El millor raspall per als gossos Shih Tzu és aquell que manté els seus cabells únics, llargs i brillants sans i exuberant. I el tipus que trieu dependrà de si manteniu el seu abric curt o el deixeu créixer, mostra estil! La pell de Shih Tzu té molts colors i estampats, però sigui quina sigui la tonalitat, el raspallat regular és imprescindible.

  Els Shih Tzu són un gosset encantador, cobert amb un dels abrics de pell més cobejats. al món caní. Podeu esperar veure una cascada de pèl simplement caient en cascada pels costats d'aquest encantador gos. Sovint, el cabell per sobre dels ulls es tira cap amunt i es lliga en un nus superior. I una barba i un bigoti fluïts no estan fora de dubte!

  El millor raspall per a pells de Shih Tzu

  Malgrat un cabell fluït, els gossos Shih Tzu s'aboquen una quantitat sorprenentment petita. L'inconvenient d'això és que si no els raspalleu, ràpidament s'embolicaran.

  La pell llarga de Shih Tzu necessita un raspall més llis, una eina de desmat i un raspall de truges.

  Els raspalls més llisos amb agulles rodones massatgen la pell a mesura que aneu, estimulant el flux sanguini i fent de la preparació diària una delícia per als sentits del vostre cadell. L'eina de desmat funcionarà fins a l'arrel i eliminarà els embolcalls. Acabar amb un raspall de truges aixecarà la pols i la brutícia i deixarà l'abric del teu gos amb una brillantor.

  És possible que els Shih Tzus amb una pinça per a cadells de manteniment regular només necessiti el raspall de truges. Però sigui quin sigui l'estil que trieu, comutilitzaràs el teu pinzell cada dia, així que busca dissenys de mànec ergonòmic i formes resistents que estiguin dissenyades per durar.

  Pinzells lliscants

  Els pinzells lliscants són una eina important per tenir dins del teu arsenal de perruqueria per a gossos. Recordeu que un abric llarg requereix un raspallat diari, i un raspall de bona qualitat amb agulles flexibles arribarà fàcilment a la capa inferior.

  Pet Paw Joy

  Les característiques úniques del quadrat petpawjoy- El raspall lliscant en forma* segur que satisfà les necessitats dels perruquers a casa. Començant per la forma creativa en què podeu manipular les agulles.

  El raspall és giratori, el que significa que podeu canviar la direcció dels agulles en funció de l'objectiu de neteja que vulgueu. Simplement premeu les agulles cap amunt per oferir un massatge suau mentre us raspalleu. Per obtenir una millor tracció i la capacitat d'aixecar els cabells morts i les deixalles, empeny les agulles cap avall per arribar a la capa inferior.

  LilPals

  Aquest excel·lent petit raspall llis de LilPals* és l'adequat. mida per a la teva joguina Shih Tzu!

  Ve en mida petita i extra petita, la qual cosa fa que tingui una mida perfecta per al petit marc del teu gos. Preparar el teu gos amb aquest raspall llis t'ajudarà a distribuir els olis naturals que mantenen el pelatge suau mentre treu el cabell mort.

  Glendan

  Aquest excel·lent raspall llis giratori de Glendan* és l'opció perfecta si el teu gos té uncascada de pell o un estil més curt.

  Fa un gran treball per eliminar estores, caspa i brutícia atrapada. Les truges de punta protectora proporcionen un massatge suau mentre us raspalleu. A més, el disseny ergonòmic compta amb una agafada còmoda i un mànec antilliscant.

  Eines de desmat de Shih Tzu

  Una pinta de dematar és una eina imprescindible per als propietaris de gossos de pèl llarg. El raspall útil té dents afilades que permeten eliminar ràpidament el vostre gos d'embolics i estores. I és especialment útil amb abrics plens de pèl gruixut o cabells que s'emboliquen i s'emboliquen fàcilment.

  Safari

  Aquest raspall econòmic i d'acer inoxidable de Safari* es recomana per a mascotes amb cabell llarg. Funcionarà fàcilment amb la pell gruixuda i fins i tot els cabells enredats.

  Com a avantatge addicional, les fulles reversibles s'adapten a propietaris dretans o esquerrans! El disseny ergonòmic del mànec presenta ranures dentades i barres elevades per a una adherència segura.

  Miu

  Si necessiteu una eina extra compacta per a un Shih Tzu petit, el pentinat desmassant Miu Color * és l'opció per a tu!

  Les dents rodones d'acer inoxidable ajuden a eliminar la capa inferior i els cabells solts sense estirar, a més de tallar fàcilment nusos i estores. També pots fer servir el raspall de mida petita per modelar i acabar el pelatge del teu cadell amb l'estil que més t'agradi.

  GoPets

  Més de 2.000 pares feliços de mascotes recomanen aquesta qualitat professional.pinta de desmadre de GoPets.*

  Voldreu utilitzar el costat de densitat més baixa per eliminar les estores i els embolcalls tossuts. El costat de més densitat és ideal per aprimar el cabell ràpidament i controlar la caiguda.

  El millor raspall de truges per a gossos Shih Tzu

  Es pot utilitzar un raspall de truges diàriament. És una eina meravellosa per mantenir la capa exterior lliure de pèl solt i brutícia. Tot i que els Shih Tzu no són extenses, els que tenen els cabells llargs requereixen un raspallat diari per evitar que els cabells solts s'enredin amb la resta del pelatge.

  Halova

  Valor és el nom del joc amb aquest Raspall de truges i mànec de fusta de doble cara de Halova*.

  És perfecte per a cadells joves i gossos madurs. El costat de truges suaus proporciona només el pes que necessiteu per eliminar suaument la brutícia i els cabells solts de la capa exterior del vostre gos. El costat del pin arriba més avall per travessar els embolcalls i proporcionar un massatge suau.

  LA Beauty Labs

  Aquest increïble raspall de truges de LA Beauty Labs* segur que agradarà a les mascotes mimades. !

  Les truges de senglar d'aquesta eina atractiva i elegant permeten eliminar ràpidament el pèl. Ajuden a distribuir els olis naturals de la pell per obtenir un pelatge radiant i brillant.

  Conair Pro

  El disseny intel·ligent d'aquest raspall de truges de ConairPRO* fa que sigui fàcil d'encaixar a la mà, amb un disseny ergonòmic que evita la fatiga de les mans.

  Les truges suaus ho farandistribueix els olis naturals al pelatge de la teva mascota, fent que el seu pelatge sigui brillant i brillant. El raspall de mà és el millor per a abrics curts, per la qual cosa és una bona opció com a raspall Shih Tzu per a mascotes amb els cabells tallats.

  Divulgació d'enllaços d'afiliats: els enllaços d'aquest article marcats amb * són enllaços d'afiliació, i és possible que rebem una petita comissió si compra aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.