Els gossos Beaglier són una raça de disseny híbrid de mida mitjana que combina el Beagle actiu i juganer amb el Cavalier King Charles Spaniel afectuós i amorós. Aquesta creu és intel·ligent, confiada i lleial, pesa al voltant de 15 lliures a unes 14 polzades d'alçada. Creixen amb molta atenció i exercici, i responen molt bé als mètodes d'entrenament de reforç positiu. Els cadells Beaglier tenen grans ulls marrons, nassos bonics i cues que mouen. Caminen amb una marxa segura i els encanta saltar, escalar, cavar i bordar. Avui compartirem consells per decidir com s'adaptarà aquesta barreja de Beagle Cavalier a la vostra família i estil de vida. I ajudar-vos a comprar o adoptar un cadell Beallier feliç i saludable.

El Beallier és una gran mascota de companyia per a famílies actives a l'aire lliure. També estan bé per als nous propietaris de gossos, sempre que es comprometin a aprendre sobre l'entrenament de reforç positiu. Una barreja amistosa, acostumen a sortir molt bé amb nens i desconeguts. És més probable que saludin els vostres visitants que actuar com a gos guardià, tot i que poden saltar i babejar-los una mica!

  Què és un Beagle?

  Un encreuament entre el Beagle i el Cavalier King Charles Spaniel, el Beaglier (pronunciat Beagle-ear per rima amb Cavalier) té una barreja de atributs de tots dos. També se'ls coneix ocasionalment com el Beagalier o Beagelier.

  Poden tenir un pare Beagle de raça pura i un Cavalier de raça purareserves sobre el cadell de Cavalier King Charles Spaniel per a una família a causa de problemes de salut, és probable que no siguin tan habituals en la raça mixta.

  Dit això, rescatar un Beallier adult té l'avantatge d'informar-vos sobre el la salut del gos des del principi.

  Pros i contres d'aconseguir un Beagle

  Contres d'aconseguir un Beagle:

  • Depenent de quant de l'impuls del Beagle per bordar passa al teu cadell, pots trobar-te amb un gos molt vocal. Part d'això es pot frenar mitjançant un entrenament dedicat.
  • Com que ambdues races progenitores tenen arrels com a caçadors, no espereu que sigui un cadell que s'abraça de manera natural amb gats i altres animals més petits.
  • Ell. pot tenir tendència a posar-se ansiós quan es deixa sol

  Projectes d'aconseguir un Beaglier:

  • Molts trobeu que és un amic increïblement afectuós, amable i alhora juganer
  • És una raça bastant adaptable
  • El vigor híbrid significa que pots experimentar algunes de les delícies del Cavalier King Charles Spaniel sense contribuir als problemes de salut que s'enfronten.

  És un Beagle la mascota adequada per a mi?

  La barreja King Charles Cavalier Beagle té el potencial de ser un gos familiar adorable i dolç. Sens dubte, hi ha legions de propietaris lleials que els estimen!

  Si voleu un King Charles Cavalier Spaniel però no voleu perpetuar la crisi sanitària que pateixen aquests gossos petits, un Beaglierpodria ser una alternativa perfecta.

  Com amb qualsevol encreuament de primera generació, pensa si estàs content amb un Beagle o un King Charles Cavalier Spaniel abans de portar un Beagle a casa. No sabràs fins que el teu cadell creixi quina combinació de trets ha pres de cada gos, però si estàs segur que estaràs content amb qualsevol dels pares, això és un bon senyal que una barreja de King Charles Cavalier Beagle ho farà. No et decebrà!

  Assegura't que el teu estil de vida permetrà que un cadell Beaglier encaixi amb la teva família abans de decidir portar-ne un a casa. Investigueu els criadors i assegureu-vos que el que trieu sigui de bona reputació. Si decideixes que la teva família i el teu estil de vida són adequats per a un Beaglier, no et penediràs de portar aquest adorable cadell a casa.

  Rescatar un Beaglier

  Un dels avantatges de passar per un refugi o L'organització de rescat és que el preu és molt inferior al que pagareu per un cadell a través d'un criador. Les tarifes d'adopció solen oscil·lar entre els 50 i els 100 dòlars.

  Aquesta és una oferta especialment bona tenint en compte que els rescats o els refugis sovint proporcionen vacunacions, dessexualització i control de salut específics de la raça.

  A més de ser una opció més econòmica, rescatar un gos Beaglier ofereix una llar a un gos que ha perdut la seva i possiblement li salvi la vida.

  Desplaça't fins al final de l'article o fes clic aquí per veure la nostra llista de centres de rescat.

  Són gossos de rescatProblemes?

  De vegades la gent assumeix que si un gos és un rescat ha de tenir problemes, però això no és necessàriament cert. Hi ha moltes raons per les quals la gent pot ser incapaç de mantenir el seu increïble gos.

  A més, les organitzacions de rescat també solen fer proves de temperament als animals de rescat, de manera que és probable que conegueu el passat i la personalitat del gos.

  Si tens el cor posat en un rescat, és possible que puguis trobar un Beaglier que necessiti una nova llar amb una mica de recerca.

  Estàs preparat per trobar un cadell?

  Trobar un cadell Beaglier

  Pots consultar la nostra guia de cerca de cadells per ajudar-te a cercar el teu nou cadell. A mesura que les barreges de races de disseny s'han popularitzat, és cada cop més fàcil trobar-ne una d'un gran criador.

  Molta gent es pregunta quant costarà un cadell Beallier. Hauríeu d'esperar pagar a un bon criador entre 500 i 1200 USD per un cadell mixt King Charles Cavalier Beagle.

  Llavors, com saps que el criador que estàs mirant té bona reputació?

  En primer lloc, ni tan sols et plantegis aconseguir un cadell d'una botiga d'animals o d'un anunci en línia. Aquests cadells sovint es crien a les fàbriques de cadells on els beneficis tenen prioritat sobre el benestar animal. A més de les males condicions per als animals reproductors, aquests contribueixen a problemes de salut i comportament a llarg termini dels cadells.

  Creadors de beaglier

  Per tant, en mirar un criador, hi ha algunes coses. hauriesesperar d'un de bona reputació. És ideal poder visitar, conèixer com a mínim un dels pares i tenir l'oportunitat d'observar les condicions de vida i els cadells de l'entorn en què estan creixent.

  També hi ha algunes salut- accions relacionades que es consideren bones pràctiques per als criadors.

  Tots els gossos pares haurien de rebre un control veterinari complet i ser examinats per detectar problemes de salut coneguts abans que es produeixi l'aparellament. S'hauria de disposar de documentació sobre els problemes de salut importants.

  Quan neixin els cadells, el criador s'assegurarà que siguin revisats per un veterinari. En funció de l'edat en què adoptis, es pot començar el procés de vacunació i s'haurien d'haver desparasitat cada 2 setmanes.

  Els criadors de Beaglier de renom oferiran una garantia de salut per al teu cadell quan el portis a casa. Això és per protegir-te a tu i al teu cadell però has de seguir les instruccions que s'inclouen amb la garantia.

  A més de ser els guardians de la seva salut primerenca, els bons criadors també iniciaran la important tasca socialitzant els seus cadells, perquè es converteixen en membres segurs i ben educats de la societat canina. Volen el millor per als seus gossos i estan orgullosos dels seus cadells.

  Criar un cadell Beaglier

  Cuidar un cadell Beaglier vulnerable és una gran responsabilitat. Hi ha algunes guies fantàstiques per ajudar-vos amb tots els aspectes de la cura dels cadellsi formació. Els trobaràs a la nostra guia de cadells.

  També hauràs de preparar-te per al teu gos o cadell nou amb alguns articles clau, així que segueix llegint per obtenir algunes ressenyes.

  Beaglier productes i accessoris

  • Les millors joguines per a gossos per a beagles: idees fantàstiques per mantenir feliç el vostre amic pelut
  • Llits per a gossos perquè els beagles s'arrossin
  • Els 10 principals elements essencials per a cadells – Què comprar abans que torni a casa

  Comparació del Beaglier amb altres races

  Beagle vs. Beagle — Ei, si estàs interessat en la barreja, potser resulta que és una de les races progenitores també s'adapta bé. Tot i que és difícil dir exactament quina barreja de trets predominarà amb una barreja, en general, la influència del Cavalier atenuarà una mica el Beagle. Dit això, els beagles són gossos molt dolços, una mica més propensos a perseguir i bordar.

  Beaglier contra Basenji: el Basenji és un altre gos de mida similar amb una coloració similar al Beaglier. Si busqueu un gos més tranquil amb un esperit una mica més independent, podeu mirar més enllà del Basenji.

  Beaglier vs. Basset Hound - El Basset Hound és un altre gos amb arrels a la caça. És una mica més gran que el Beallier. Pel que fa al temperament, és probable que el Basset sigui més relaxat.

  Races semblants

  Altres races de gossos que vulgueu tenir en compte:

  El Bichon Frise és un altre afectuós gos petitamb molt d'encant.

  Els gossos bolonyesos també són els millors companys.

  Els chihuahuas són gossos diminuts amorosos i actius.

  Un altre cadell petit amb molta personalitat i amor és el Havanese.

  També et pot agradar el Cocker Spaniel blanc.

  Rescats de raça Beaglier

  Rescats als Estats Units:

     Rescats al Regne Unit

       Rescats a Austràlia

          Rescats al Canadà

             Tens un Beagler?

             Què t'ha portat a aquest encreuament?

             El teu cadell pren més els seus avantpassats Beagle o els seus parents King Charles Cavalier Spaniel?

             Parla'ns sobre ells als comentaris a continuació!

             Referències i recursos

             • Gough A, Thomas A, O'Neill D. 2018 Breed Predispositions to Disease In Dogs and Cats. Wiley Blackwell
             • O'Neill et al. 2013. Longevitat i mortalitat dels gossos de propietat a Anglaterra. The Veterinary Journal
             • Adams VJ, et al. 2010. Resultats d'una enquesta de gossos de raça pura del Regne Unit. Journal of Small Animal Practice.
             • Schalamon et al. 2006. Anàlisi de les picades de gossos en nens menors de 17 anys. Pediatria
             • Duffy D et al. Diferències de raça en l'agressivitat canina. Applied Animal Behavior Science 2008
             • Soca G. Prevalència de sordesa i pigmentació i associacions de gènere en races de gossos en risc. The Veterinary Journal 2004
             • Packer et al. 2015. Impacte de la conformació facialSobre Salut Canina. PlosOne
             • Arman K., A new direction for Kennel Club Regulations and Breed Standards. Canadian Vet J 2007
             • Bell & Cavanagh, Veterinary Medical Guide to Dog And Cat Breeds, CRC Press, 2012.
             • Birkegard et al, Breeding Restrictions Decrease the Prevalence of Myxomatous Mitral Valve Disease in Cavalier King Charles Spaniels durant un període de 8-10 anys, Revista de Medicina Interna Veterinària, 2015.
             King Charles Spaniel pare, o ser una barreja de Beallier de segona o tercera generació.

             Aquest és un gos amable i juganer, que és bo amb les famílies. També són adaptables. Els seus grans ulls marrons i el nas lleugerament curt donen una aparença semblant a un cadell fins i tot d'adult.

             • Popularitat : molt popular a Austràlia. Aconseguint popularitat en altres llocs
             • Propòsit : treball o acompanyant
             • Pes : 10-20 lliures
             • Temperament : Suau, juganer, afectuós

             Història de la barreja del Beagle Cavalier

             Aquest gos de disseny relativament nou es va criar per primera vegada a Austràlia als anys noranta. La barreja de King Charles Cavalier Beagle es va criar per produir un gos amb un impuls d'olor menys actiu que el Beagle. El temperat Cavalier King Charles Spaniel semblava una opció òbvia.

             Aquesta barreja de raça està dissenyada per a la companyia, però els trets esportius del Beagle probablement es mostraran fins a cert punt. Tot i que el Beallier troba la major part de la seva popularitat a Austràlia, també es pot trobar a tota Europa i Amèrica del Nord.

             El Cavalier King Charles Spaniel és regal, digne de la seva història reial, però no per sobre de ser ximple i jugar-hi. el pati amb els seus companys humans. Són spaniels de joguina, que combinen la mida i l'afabilitat del grup de joguines amb l'atletisme dels spaniels. Quan s'hi va afegir la unitat de caça del Beagle, van fer un cadell potent!

             Dades divertides sobreBeagliers

             • Una barreja de Beagle Cavalier, Molly, protagonitza "A Dog's Journey"
             • Els beagliers són gossos molt curiosos

             Aspecte Beaglier

             Es poden trobar beagliers vermells i blancs, llimona i blanc, tricolors i de vegades fins i tot tots negres. El seu pelatge és curt o mitjà i pot tenir la tosquetat d'un Beagle o la sedosa d'un Cavalier.

             Les mescles de Beagle Cavalier poden tenir trets físics del Beagle o del Cavalier King Charles Spaniel, o una barreja d'ambdós. . Però tendeixen a situar-se entre els dos.

             Cuidar i vessar el Beaglier

             A causa de la llargada del seu pelatge, no cal retallar el Beaglier. Haureu de raspallar-vos el pelatge regularment per eliminar el cabell mort i mantenir-lo brillant (que també és una gran oportunitat per familiaritzar-vos amb la seva salut i estat generals!) , durant el qual hauràs de raspallar-te durant 5-10 minuts diaris.

             Els horaris del bany poden ser "segons calgui", si es posen brutes o s'enrotllen amb alguna cosa especialment pudor. També voldreu netejar les orelles i tallar les ungles dels peus amb regularitat per mantenir el vostre cadell còmode.

             Els Beagliers són hipoalergènics?

             És probable que el Beallier sigui una raça de gran vessament. Esteneu la caspa, els cabells solts i altres coses boniques per casa vostra de manera generosa. Malauradament, per tant, no són una raça recomanada per a aquells que tenen gosal·lèrgies.

             Talla Beaglier

             Els beagliers són gossos de mida mitjana. Poden variar de 12 a 16 polzades i pesar entre 10 i 25 lliures.

             Els beagles tenen dues mides, menys de 13 polzades i entre 13 i 15 polzades, amb un pes que oscil·la entre menys de 20 lliures i entre 20 i 30 lliures. El Cavalier King Charles Spaniel varia de 12 a 13 polzades i de 13 a 18 lliures. Així que el vostre cadell Beallier caurà entre aquests suports.

             Temperamental Beaglier

             Els beagliers són generalment gossos feliços i simpàtics, estimant incondicionalment els membres de la seva família. Els beagles i els Cavalier King Charles Spaniels gaudeixen d'una reputació brillant com a gossos de caràcter dolç.

             Tots dos són gregaris, segurs, fantàstics amb els nens i poques vegades agressius. Però, per descomptat, també tenen trets que els fan únics.

             I com amb qualsevol encreuament, especialment els encreuaments de primera generació, no hi ha manera de predir quin còctel de característiques prendrà una barreja de Beagle Cavalier de cada progenitor.

             Per començar, els Beagles són SOrollosos. Anecdòticament, els Beagliers no solen bordar gaire. No obstant això, això no vol dir que no puguin heretar l'inconfusible xerrada i udol de gos d'un Beagle, i alguns ho faran!

             Ensinistrament del teu Beaglier

             A causa de la genètica dels gossos de caça, el Beaglier de temperament dolç no és adequat per a una llar amb gats o altres mascotes petites. També se'ls informade vegades tenen una ratxa tossuda, la qual cosa fa que l'entrenament pacient i constant sigui més important.

             La barreja de Beagle Cavalier pot tenir la tossuderia del Beagle, cosa que dificulta una mica l'entrenament. O, l'afany del Cavalier per complaure podria fer que el procés sigui una mica més suau. Però de qualsevol manera respondran bé als mètodes basats en recompenses, on no entreu en conflicte amb el vostre gos. Simplement motivar-los perquè treballin amb tu.

             Exercici de Beaglier

             Quan es tracta de l'aire lliure, els Beagles i els Cavalier King Charles Spaniel no podrien ser més diferents. Els Cavalier King Charles Spaniels han estat criats per fer companyia als seus amos a casa. Per descomptat, necessiten exercici, però la seva gana per caminar no us desgastarà.

             En canvi, els beagles han estat seleccionats per seguir una olor durant quilòmetres sense deixar de banda. El teu Beaglier podria acabar com qualsevol dels dos, i probablement en algun punt intermedi.

             Exercici contra salut

             Hi ha alguns problemes de salut física que poden afectar la capacitat de les dues races per fer exercici. Tots dos poden ser susceptibles a la displàsia de maluc, per la qual cosa és important que els pares hagin estat revisats. El Cavalier sol també és propens a problemes de colze. Molts dels problemes de salut més greus que afecten ambdues races podrien afectar la capacitat d'exercici. Dit això, poden ser molt menys freqüents en una raça mixta.

             Si les vostres passejades impliquen nedar, tingueu en compteque, tot i que ambdues races progenitores solen estar bé nedant, la resistència a l'aigua del costat del King Charles Spaniel fa que el cadell es cansi ràpidament a l'aigua.

             El Beallier és un gos enèrgic i necessitarà molt. d'exercici, almenys una hora al dia, incloent, entre d'altres, passejades amb corretja i jocs en zones tancades. Haureu d'assegurar-vos que el vostre Beaglier no pot escapar perquè, com que l'impuls de caça encara és freqüent a la raça, poden fugir, perseguint alguna olor o una altra. O per assegurar-vos que teniu un bon record.

             Assegureu-vos d'oferir al vostre Beallier un assortiment de joguines per mastegar per passar el temps a l'interior, és a dir, tret que vulgueu que es destrueixin els vostres mobles, sabates i altres objectes personals! És molt menys probable que la raça mixta pateixi trastorns articulars com la luxació rotuliana que són comuns al Cavalier King Charles Spaniel.

             Beaglier Health

             Com passa amb els humans, els gossos poden heretar problemes genètics de qualsevol dels pares, per la qual cosa és prudent fer una ullada als problemes associats a cada raça progenitora.

             La displàsia de maluc és quan l'articulació del maluc no creix en la forma adequada, cosa que pot causar artritis dolorosa i coixesa. Els beagles com a raça són excepcionalment propensos a la displàsia de maluc: es creu que gairebé 1 de cada 5 beagles està afectat.

             Els criadors responsables examinaran aquest problema i estaran encantats de compartir els resultats del maluc dels seus gossos.avaluació amb tu.

             El Cavalier King Charles Spaniel és només la segona raça amb més probabilitats de patir luxació rotuliana (luxació de la ròtula). Això pot causar dolor i, en última instància, artrosi de l'articulació del genoll.

             Tot i que el defecte ossi que condueix a la luxació rotuliana és molt menys probable en una raça mixta, encara és prudent comprovar que no és comú en el llinatge reproductor. .

             Altres problemes de salut importants en les races parentals

             Lamentablement, el Cavalier King Charles Spaniel també pateix una taxa elevada de siringomielia, una malaltia del cervell i la columna vertebral que pot ser increïblement dolorosa.

             Provocada per una malformació de la part posterior del crani, la siringomielia fa que la part inferior del cervell s'herni a través de la part inferior del crani i cap a la medul·la espinal. Pot requerir medicació regular i, de vegades, cirurgia per al tractament.

             L'epilèpsia sol començar quan els Beagles encara són cadells, per la qual cosa és una condició de tota la vida. Normalment es pot controlar amb medicaments, però no subestimeu la inversió emocional i financera per fer-ho.

             La causa més freqüent de mort del Cavalier King Charles Spaniel és la malaltia de la vàlvula mitral que ha provocat una insuficiència cardíaca. . Molts Cavalier King Charles Spaniel pateixen aquest trastorn.

             Problemes menors comuns a les races progenitores

             Quan la meitat dels beagles tindran algun tipus de raspall amb les dents o les genives en el momenttenen dos anys. Això pot incloure genives inflades i mal alè. Un bon veterinari us pot ajudar a planificar una rutina d'higiene dental per mantenir les dents fresques del vostre gos, però haureu de respectar-la!

             Gairebé 1 de cada 5 Beagles avaluats per la Canine Eye Registration Foundation entre 200 i 2005 tenia unes pestanyes col·locades de manera anormal que fregaven la superfície de l'ull. Si no es tracta, això pot provocar úlceres a la còrnia.

             Proves de salut Beaglier Parents

             La bona notícia és que moltes d'aquestes condicions es poden examinar. També solen ser menys comuns a la raça mixta, una gran raó per considerar una barreja. Els programes de cria que obliguen a la detecció obligatòria de la malaltia de la vàlvula mitral ja estan produint camades de cadells amb freqüències molt més baixes de malalties del cor.

             Qualsevol criador responsable demanarà a un veterinari que faci una ressonància magnètica del crani d'un Cavalier King Charles Spaniel abans. s'utilitzen per a l'aparellament, per avaluar el risc que transmetin aquesta horrible condició als seus cadells. I, per descomptat, el vostre criador hauria d'estar encantat de compartir els resultats i discutir-los sincerament amb vosaltres.

             Conèixer els problemes de salut dels gossos pares pot ajudar a predir problemes futurs en una barreja de Beagle Cavalier. Un Beagle podria estar protegit de la siringomielia perquè la seva forma de Beagle els ofereix més espai al crani. Però és prudent estar atent als símptomes de qualsevol condició que pugui afectarqualsevol de les dues races.

             Designer Dog Health

             Els puristes pedigrí insisteixen que les races pures que defensen són criades selectivament per a atributs específics i permeten seleccionar certes malalties genètiques específiques de la raça. Fa que els cadells resultants siguin més previsibles pel que fa al seu aspecte, naturalesa i salut.

             Si bé això pot ser cert si el criador té bona reputació i té cura de cridar tots els seus gossos, alguns criadors no són tan curosos i permeten proliferen aquestes dolències hereditàries. A més, els problemes són més freqüents quan el conjunt de gens de cria és més petit, ja que acostuma a ser amb els gossos de raça pura.

             Els gossos dissenyadors tenen un conjunt de gens més ampli i diuen que els gossos híbrids tenen menys consanguinitat i menys debilitats. prevalent a les races pures.

             Esperança de vida del beagle

             La vida útil mitjana del beagle és de 12-13 anys (i alguns viuen fins a gairebé 18 anys.

             La vida útil mitjana del El Cavalier King Charles Spaniel té entre 11 i 12 anys i fins a 18 anys.

             La vida útil esperada del Beallier hauria d'estar en un punt intermedi, però pot ser una mica més llarga a causa d'evitar alguns dels problemes de salut de les races de raça pura.

             Els beagliers són bones mascotes familiars?

             El temperament suau i juganer del beaglier el converteix en una excel·lent opció de mascota familiar si els nens tenen l'edat suficient per ser amable. amb aquest gos més petit.

             Tot i que potser en tinguem