Un Golden triga uns 18 mesos a assolir el seu pes complet d'adult. Un cadell de vuit setmanes comença al voltant de 10 lliures. Un cop creixen, la mida mitjana del Golden Retriever és de 55 a 65 lliures per a una femella adulta i de 65 a 75 lliures per a un mascle adult. Però hi ha molts factors que poden influir en el vostre nadó Golden Retriever a mesura que creix cap a la maduresa.

  La mida del Golden Retriever és important. En aquest article us ajudarem a determinar si el vostre gos té un pes i una alçada saludables per a la seva edat a mesura que madura. Veurem els papers que tenen el tipus, la dieta i els nivells d'activitat en la mida d'un Golden Retriever adult i us donarem alguns consells per aconseguir l'equilibri adequat entre menjar i exercici.

  Quan grans són els cadells Golden Retriever?

  Tots els gossos són individus, inclosos els cadells Golden Retriever. Tingueu en compte que el vostre cadell pot estar per sobre o per sota de la mida mitjana i encara estar dins d'un rang saludable. Si un cadell cau molt per sota de l'extrem petit de l'interval de mida típic, podria ser el runt de la camada. Tot i que és fàcil enamorar-se d'un gosset, tingueu en compte que la mida petita pot comportar alguns problemes de salut, inclosa una afecció mortal coneguda com a síndrome del cadell que es desapareix.

  Mida normal del cadell

  En general, un cadell Golden Retriever nounat pesa entre 14 i 16 unces. Quina mida tindrà el teu cadell quan estigui a punt per deixar la seva mare i tornar a casa amb tu?

  Talla de Golden Retriever de 8 setmanes

  Vuit setmanes sol ser la primera vegada que els criadors de Golden Retriever de bona reputació deixen anar un cadell a una nova llar. A aquesta edat, el vostre bonic cadell Golden Retriever pesarà al voltant de 10 lliures.

  Creixement del Golden Retriever: quina mida tindrà el meu cadell?

  Quan el vostre cadell tingui quatre mesos, el seu pes serà d'uns 30 lliures. Als vuit mesos, el vostre Golden Retriever adolescent podria pesar 50 lliures o més.

  És un fet, el vostre cadell Golden Retriever no serà una mica de bola durant molt de temps! Els cadells daurats tenen una taxa de creixement força ràpida, creixent entre un 5 i un 10% més cada setmana.

  Golden Retriever blanc

  Quan deixen de créixer?

  Espereu que el vostre cadell assoleixi la seva alçada adulta, encara que no tingui una maduresa total entre els 9 i els 12 mesos d'edat .

  El teu cadell continuarà omplint-se després d'això i arribarà a la seva mida completa al voltant d'1 any i mig d'edat. El creixement del vostre cadell pot estar influenciat per moltes coses, com ara la genètica, el sexe i l'edat a la castració. Com a propietari responsable, també pots fomentar el creixement saludable del teu cadell Golden Retriever!

  Alçada mitjana

  Un Golden Retriever mascle adult i saludable tindrà entre 23 i 24 polzades d'alçada a l'espatlla. Les femelles d'or fan entre 21 i 22 ½ polzades d'alçada a l'espatlla. Podeu esperar que un mascle anglès Golden faci entre 22 i 24 polzades d'alçada i una femella d'entre 20 i 22 polzades.alt.

  Pes de l'adult saludable

  El rang de pes d'un mascle adult Golden és de 65 a 75 lliures. El rang de pes per a una dona adulta és de 55 a 65 lliures. La majoria dels gràfics de talles de races de gossos situen la mida del Golden Retriever en el rang mitjà-gran.

  El pes mitjà d'un Golden Retriever a la maduresa és de 70 lliures per a un mascle i 60 lliures per a una femella.

  Pes del Golden Retriever per edat

  Tot i que un Golden Retriever d'un any haurà assolit la seva alçada completa, encara haurien de ser força prims. Amb un pes de fins a 55 lliures.

  Però un Golden Retriever de 2 o 3 anys també tindrà el seu pes final d'adult. En aquesta etapa també haurien d'haver arribat a la plena maduresa.

  Quina és la mida mitjana d'un Golden Retriever?

  Quina mida tindrà el teu Golden quan estigui completament gran? Els Golden Retrievers són gossos robusts però elegants de mida mitjana a mitjana-gran. La mida del Golden Retriever pot estar influenciada per la genètica, tant si el vostre gos és mascle com femella... i fins i tot on viviu!

  Com que han estat criats de diferents línies, els Golden Retrievers anglesos solen ser una mica més gruixuts que els Golden Retriever. Goldens americans més alts. La mida mitjana del Golden Retriever English Cream serà més gran que la mitjana del Golden Retriever americà adult que treballa.

  Les diferències de sexe estan relacionades amb la mida dels Golden Retrievers, amb els mascles entre 1 i 2 polzades més alts i uns 10 lliures més pesats que les femelles. .La diferència de sexe basada en la mida dels animals ésconegut com a dimorfisme de mida sexual. En els gossos, aquestes diferències solen ser més notables en races més grans (com el Golden Retriever) que en races petites o de joguina.

  Mida d'un Golden Retriever en miniatura

  Un Mini Golden Retriever adult serà més petit de mitjana que un Golden Retriever estàndard. Això es deu al fet que també són una raça mixta amb línies Cocker Spaniel o Toy Poodle. És molt difícil predir l'alçada i la taxa de creixement d'una barreja de Golden Retriever tret que l'altre progenitor sigui un gos de mida similar, com un Labrador. Poden caure a qualsevol lloc al llarg de l'ampli rang de 20-65 lliures de pes!