Les barreges de Fox Terrier es poden trobar de totes les formes i mides. Els mateixos Fox Terriers són gossos preciosos que s'estimen i es distingeixen per les seves cares llargues i punxegudes, entre altres coses!

La seva aparença única és una de les raons per les quals la gent ha començat a experimentar amb les barreges de Fox Terrier.

Les barreges són una manera fantàstica d'aconseguir les millors parts de diferents races en un sol gos!

Així que mirem algunes de les diferents barreges de Fox Terrier que podeu obtenir!

El Fox Terrier

Però, abans de mirar les mescles, mirem el Fox Terrier en si.

Això només serà una breu visió general. Si voleu una descripció més detallada del Fox Terrier, aquí trobareu tot el que necessiteu saber!

En realitat, els Fox Terrier tenen dues races diferents: el Fox Terrier de filferro i el Fox Terrier llis.

Eren reconegudes com a races separades per l'AKC l'any 1985, tot i que molt abans a Gran Bretanya.

Els fox terriers existeixen des del segle XVII i s'utilitzaven a la caça de guineu britànica!

Perseguirien les guineus a la intempèrie, on la gent les podia seguir a cavalls.

Tant els Fox Terriers llis com els de filferro els encanten l'exercici, ja sigui per caminar o per jugar llargs jocs de buscar.

No obstant això, el seu instint de caça natural significa que no se'ls ha de permetre córrer fora del lideratge o en una àrea no tancada. problemesTerriers, registre veterinari, (2010)

K. C. Barnett, ‘Glaucoma in the Dog’, Journal of Small Animal Practice, 11:2 (1970)

H. Gredal (et al), 'Progressive Myoclonus Epilepsy in a Beagle', Journal of Small Animal Practice, 44:11 (2006)

S. E. Gibbons (Et al), 'Patellar Luxation in 70 Large Breed Dogs', Journal of Small Animal Practice, 47:1 (2006)

Greg Harasen, 'Patellar Luxation', The Canadian Veterinary Journal, 47 :8 (2006)

Justin D. Payne (et al), 'Tracheal Collapse', Compendium Vet, (2006)

Thomas Famula (et al), 'Heritability and Complex Segregation Analysis of Deafness in Jack Russell Terriers, BMC Veterinary Research, 3:31 (2007)

B. Comito (et al), 'Congenital Deafness in Jack Russell Terriers: Prevalence and Association with Phenotype', The Veterinary Journal, 193:2 (2012)

Kirk N. Gelatt i Edward O. MacKay, 'Prevalence of Cataractes relacionades amb la raça primària al gos a Amèrica del Nord', Veterinary Ophthalmology, 8:2 (2005)

Kari Ekenstedt i Anita Oberbauer, 'Herited Epilepsy in Dogs', Topics in Companion Animal Medicine, 28:2 (2013)

R. Robinson, 'Legg-Calve-Perthes Disease in Dogs: Genetic Aetiology', Journal of Small Animal Practice, 33:6 (1992)

resistir les ganes de perseguir animals més petits!

Entrenar-se pot necessitar una mica de paciència, ja que els Fox Terrier tenen una ratxa independent i la seva intel·ligència fa que es puguin avorrir fàcilment.

Entrenar-se per a qualsevol Fox Terrier. La barreja ha de començar tan jove com sigui possible per garantir els millors resultats; el mateix passa amb la socialització!

Mida, pes i amp; Coat

Els Fox terriers de filferro creixen generalment fins a 15 polzades i mitja a l'espatlla i pesaran entre 15 i 18 lliures quan estiguin completament grans.

Tenen una esperança de vida de fins a 15 anys quan està sans!

La principal diferència entre els Fox Terriers Wire i Smooth està en la seva pell.

El Smooth Fox Terrier té un pelatge curt i dur que necessita una neteja setmanal i un bany mensual, tret que s'embruta molt entremig, per descomptat!

Els Fox Terriers de filferro tenen un pelatge molt més llarg, especialment al voltant de les cames, el coll i el musell.

Cuidar-se

Les necessitats de perruqueria del Wire Fox Terrier varien en funció del seu paper.

Les persones que utilitzen el seu Wire Fox Terrier en esdeveniments i espectacles s'han de despullar a mà el pelatge del seu gos amb regularitat.

El Wire Fox habitual. El terrier s'haurà de raspallar almenys una vegada a la setmana per evitar que el seu pelatge s'embolli.

Les dues races necessiten tallar-se les ungles mensualment i revisar les orelles setmanalment per detectar restes i cera.

Preocupacions de salut.

Desafortunadament, hi ha algunes condicions de salut que tantel Wire Fox Terrier i el Smooth Fox Terrier són propensos a.

Aquests inclouen: cataractes, miastènia gravis, luxació primària del cristal·lí, glaucoma, ròtules luxants, displàsia de colze i maluc, atàxia i malalties cardíaques.

Els fox terriers també vénen en una raça de joguina, que és molt semblant al Smooth Fox Terrier, però molt més petit!

Desafortunadament, aquesta petita raça és propensa a problemes de salut addicionals, com ara l'obesitat.

Barres de Fox Terrier

És important recordar les característiques dels Fox Terriers Smooth i Wire, ja que qualsevol barreja que obtingueu podria mostrar qualsevol d'aquestes característiques depenent de quin crieu.

Això inclou les condicions de salut, per la qual cosa és molt important assegurar-se que els cadells siguin controlats per qualsevol afecció important

També hauríeu de demanar veure els registres de salut dels dos gossos progenitors.

Aleshores, per què algú podria voler aconseguir una barreja de Fox Terrier?

Les característiques adorables d'un Fox Terrier es poden fer encara més adorables quan es barregen amb altres races de gossos!

Recordeu que no podeu fer-ho. garanteix les característiques que heretarà la teva raça mixta: podria ser qualsevol de les seves races progenitores!

Anem a submergir-nos i descobrirem tot sobre els tipus de barreges de Fox Terrier!

Tipus de Fox Terrier

Fem una ullada a algunes de les mescles de Fox Terrier més populars.

També analitzarem breument la segona raça utilitzada i les característiques de la barreja.podria heretar d'aquesta raça progenitora.

Wire Fox Beagle

Aquesta barreja és un encreuament entre un Wire Fox Terrier i un Beagle! El Wire Fox Beagle és una raça de mida mitjana que pot viure fins a l'adolescència!

La raça Beagle té un pelatge doble llis i gruixut que es desprèn durant tot l'any.

Lamentablement, pots' No garanteixes l'abric que obtindrà la teva barreja: podria ser qualsevol combinació de les seves races progenitores!

De qualsevol manera, el raspallat setmanal ajudarà a eliminar qualsevol pelatge.

Els beagles són tan actius com el filferro. Fox Terriers, així que el vostre Wire Fox Beagle serà un munt d'energia! Assegureu-vos de fer-li almenys una hora d'exercici cada dia. La barreja de l'exercici garantirà un feliç Wire Fox Beagle

És probable que el Wire Fox Beagle tingui un fort instint de caça, així que assegureu-vos de mantenir-lo amb una corretja quan el passeu a l'exterior i mantingueu-lo en una àrea tancada si es deixa a l'exterior.

Aquesta barreja s'hauria d'entrenar bé i pot ser extremadament extrovertida i amistosa si es socialitza adequadament!

Algunes de les races de salut que aquesta barreja serà propensa a incloure: displàsia de maluc, hipotiroïdisme, epilèpsia, luxació de la ròtula i problemes oculars.

Smooth Pom Terrier

El Smooth Pom Terrier és una barreja entre un Smooth Fox Terrier i un Pomeranian.

Aquest és un barreja de mida petita a mitjana que pot arribar als 16 anys d'edat!

Si el teu Smooth Pom Terrier hereta el doble pelatge de Pomerània, necessitaràraspallat freqüent per mantenir-se millor!

L'abric de Pomerània també es desprèn de la temporada, que el vostre Smooth Pom Terrier podria heretar!

Assegureu-vos que el vostre Smooth Pom Terrier faci molt d'exercici

No obstant això, pot heretar la tendència de Pomerània a estimar també una abraçada relaxant

L'entrenament i la socialització s'han de començar el més jove possible. Aquest creu pot funcionar molt bé en esports de gossos com l'agilitat, el rally i l'obediència!

Pot ser propens a malalties com ara: luxació de ròtules, hipotiroïdisme, tràquees col·lapsades, insuficiència cardíaca congestiva i convulsions.

Wire Foxy Russell

Aquesta raça de mida mitjana és un encreuament entre el Wire Fox Terrier i un Jack Russell

Un Jack Russell Terrier pot tenir un pelatge rugós, trencat o llis, que el teu Wire Foxy Terrier podria heretar! Independentment del pelatge que hereti la teva barreja, hauries de netejar-lo almenys un cop per setmana.

El Jack Russell Terrier és tan enèrgic com el Wire Fox Terrier.

Així que, el teu Wire Foxy Terrier necessitarà exercici diari a l'aire lliure. Aquesta raça creuada és la millor per a famílies que són molt actives.

No obstant això, aquesta barreja de terriers té un fort impuls de preses, per la qual cosa s'ha de socialitzar i entrenar tan aviat com sigui possible per assegurar-se que tingueu un control total sobre el vostre cadell. .

Aquesta combinació és intel·ligent i li encantarà resoldre problemes i jugar a jocs divertits amb tu

És probable que el Wire Foxy Terriers'avorreix fàcilment, però amb dedicació i entrenament divertit, els encantarà aprendre tota mena de trucs per entretenir la gent. Aquest encreuament és fantàstic si us agrada ensenyar esports com l'agilitat, l'obediència i el rally.

Algunes de les condicions de salut que pot heretar el Wire Foxy Terrier són: luxació rotuliana, sordesa, atàxia i problemes oculars, com ara així com aquells als quals és propens el Fox Terrier.

Smooth Torkie

Aquí tenim una barreja entre un Smooth Fox Terrier i un Yorkshire Terrier.

Aquest és un petit per barreja de mida mitjana que és probable que tingui un pelatge preciós, tant si hereta la pell curta llisa dels Fox Terriers com la pell brillant i fluïda del Yorkshire Terrier!

Els Yorkshire Terrier tenen un pelatge hipoalergènic, però això no ho és. un tret garantit a l'encreuament de Smooth Torkie.

Si el teu Smooth Torkie hereta la pell del Yorkshire Terrier, s'ha de netejar almenys una vegada al dia i s'ha de retallar al voltant dels ulls. També s'ha de banyar setmanalment.

Aquesta creu requerirà un nivell d'exercici moderat a alt, depenent de la seva mida. Les passejades diàries són imprescindibles, així com jocs divertits i enèrgics com ara buscar!

Aquesta creu serà un gos intel·ligent que li encanta agradar als seus amos i respon bé a l'entrenament basat en recompenses

Aquesta barreja pot heretar la ratxa tossuda del Yorkie, així que comença l'entrenament i la socialització tan aviat com sigui possible per obtenir els millors resultats.

Una mica de salut.Les condicions que cal tenir en compte inclouen: anomalies oculars, luxació de la ròtula i ròtules luxades.

Wire Fox Pinscher

Aquesta és una barreja entre el Wire Fox Terrier i un Pinscher miniatura.

Aquesta és una altra creu de mida petita i mitjana que pot viure fins a l'adolescència.

Si hereten el pelatge del Pinscher miniatura, el Wire Fox Pinscher tindrà un pelatge curt i ferm que és fàcil de mantenir i només ho farà. Necessita netejar-se i banyar-se de tant en tant.

A aquesta creu li encanta l'exercici i hauria de fer almenys un parell de passejades al dia per assegurar-se que sigui saludable i feliç! Però també els encantarà abraçar-se al sofà amb tu al final del dia!

El teu Wire Fox Pinscher pot heretar la ratxa independent del Pinscher miniatura, que pot fer que l'entrenament sigui un repte

Comenceu a entrenar i socialitzar tan aviat com sigui possible per obtenir els millors resultats. És possible que vulgueu provar l'entrenament d'obediència o classes de cadells per controlar aquesta ratxa tossuda!

Algunes condicions de salut que hauríeu de tenir en compte inclouen la luxació rotuliana, el disc cervical, la malaltia de Legg-Calve-Perthes, l'epilèpsia, les malalties del cor i els ulls. problemes.

Jafox

El Jafox és un encreuament entre el Toy Fox Terrier i el Chin japonès. Si t'agraden els gossos petits, t'encantarà la creu de Jafox!

Si el teu Jafox hereta el pelatge més llarg i sedós de la barbeta japonesa, necessitarà almenys un raspallat setmanal i un bany mensual.

AixòLa creu pot ser petita, però està plena d'energia i necessita exercici regular, en forma de passejades diàries o temps jugant en una zona exterior tancada.

No obstant això, aquesta creu encara pot adaptar-se a les persones que viuen en apartaments. sempre que facin aquest exercici diari!

La socialització primerenca és la millor manera d'assegurar-se que siguin feliços i confiats quan siguin grans.

Aquesta raça pot semblar difícil d'entrenar, així que comença tan aviat. com sigui possible i manteniu les coses interessants per captar l'atenció del vostre Jafox!

Algunes de les condicions de salut a les quals és propens a Jafox inclouen: ròtules luxants, cataractes, epilèpsia i sorolls cardíacs.

Wire-Poo.

Aquest és l'encreuament entre un Wire Fox Terrier i un caniche. Aquesta serà una creu de mida mitjana que pot viure fins a l'adolescència!

Les creus de caniche són populars a causa del pelatge únic de la raça. Són coneguts pel seu abric arrissat i hipoalergènic, que es presenta en negre, blanc o albercoc. Només recorda que no pots garantir aquest abric a la teva creu de Wire-Poo!

Si el teu Wire-Poo aconsegueix un abric de caniche, és millor que el portis a una perruqueria. Els abrics de caniche poden ser molt difícils de gestionar, i els perruquers professionals saben exactament com evitar que s'estere.

El vostre Wire-Poo necessitarà molt d'exercici cada dia, tant com el Fox Terrier com el Poodle. són races molt actives.

Pots provar tot tipus d'exercicis diferents per divertir el teu Wire-Poo –són ideals per a famílies actives i els encanta jugar a jocs com el fetch que satisfan els seus instints naturals de recuperació!

Aquesta serà una creu molt intel·ligent, així que comença a entrenar aviat per assegurar-te que el teu Wire-Poo només aprengui bons comportaments!

A aquesta barreja li encantaran els esports de gossos com l'agilitat, l'obediència i el seguiment. Aquesta creu estima la gent, és una gran mascota familiar!

No obstant això, vés amb compte amb les condicions de salut com la displàsia de maluc, els trastorns oculars, l'epilèpsia, la malaltia de von Willebrand, la ròtula luxant, Legg-Calve-Perthes i la inflor.

És adequat per a mi una barreja de Fox Terrier?

Hi ha una gran varietat de barreges de Fox Terrier, així que segur que hi haurà alguna cosa per a tothom, tant si busqueu un nou membre actiu per a una gran família o voleu un petit company que us faci companyia!

Aquesta llista no inclou totes les mescles de Fox Terrier, així que si en coneixeu una altra genial, assegureu-vos d'explicar-nos-ne més a els comentaris!

Si has tingut alguna d'aquestes barreges, explica'ns com eren als comentaris!

Referències i recursos

L. M. Miller (et al), 'Heritance of Congenital Myasthenia Gravis in Smooth Fox Terrier Dogs', Journal of Heredity, 75:3 (1984)

David Sargan (et al), 'Mapping the Mutation Causing Lens' Luxation in Several Terrier Breeds', Journal of Heredity, 98:5 (2007)

C. Rohdin (et al), "Nous aspectes de l'atàxia hereditària a la guineu de cabell llis"