Un Mini Labradoodle és un encreuament entre un Labrador Retriever i un Caniche en miniatura. O de tant en tant un caniche Toy! La majoria dels Labradoodles en miniatura fan menys de 18 polzades d'alçada i pesen menys de 20 lliures. Tenen un pelatge ondulat o arrissat, amb poca desaparició. El Mini Labradoodle és intel·ligent, actiu, juganer i animat. Aquests cadells intel·ligents són grans mascotes, companys, gossos de servei i de treball. Avui mirem quins trets, característiques i comportaments de la raça podeu esperar del vostre Mini Labradoodle. I on trobar un cadell Mini Labradoodle sa i simpàtic. T'ajudarem a netejar i banyar el teu gos doodle i a donar-li la millor dieta i nutrició possible. I donar-vos la informació que necessiteu per ajudar-los a viure una vida llarga i feliç de 13 a 14 anys.

  Els labradoodles de totes les mides han agafat el món per asalto en els últims anys. La majoria d'ells es van crear encreuant un Labrador Retriever amb un Caniche estàndard. En aquest article, donarem un cop d'ull a per què la gent estima els Labradoodles petits. I què pots esperar pel que fa a la salut, el temperament i la cura.

  Què és un Mini Labradoodle?

  Un Mini Labradoodle és una barreja de Toy Poodle Lab o una barreja de Miniature Poodle Lab. O un Labradoodle de segona generació amb un pare petit Caniche i un pare Labradoodle! O un Labradoodle de segona o tercera generació amb dos pares Mini Labradoodle!

  Perquè el Labradoodle normalment es criai un aspecte més previsible, haureu de trobar una creu F2.

  Preu Mini Labradoodle

  El preu d'un cadell mini Labradoodle oscil·larà entre centenars i un parell de milers de dòlars. Val la pena assenyalar que, tot i que alguns dels gossos més barats poden ser temptadors, potser hi ha alguna cosa que no us diguin.

  Els mini labradoodles són molt populars. Per tant, hi ha molts incentius perquè les granges de cadells i els criadors sense escrúpols criïn sense ètica.

  Crear un cadell mini Labradoodle

  Cuidar un cadell mini Labradoodle vulnerable és una gran responsabilitat. Hi ha algunes guies fantàstiques per ajudar-vos amb tots els aspectes de la cura i l'entrenament dels cadells. Els trobareu llistats a la nostra pàgina de cadells mini Labradoodle. També podeu trobar més productes útils aquí:

  • Puppy Essentials
  • Els millors raspalls per a laboratoris

  Per obtenir més recomanacions, desplaceu-vos per la nostra pàgina de ressenyes.

  Comparació del Mini Labradoodle amb altres races

  Algunes altres races poden comparar favorablement amb el mini Labradoodle. Si esteu interessats a aconseguir alguna cosa "mini", per exemple, consulteu algunes d'aquestes opcions:

  • Schipperke

  D'altra banda, si sou més interessats en les races mixtes, també n'hi ha d'altres que val la pena investigar. Donem-ne una ullada ara.

  Races semblants

  • Mini Goldendoodle

  Hi ha tantes barreges. Seria difícil comptar-lostot! Però a la recerca del company perfecte, val la pena tot l'esforç d'investigar.

  Doneu un cop d'ull a la nostra guia de barreja de caniches per a altres races semblants.

  Rescats de races de mini labradoodle

  Pot ser difícil trobar rescats per a mini Labradoodles. Però aquí hi ha algunes organitzacions de rescat de Labradoodle que són un bon lloc per començar.

   Si coneixeu algun rescat que es pugui centrar en Labradoodles o Labradoodles de joguina, feu-nos-ho saber als comentaris!

   Referències i recursos

   • Gough A, Thomas A, O'Neill D. 2018 Breed Predispositions to Disease In Dogs and Cats. Wiley Blackwell
   • O'Neill et al. 2013. Longevitat i mortalitat dels gossos de propietat a Anglaterra. The Veterinary Journal
   • Schalamon et al. 2006. Anàlisi de les picades de gossos en nens menors de 17 anys. Pediatria
   • Duffy D et al. Diferències de raça en l'agressivitat canina. Applied Animal Behavior Science 2008
   • Soca G. Prevalència de sordesa i pigmentació i associacions de gènere en races de gossos en risc. The Veterinary Journal 2004
   • Packer et al. 2015. Impacte de la conformació facial en la salut canina. PlosOne
   • Avaluació dels factors de risc per a la malaltia articular degenerativa associada a la displàsia de maluc en gossos de pastor alemany, Golden Retriever, Labrador Retriever i Rottweiler
   • El mite del vigor híbrid en gossos... és un mite C Beuchat PhD – L'institut del caníbiologia
   • Sewall Wright i biologia evolutiva W. D. Proven
   • La relació entre els mètodes d'entrenament i l'aparició de problemes de conducta, segons informen els propietaris, en una població de gossos domèstics E. J. Blackwell
   • Mètodes d'ensinistrament de gossos: el seu ús, eficàcia i interacció amb el comportament i el benestar E. F. Hiby
   • Una mutació canina DNM1 està molt associada amb la síndrome del col·lapse induït per l'exercici. E. E. Patterson et al
   • Displàsia de maluc canina, efectes de la raça La revista veterinària canadenca S. W. Martin
   • Distorsió de la segregació en l'herència de la degeneració progressiva del con de la vareta (prcd) en gossos caniche miniatura Dr. G. M. Acland et al.
   des d'una línia de Caniche estàndard, qualsevol Labradoodle que utilitzi caniches més petits es coneix com a Labradoodle en miniatura.
   • Popularitat : Creixement
   • Propòsit : Company.
   • Pes : 20-80 lliures.
   • Temperament : amable i juganer.

   Història i finalitat original del Mini Labradoodle

   El Labradoodle en miniatura és una creu d'un Caniche Miniatura i un Labrador Retriever. Qualsevol caniche de menys de 10 polzades a l'espatlla és una joguina, 10-15 polzades és en miniatura i més gran de 15 polzades és un caniche estàndard. Això vol dir que el Labradoodle mini és només un Labradoodle amb un pare caniche miniatura.

   Es pensava que els Labradoodles es van crear a la recerca d'un gos "hipoal·lergènic". O almenys un que seria més fàcil per als propietaris amb al·lèrgies greus.

   Els mini Labradoodles es van crear encara més perquè, bé, les coses en miniatura són encara més maques que la mida normal! També ocupen menys espai per als propietaris en condicions de vida restringides.

   Dats curiosos!

   • Els Labradoodles van començar a ser més coneguts a finals dels anys 80, a Austràlia. Només més recentment ha augmentat la seva popularitat. Això es deu en part a la seva aparença simpàtica i a la seva condició com a gossos d'ós de peluix!
   • El príncep hereu i la princesa de Noruega posseeixen els Labradoodles.

   Com són els Mini Labradoodles. ?

   Els mini Labradoodles tenen cares llargues, orelles caigudes i pelatge ondulat a arrissat. Solen ser bastant prims,amb cames llargues i un somriure alegre, ample i obert.

   Hi ha un munt de possibilitats de color de pelatge, dibuixant de tot el laboratori i de totes les coloracions del caniche. Pots tenir un Labradoodle de xocolata en miniatura, un mini Labradoodle negre o gairebé qualsevol Labradoodle de color que vulguis!

   Potser estem més familiaritzats amb els caniches molt cuidats i estilitzats. Però, naturalment, tenen un pelatge esponjós i pelut sobre tot el cos.

   Els mini Labradoodles en el seu aspecte més convencional tindran aquest pelatge. Juntament amb algunes característiques físiques més "labradorisques".

   Els Mini Labradoodle són hipoalergènics?

   Pel que fa a la pel·lícula i la neteja, recordeu que el vostre Labradoodle de joguina podria heretar de qualsevol dels pares. Així que el seu abric pot ser més curt, com el d'un laboratori. O pot ser llarg, gruixut i arrissat com un caniche. O podria estar en algun punt intermedi!

   Els laboratoris són notoris vespradors, però els caniches solen atrapar el seu cobert amb els seus abrics arrissats. Tot i que els Mini Labradoodle solen perdre menys que el laboratori mitjà, no hi ha cap garantia que siguin hipoalergènics o que siguin de baix nivell.

   Mida del Mini Labradoodle

   Una de les coses més sorprenents de comprar un Labradoodle petit és que no seran necessàriament “mini”. Dins de qualsevol brossa, inevitablement hi haurà una gran variació de mida. Diferents cadells agafaran pares diferents i alguns aterraran en algun lloc al mig.

   De fet, la teva miniatura.Labradoodle adult pot ser tan gran com el seu progenitor Labrador. Els caniches en miniatura poden mesurar fins a 10 polzades a l'espatlla i els labradors fins a 25.

   Un Labradoodle mini adult estarà en qualsevol lloc dins d'aquests intervals de mida. I a qualsevol lloc dins dels rangs de pes de 12 a 80 lliures, també! Per tant, cada cadell és únic.

   Si teniu previst que el vostre Labradoodle petit sigui mini, busqueu un Labradoodle en miniatura de segona generació. Si es crien dos mini Labradoodles genuïnament petits, és molt més probable que els seus cadells portin aquesta tendència de mida amb ells. Aquesta és l'única manera de gairebé garantir la mida del mini Labradoodle. Però, sempre és possible que encara surti un de la mida del laboratori en aquesta etapa.

   Mini Labradoodle Temperament

   En general, es tracta de gossos familiars simpàtics i juganers. Ho deuen a les seves races pares. Tots dos són races energètiques però socials. Són excel·lents mascotes familiars.

   Els laboratoris poden ser una mica més exigents amb els estranys i els caniches una mica més distants. La personalitat del teu cadell pot anar de qualsevol manera. Els labradors també són propensos a l'avorriment i la solitud si es deixen durant llargs períodes. Fins i tot una barreja de laboratori no és ideal si treballes a temps complet o si estàs molt lluny de casa.

   També voldràs criar un gos segur. Fins i tot una barreja de temperament dolç com el Labradoodle mini podria acabar sent impredictible a causa d'una mala cria. Els gossos solen ser agressius perquè tenen por. No de capsensació equivocada de domini. Socialitzeu bé el vostre cadell i trieu-lo entre pares amables, i és probable que el vostre gos es converteixi en un adult segur.

   Entrenar i fer exercici del vostre Mini Labradoodle

   La socialització té un paper important per evitar que això sigui un problema. Des del moment en què porteu el vostre cadell mini Labradoodle a casa, hauríeu d'estar exposant-lo a nous llocs, persones i gossos. No fer això pot provocar que un gos tingui por de gent nova a la casa. A més d'un que està nerviós i insegur quan està en públic.

   Fins fa relativament poc, la gent colpeja regularment els seus gossos i utilitza els càstigs com a principal reforç en el seu entrenament. Ara sabem que no és una bona idea.

   Els estudis han demostrat que els mètodes d'entrenament basats en càstigs creen gossos agressius. Afortunadament hi ha una millor manera. Els mètodes d'entrenament positius són més efectius. A més, no donen lloc a un gos nerviós. Les dues races progenitores són enèrgiques i atlètiques. Per tant, el vostre mini Labradoodle necessitarà molt de temps de joc i exercici. Tot i que el temps exacte pot dependre del petit que sigui realment.

   Mini Labradoodle Health And Care

   Podeu reduir les possibilitats que el vostre Labradoodle miniatura hereti les malalties genètiques dels seus pares només escollint un cadell. d'una camada on els dos pares es van fer proves de salut. Els labradors i els caniches solen patir displàsia de maluc, una malformació del'articulació del maluc.

   Aquest trastorn augmentarà gradualment les seves articulacions i pot provocar que un gos sigui molt menys capaç físicament. Es pot examinar fins a quin punt un gos té displàsia de maluc mitjançant una radiografia i es pot donar una puntuació de maluc.

   És important assenyalar que, mentre que els caniches estan en risc de patir displàsia de maluc, el suport de mida miniatura of Poodles sembla experimentar casos més baixos d'aquest trastorn. El pare del laboratori ha de tenir bones puntuacions de maluc i colze. El progenitor Poodle hauria de tenir una bona puntuació de maluc.

   A més, els caniches pateixen regularment una degradació progressiva del con de la vareta. Els gossos amb aquesta condició hereditària perdran gradualment la visió més endavant. Els laboratoris també poden patir ceguesa per PRA. Assegureu-vos que els dos pares tinguin clar la prova d'ADN.

   Salut dels gossos de raça mixta

   Alguns criadors de raça pura argumenten que aquesta presència de dos conjunts diferents de malalties farà que les mescles siguin menys saludables. Però això és un malentès de la genètica.

   La consanguinitat significarà que menys gens d'aquestes condicions tinguin l'oportunitat de coincidir. Però no és impossible. És per això que encara hauríeu de fer proves de salut de cada pare per a les seves pròpies condicions.

   No obstant això, organitzacions independents donen els seus propis pedigrís als mini Labradoodles. Per tant, aquest problema pot tenir l'oportunitat de tornar a aixecar-se.

   Si els Labradoodles en miniatura es tracten com una raça independent,pot ser que eventualment tornin a ser criats en línia a l'estat de mal estat en què trobem les races de raça pura moderna. Tot i així, tenir la diversitat genètica de dues races de gossos els suporta millor que la majoria.

   Esperança de vida del Mini Labradoodle

   La vida útil del mini Labradoodle serà producte de la vida útil dels pares. Potencialment s'incrementarà una mica per ser una creu.

   Els laboratoris viuen de mitjana 12,5 anys. Mentre que, Poodles fa 14 anys impressionants. Així que podeu esperar que el vostre cadell mini Labradoodle experimenti en algun lloc d'aquesta regió.

   Els mini Labradoodles fan bones mascotes familiars

   Els caniches i els labradors són tots dos afortunats per a la família. races. Així que la seva descendència, sense importar la mida, és probable que sigui la mateixa!

   T'agrada fer exercici, entrenar i socialitzar el teu gos cada dia? Passes molt de temps a casa i estàs content de fer molta cura? Teniu tota la família a bord amb la idea d'aconseguir un gos?

   Si podeu respondre que sí a tot l'anterior, el mini Labradoodle hauria de ser una bona opció. Amb una bona socialització i un entrenament adequat, podeu esperar que el vostre mini Labradoodle sigui una meravellosa mascota familiar. Tanmateix, recordeu que un gos com aquest requereix cura i atenció. No funciona bé quan es deixa sol durant llargs períodes de temps.

   Pros i contres d'aconseguir un Mini Labradoodle

   Contres

   • Pot no sortir bé si deixat sol durant molt de tempsperíode de temps
   • Potser necessitar molt d'exercici
   • Pot no ser realment "en miniatura"
   • Probablement es perdrà.

   Pros

   • Un gran gos familiar
   • Ensenyable
   • Intel·ligent i amable.

   Adoptar un Mini Labradoodle

   Estàs pensant sobre aconseguir un mini Labradoodle? Potser no esteu segur de si voleu començar des de zero amb un cadell? Penseu en rescatar un gos adult o gran que necessiti una bona llar. Us beneficiarà a tots dos!

   A més de l'emocionant sensació d'ajudar un gos que només vol que algú estimi, els mini Labradoodles mantenen la seva simpatia independentment de la seva edat. Així que, fins i tot si el gos que adopteu ha passat molt de temps l'etapa de cadell, pot semblar que sempre és un nen adorable!

   Feu una ullada a alguns dels que us enumerem a continuació.

   Trobar un Mini Labradoodle Puppy

   A mesura que feu la cerca, assegureu-vos d'evitar els criadors del pati del darrere, les fàbriques de cadells i les botigues d'animals. És probable que aquestes fonts es preocupin molt més per guanyar diners que per la salut i la felicitat dels seus cadells.

   Quan vagis a veure un futur cadell, demana sempre que vegis els pares. Podeu mesurar el seu temperament, i si es tracta d'una barreja de segona generació, fins i tot assegureu-vos de la mida.

   També heu de demanar l'historial mèdic dels gossos progenitors. Això us ajudarà a veure si hi pot haver sorpreses desagradables heretades. Escollir el criador adequat és moltimportant.

   Creadors de Mini Labradoodle

   Els Labradoodles, i les seves varietats en miniatura, són una de les races mixtes més populars. Per tant, trobar un criador no hauria de ser massa difícil per als aspirants a propietaris. Però trobar un bon criador pot ser una mica més complicat.

   Els bons criadors no produeixen cadells amb diners en efectiu com a única motivació. La mare ha de ser una mascota estimada. Ha de conèixer el seu propi nom i tenir un vincle clar amb el propietari. No haurien de tenir massa altres gossos, i s'han de tractar com a membres de la família.

   El criador ha de mantenir els cadells en excel·lents condicions. Assegureu-vos que us facin moltes preguntes a més de respondre amb gust a les vostres. També faran proves de salut a fons. Com hem dit, per estar més segurs que els vostres cadells mini Labradoodle seran realment petits, haureu d'anar a buscar gossos criats a partir de dos Labradoodles genuïnament en miniatura.

   Mini Labradoodle Generations

   Els gossos de disseny com el mini Labradoodle vénen en diferents generacions. Conèixer-los pot ser una bona manera d'aconseguir un gos més petit.

   • Un encreuament F1 és quan un caniche miniatura es creua amb un Labrador (un encreuament entre les races progenitores que creen un Labradoodle).
   • Un F1B és un mini Labradoodle. barrejat amb una d'aquestes races progenitores: el caniche miniatura o labrador.
   • I un tipus F2 són dos mini labradoodles creuats junts.

   Per a un gos més petit.