Gossos Husky Blancs

Patterson SerenaPatterson Serena 0 Comentaris

Els gossos Husky blanc tenen un pelatge pàl·lid i brillant que els dóna l'aspecte d'un gos d'ós polar! Pot ser que tinguin patrons lleugerament més foscos a la cara o les potes, però són gairebé completament pàl·lids. Aquests magnífics cadells solen ser de raça pura i tenen aquesta personalitat clàssica de confiança i una bona salut general. Tot i que són una mica més propensos a patir condicions relacionades amb el color, com ara la sordesa. Un gos husky blanc pot tenir ulls marrons, ulls blaus o un de cadascun!

  Alguns huskies siberians blancs tenen un to de groc o beix al pelatge que només es pot veure a la dreta. mena de llum. Aquests gossos s'anomenen Isabella Huskies.

  Gossos husky blancs de treball

  El gos husky és originari de Sibèria, al nord d'Àsia. Les primeres evidències de la raça es remunten a més de 3.000 anys. El Husky va ser criat originalment per la gent de la tribu Chukchi a Àsia per ajudar amb els treballs de transport i caça. El color blanc no es va afegir més tard barrejant races, sinó que és una part natural del seu llinatge.

  Tot i que han estat benvinguts a les cases de mascotes en les últimes dècades, conserven aquesta condició d'impuls i pelatge hivernal.

  Com té un husky blanc de raça pura?

  El gos husky siberià es cria en dues mides: estàndard i en miniatura. El husky estàndard es considera un gos de mida mitjana que pesa entre 35 i 60 lliures. Els gossos mascles adults superaranfemelles per uns 10 lliures.

  Els gossos husky blancs adults solen fer entre 20 i 23,5 polzades d'alçada. Aquests gossos són prims, musculosos i forts. El husky en miniatura pesarà entre 18 i 25 lliures i mesurarà entre 12 i 16 polzades d'alçada.

  El husky pot semblar enganyosament lleuger, sobretot perquè aquest gos de treball té una gràcia i un equilibri naturals. Però no us equivoqueu; aquest gos és molt fort i poderós. Tenen orelles en forma de triangular alerta, erectes, ulls en forma d'ametlla. I cossos intensos, prims i proporcionats i cues tupidas semblants a una guineu.

  Cuina i vessament dels huskys blancs

  Els primers gossos husky es van criar en un dels climes més durs i freds de la Terra: Sibèria . Aquests gossos han evolucionat per tenir una capa gruixuda i de doble capa aïllant. És repel·lent a l'aigua a la capa superior i dens i càlid per sota.

  Els huskies s'escampen durant tot l'any. Dues vegades a l'any faran una cosa molt memorable anomenada "abric bufant". Com el seu nom indica, quan canvien les estacions, el husky passarà per un cicle de vessament tremend.

  Sempre hauràs de netejar i raspallar el teu husky per eliminar els pèls que queden atrapats a la capa inferior. Durant els cops de pelatge de temporada, raspalleu el vostre gos diàriament per mantenir el pèl de la coberta sota control.

  Afortunadament, no necessiteu que el vostre gos s'hagi arreglat o retallat professionalment, fins i tot si voleu mostrar el vostre husky blanc.

  Personalitat Husky Blanc

  La raça de gos Huskyva evolucionar a partir d'un llarg llinatge de gossos de treball que participaven en el trineu com a part d'una manada. Això va crear una raça de gossos especialitzada que és increïblement social i prospera quan està envoltada d'altres gossos i persones.

  Els huskies siberians de vegades tenen la reputació de ser agressius o temperamentals. Sovint, el motiu real és que el gos es deixa sol i no se li fa prou exercici.

  Un gos husky avorrit pot arribar a ser ràpidament molt destructiu. El husky blanc no anirà bé si es deixa sol durant hores cada dia. Aquest no és un gos falditxo ni una mascota de casa. Aquest gos requereix un estil de vida actiu amb molt d'esforç i interacció cada dia.

  Necessitats d'exercici

  El husky siberià és un gos de treball de cor i ànima. Aquesta raça es va desenvolupar acuradament per córrer llargues distàncies en condicions i clima molt difícils. Això vol dir que el vostre gos husky blanc necessitarà molt d'exercici.

  És probable que córrer sigui el tipus d'exercici preferit del vostre cadell. No obstant això, no deixeu que el vostre husky s'allunyi de la corretja a menys que hàgiu fet molts entrenaments de recuperació o estigueu en una àrea tancada.

  Això no només posarà el vostre gos en perill pel trànsit, els animals salvatges, etc. mascotes i situacions desconegudes. Però és possible que mai no recuperis el teu gos. El vostre jardí ha d'estar completament a prova d'escapament des de dalt, per sota i per tots els costats.

  Als gossos husky els encanta córrer i els encanta cavar. Els criadors recomanen instal·lar tanques que es troben aalmenys 5 peus d'alçada. També és intel·ligent instal·lar barreres subterrànies per evitar que el teu husky cavi una via d'escapament.

  Ensinistrament i socialització de White Husky

  De vegades es considera que els gossos husky blancs no són massa intel·ligents perquè poden ser difícils de fer-ho. tren. Tanmateix, el husky siberià és increïblement intel·ligent. Els problemes d'entrenament sorgeixen quan no enteneu la història única de la raça del vostre gos i com afecta la personalitat dels huskys.

  Els huskies siberians són molt sociables i estimen la companyia de la seva gent i dels altres gossos. Tanmateix, la seva feina normalment implicava llargues hores i dies sencers de carrera. No escolten ordres tradicionals com "seure" i "quedar-se" amb tanta freqüència. Així que aquesta raça va evolucionar per requerir més incentius per obeir les ordres.

  L'entrenament pot trigar més temps i requerir més reforç. El husky té un impuls de preses molt fort que no podreu entrenar amb el vostre gos.

  Si la vostra llar inclou altres mascotes familiars vulnerables, potser voldreu pensar si un husky és el gos adequat. .

  Són bons gossos de família?

  El husky siberià normalment no es considera una bona raça de gossos "propietari de gos per primera vegada". Aquests gossos poden tenir necessitats especials d'entrenament i socialització, i requereixen molt de temps per fer exercici i arreglar-se. Tanmateix, la raça husky té un fort desig de vincular-se amb la seva família. Les seves personalitats socials també els converteixen en guàrdies terriblesgossos.

  Color del pelatge vs salut

  Com la majoria de races de gossos de raça pura, el husky pot heretar certs problemes de salut genètica com ara problemes de maluc i ulls. Tanmateix, l'única condició que té cap relació amb el color del pelatge és la sordesa hereditària. Tots els gossos blancs tenen més probabilitats de tenir problemes d'audició que qualsevol altre color de pelatge.

  Cadells de husky blanc

  Un cop hàgiu localitzat un criador que tingui una camada, inclosos tots els cadells de husky blanc, trieu el vostre cadell. Intenteu trobar-vos amb els dos progenitors abans de comprometre's amb un cadell. Això us dóna una idea de la mida adulta, l'aspecte i el temperament del vostre nou cadell.

  Seleccioneu sempre un cadell que sembli amb els ulls brillants, alerta i sa. Assegureu-vos que el gos tingui energia, sigui curiós i confiat.

  El preu que pagueu per un husky blanc pur amb ulls blaus pot variar en funció de diversos factors:

  • Bloodline
  • Premis d'anells d'espectacles anteriors
  • Gènere
  • Qualitat "mascota" versus "espectacle"
  • Costos del criador
  • Subministrament i -demanda

  Els huskies blancs tenen tradicionalment un preu més baix que els huskies amb marques. Els huskies d'ulls blaus tenen un preu tradicionalment més elevat que els cadells amb altres colors d'ulls. Aquests factors també poden afectar el preu final del vostre cadell.

  Els gossos husky blancs amb ulls blaus de criadors de bona reputació oscil·len entre els 500 i els 1.000 dòlars. Els huskies siberians es crien en mides estàndard i en miniatura. Si t'interessa un mini blanchusky, espera pagar entre $ 750 i $ 1.200.

  Adoptar un husky blanc

  Si tens el cor posat en un cadell blanc, trobar un cadell husky blanc per a l'adopció pot ser més difícil de treballar-hi versus un criador. Tanmateix, buscar un husky blanc adult en adopció té avantatges en lloc d'un cadell.

  Un d'aquests avantatges és el cost. Podeu pagar entre 50 i 200 dòlars en costos de reallotjament per a un husky blanc adult. Això es compara amb uns quants centenars o fins i tot mil dòlars o més per a un cadell.

  El vostre gos husky blanc adult amb ulls blaus ja estarà entrenat a casa i pot tenir entrenament addicional sota el seu cinturó.

  Moltes organitzacions de rescat ofereixen suport addicional als nous pares adoptius per enfortir el vincle. I augmenta les possibilitats d'un partit d'èxit.

  Els serveis poden incloure esterilització/castració, classes de formació gratuïtes o de baix cost, subministraments i molt més. Però el millor avantatge és que un gos husky blanc tindrà una casa per sempre molt necessària.