Tots els propietaris de llebrers i whippets italians tenen els seus gossos regularment confosos amb l'altra raça. Tots dos són velocistas curts i prims, amb les orelles de punta i la cua sovint entre les cames. Els nas llargs i el coll elegant els donen una postura alerta, i tots dos sempre semblen preparats per córrer. Però si els coneixeu millor, trobareu que sorgeixen un nombre sorprenent de diferències en comparar el Greyhound italià amb el Whippet.

  Aparicions semblants

  El Whippet i el Greyhound italià s'assemblen molt a un Greyhound, menys la gran alçada. Tots dos tenen potes semblants a cérvols, coll de cigne, esquena llarga i arquejada. A més d'un abric curt i elegant, orelles rectes però plegades i ulls grans i expressius. I no oblidem la cua semblant a una rata que vola darrere quan estan en moviment!

  Tot és relatiu

  Hi ha una raó per la qual el Whippet i el Greyhound italià s'assemblen tant: són , de fet, tots cosins! Aquestes races poden rastrejar les seves arrels fins als primers lladres, que es creu que han existit des de fa milers d'anys.

  Tot i que el llebrer italià i el whippet estan relacionats, difereixen en grandària, probablement a causa de la seva destinació original. usos.

  El llebrer italià va ser criat per ser un company, un caçador ocasional i un símbol d'estat cobejat en els temps de l'imperi romà que governava Grècia i Turquia. Al contrari, el Whippet es va desenvolupar aL'Anglaterra de l'època victoriana serà el "cavall de carreres de l'home pobre". Un llebrer lleugerament més petit i, per tant, menys costós d'alimentar.

  Quina raça és més gran?

  Tant els llebrers com els llebrers italians són més petits que els llebrers. Això els converteix en opcions populars per a la gent que els agrada l'aspecte i la sensació del Greyhound, però en un paquet més petit. També puc parlar de la mida gairebé de cavall del Greyhound; un dels meus amics íntims té un Greyhound al qual ens referim afectuosament com "el poni de la casa".

  Com a membre del grup Toy, el Greyhound italià es quedarà prou petit com per ser un gos faldó, arribant a qualsevol lloc des de 13-15 polzades d'alçada a l'espatlla i un pes de 7-14 lliures. Com a membre del grup Hound, el Whippet creixerà prou com per ser un caçador eficaç. Arriba entre 18 i 22 polzades d'alçada a l'espatlla i pesa entre 25 i 40 lliures.

  Greyhound italià vs Whippet Coats

  Tant els llebrers italians com els Whippets tenen un pelatge molt curt i llis que no requereix gaire pel que fa a la preparació. Cadascun d'ells té molts colors de gos i poden ser sòlids o bicolors, amb una varietat de marques.

  Com que ambdues races tenen pelatges tan prims, cap dels dos és adequat per a un clima molt fred o humit. . Si vius a un lloc on no sigui càlid durant tot l'any, compra un abric de gos a qualsevol d'aquests cadells per mantenir-los agradables i torrats.

  Cuina

  A causa dels seus abrics curts i prims,tant els Whippets com els Greyhounds italians ho fan bé amb un raspallat ocasional. Només els caldrà banyar-los si s'enrotllen amb alguna cosa de mal gust.

  Els llebrers italians s'escampen de manera estacional, si és que ho fan, i els Whippets també només s'escampen de tant en tant. A tots dos s'haurien de tallar les ungles amb regularitat per evitar la molèstia de les ungles llargues.

  Temperament Whippet vs Greyhound Italià

  Com que els gossos amb llinatge sighthound, tant els Whippets com els Greyhounds italians estan obligats a perseguir després de la vida salvatge, sovint sense previ avís. Això vol dir que no s'ha de permetre que cap de les dues races córrer lliurement, o, en cas contrari, és possible que mai els agafeu!

  Fent a banda, tant els Whippets com els Greyhounds italians solen ser cadells de modalitats suaus que són força amables.

  Els llebrers italians, especialment, els encanta estar a prop dels seus humans i els encanta trobar una volta per dormir-hi. El Greyhound italià de la meva cunyada, Ivy, fa que la seva missió a les reunions familiars se senti a la falda de tots els assistents durant les hores. almenys uns minuts!

  Un cop han gastat una mica d'energia en ràfegues curtes, els llebrers italians i els Whippets poden ser bastant mandrosos. Estaran estirats per casa i amb prou feines aixecaran el cap quan algú vagi per l'habitació.

  Cap d'aquestes races no és gaire vocal, però potser és una mica més probable que el Whippet bordi en la meva experiència que l'italià. Greyhound.

  Diferències en salut

  A causa tant dels Whippets com de l'italiàEls llebrers són gossos de raça pura, estan predisposats a problemes de salut genètic. Amb els seus pelatges molt prims, ambdues races són propenses a la hipotèrmia i a la congelació si s'exposen a temperatures fredes durant massa temps. Podeu utilitzar abrics i botes de gossos per protegir-los quan hagin d'estar exposats a la neu o al sòl gelat.

  Ambdues races també són susceptibles de patir una mossegada, la qual cosa requereix correcció en molts casos per tal de permetre que el gos mengi amb normalitat.

  S'ha conegut que els whippets desenvolupen malalties oculars, problemes cardíacs i problemes de coagulació de la sang. També reaccionen negativament a l'anestèsia. I els llebrers italians desenvolupen fàcilment infeccions de dents i genives si no es netegen les dents amb regularitat.

  Els llebrers italians també són propensos a patir epilèpsia, fractures de cames i cues, problemes articulars, pèrdua de visió i hipotiroïdisme, i també poden reaccionar malament. a l'anestèsia.

  Els whippets tenen una vida útil de 10-13 anys, i els llebrers italians tenen una vida mitjana lleugerament més llarga de 13-15 anys.