'una manera molt diferent. Aquesta raça es va originar en una illa de Terranova, que ara forma part del Canadà. Els avantpassats del Labrador Retriever van treballar al costat dels pescadors per recuperar-los a l'aigua.

  El propòsit del laboratori aviat va canviar per recuperar caça a terra. Però, avui en dia, aquests gossos tenen una capacitat de treball més general i són més populars com a mascota familiar i acompanyant.

  Aspecte de la barreja de Mastiff Lab

  Una barreja de laboratori de Mastiff podria ser aproximadament la mida d'un Labrador, o podria ser increïblement gran. Els mastíns no tenen tècnicament una mida màxima. Si el pare Mastiff del gos mixt és enorme, també ho podrien ser. Però, si el progenitor Mastiff és més petit, és probable que també ho siguin.

  El rang abasta des de 50 lliures fins a 130 lliures. Us recomanem que comproveu el pes i l'alçada dels pares de la barreja per tenir una millor idea de què podrien créixer.

  Capa i colors

  Tots els mastadors tenen doble capa, però els colors poden variar. lot. Per tenir una millor idea de com es veurà el vostre cadell, examineu els pares específics. Si busqueu un color o un patró específic, potser haureu d'esperar fins que arribin els cadells per triar. O bé, podeu provar de trobar una barreja de Mastiff Lab més antiga.

  Si trieu una barreja de Mastiff de laboratori negre, és probable que obtingueu el popular abric negre sòlid. Tanmateix, els Labradors vénen en tres colors: negre, groc i xocolata. Incloent diluïtversions d'aquests tons.

  Els mastís vénen en color albercoc, cervatatge o atigrat, amb marques negres a la cara. Per tant, hi ha el risc que la vostra barreja negra de Lab Mastiff pugui heretar qualsevol combinació de les marques dels pares, incloses taques de color tigrat o més clar.

  Temperament de la barreja de Mastiff Lab

  Tant els dos El mastí i el labrador són races bastant relaxades. Són coneguts per la seva naturalesa amigable i modesta. Cap dels dos canins té un impuls de preses especialment fort.

  Al Labrador li agrada perseguir coses, però la seva mossegada suau evita que això es converteixi en un problema massiu en la majoria dels casos. Com que la barreja de Mastiff Lab és una raça mixta, poden heretar el seu comportament de qualsevol dels seus pares.

  Probablement, el vostre cadell de raça mixta serà afectuós i lleial. Solen ser fantàstics amb altres mascotes i nens petits. Però, malgrat aquesta naturalesa suau, la seva gran mida pot ser problemàtica amb nens petits i mascotes.

  Entrament en obediència

  És imprescindible que comenceu a entrenar la vostra barreja de Mastiff Lab tan bon punt els obtingueu casa. Aquests gossos poden convertir-se en criatures gegantines que sovint desconeixen la seva força.

  Tot i que potser no volen fer-ho, és molt fàcil per a ells ferir a algú tirant del contracte de lloguer de sobte o saltant per saludar-los. .

  Afortunadament, ambdues races progenitores tenen ganes de complaure i sovint són fàcils d'entrenar. Recomanem que les sessions d'entrenament siguin curtes idolç, sobretot si el vostre gos sembla agafar després del mastí. A causa de la seva gran mida, es poden cansar d'un entrenament excessiu amb facilitat.

  Tampoc recomanem que encoratgeu la vostra barreja de Mastiff Lab a córrer excessivament, a caminar llargues o a saltar fins que tinguin uns tres anys o més.

  Socialització

  La socialització és vital per obtenir la millor personalitat del vostre mix Mastador. Aquest procés implica presentar el vostre cadell a tantes persones, animals, experiències i coses noves com sigui possible abans de les 12 setmanes. I, assegurant-vos que totes les seves experiències siguin feliços.

  La socialització adequada és important quan penseu a una raça mixta gran com aquesta.

  Salut del mastí i del labrador

  Com tots els gossos, la barreja Mastiff Lab és propensa a alguns problemes de salut.

  Els mastíns són propensos al càncer d'os i també és probable que danyin les seves plaques de creixement. Altres problemes que els poden afectar inclouen l'atròfia progressiva de la retina (PRA), la retinopatia multifocal canina i problemes cardíacs, com la displàsia de la vàlvula mitral.

  Els labradors també poden heretar la malaltia ocular PRA, juntament amb la displàsia de maluc i colze. També tenen més probabilitats de tenir sobrepès i patir inflor.

  No obstant això, malgrat aquests problemes, aquestes dues races de gossos són generalment sans. Sobretot si aneu a un criador que controla la salut dels seus pares potencials cadells per detectar condicionscomuns a la seva raça.

  Cadells Mastiff Lab Mix

  Les races mixtes han guanyat popularitat al llarg dels anys. Però encara pot ser una mica difícil trobar un criador especialitzat en un cadell de raça mixta en particular. Tot i que pot ser temptador comprar el vostre cadell a una botiga o criador d'animals, aquests gossos gairebé mai no es crien de manera ètica i són propensos a problemes de salut.

  Us recomanem que preneu-vos el temps addicional per buscar un criador. Trieu-ne un que socialitzi els seus cadells i només utilitzi els pares que tinguin una bona puntuació de la PRA i que tinguin bones puntuacions de maluc i colze.