Els gossos poden beure Gatorade?

Si bé una beguda de Gatorade no farà mal al vostre gos, la majoria dels veterinaris recomanen que proporcioneu molta aigua natural per als gossos assedegats.

Els gossos no perden electròlits per jadejar de la mateixa manera que els humans per sudoració. Així que no necessiten begudes que substitueixin els electròlits, que també són molt riques en sucre.

Què beuen els gossos?

L'aigua fresca i neta sempre és la millor opció quan es tracta de beure. opcions per al teu gos.

Però què passa si sospites que el teu gos està deshidratat? Aleshores necessiten més que aigua pura?

Has de donar al teu gos la beguda esportiva humana Gatorade? En aquest article t'expliquem tot el que has de saber sobre Gatorade i si l'has d'oferir al teu gos.

També parlarem dels signes de deshidratació canina i quan has de portar el teu gos. al veterinari.

Finalment, veurem uns "Gatorade per a gossos" casolans i comercials que potser voldreu provar quan el vostre gos estigui deshidratat.

D'on ve Gatorade?

Què és exactament Gatorade i per què els atletes en beuen en comptes d'aigua?

Gatorade va ser desenvolupat per investigadors de la Universitat de Florida en resposta a les preocupacions de salut dels atletes estudiants que se senten malalts mentre feien exercici a la calor.

Resulta que els atletes perdien líquids i electròlits a través de la suor, i els seus hidrats de carboni s'esgotaven durant l'activitat.també.

Gatorade va ser dissenyat per reposar els electròlits i hidrats de carboni perduts durant la suor i l'exercici.

Gatorade i els electròlits

Què són els electròlits i per què són tan importants?

Els electròlits són minerals essencials que es troben en els líquids corporals, com ara el sodi, el potassi, el clorur i el magnesi.

Podeu perdre electròlits quan us deshidrateu a causa de calor i suor (això també pot passar per vòmits i diarrea quan et poses malalt).

Normalment, beure aigua dolça és suficient per combatre la deshidratació tant en humans com en gossos, però en alguns casos, la manca d'electròlits pot causar malalties i la reposició pot ser útil.

Gatorade i hidrats de carboni

Què passa amb els hidrats de carboni?

Gatorade també va ser dissenyat per substituir els hidrats de carboni gastats com a energia durant l'exercici. Els carbohidrats que es troben a Gatorade generalment es presenten en forma de sucre simple o dextrosa.

El Gatorade i altres begudes esportives també solen contenir sabors i colors afegits.

Són els ingredients de Gatorade adequats per a un producte natural. dieta canina?

Què és una dieta natural per a gossos?

Segons els experts en nutrició canina, la dieta del teu gos ha de ser una combinació d'aminoàcids de proteïnes, àcids grassos i hidrats de carboni, vitamines i minerals. , i aigua.

El gatorade conté minerals i hidrats de carboni (com el sodi i el sucre) que formen part de la normalitat d'un gos.dieta.

Però val la pena assenyalar que els hidrats de carboni que es troben en el menjar per a gossos normalment provenen de verdures en lloc de sucre pur.

Segons els experts, en circumstàncies normals, fins i tot durant el clima càlid i les sessions d'exercici. , aigua fresca i senzilla hauria de ser suficient per mantenir el vostre gos adequadament hidratat. Tingueu en compte que els gossos no suen com els humans. Els gossos es refreden jadegant, la qual cosa vol dir que no perdran tants electròlits com ho fem amb la suor.

Per evitar tant la deshidratació com el cop de calor, el curs més segur és limitar el seu gos. activitat física en dies de molta calor.

El Gatorade és bo per als gossos?

L'aigua és l'opció de beguda més saludable per mantenir hidratat el teu gos. Assegureu-vos de proporcionar al vostre gos aigua fresca tant a casa com quan esteu fora.

Tot i que una beguda de Gatorade no serà perjudicial ni tòxic per al vostre gos, l'aigua sempre és la millor opció.

Tingues en compte que, a més d'electròlits i carbohidrats, les begudes esportives humanes com el Gatorade també poden contenir colors i sabors artificials.

Durant l'activitat diària normal, un gos no necessita beure Gatorade.

Però es pot utilitzar Gatorade com a tractament per a un gos malalt o deshidratat?

Gatorade per a un gos deshidratat

Els gossos es poden deshidratar per falta d'aigua, vòmits o diarrea. Els signes de deshidratació inclouen letargia, boca seca, ulls enfonsats i pell que no torna.posició quan s'estira.

Els veterinaris recomanen donar aigua per a una deshidratació lleu i buscar atenció veterinària per a una deshidratació moderada a severa.

Pots oferir al teu gos un glop del teu Gatorade si no hi ha aigua a mà. però l'aigua és preferible.

També tingues en compte que Gatorade no és un substitut del tractament veterinari. En casos greus de deshidratació, és possible que el vostre veterinari hagi d'administrar líquids intravenosos o subcutani per rehidratar el vostre gos i prevenir danys renals.

El Gatorade és dolent per als gossos?

Els ingredients de Gatorade i altres esports les begudes poden variar segons el tipus i el sabor.

En general, els ingredients més comuns són aigua, sucre, sodi, àcid cítric, potassi i colors i sabors afegits.

Tot i que aquests ingredients són No és tòxic per als gossos, els propietaris de gossos conscients de la salut poden estar preocupats per la quantitat de sucre, sodi i colors i sabors artificials en moltes begudes esportives.

L'aigua de l'aixeta normal funciona bé per rehidratar el vostre gos de manera natural.

Altres opcions

Si creus que el teu gos necessita alguns nutrients afegits, considera l'aigua amb electròlits o fins i tot una mica d'aigua de coco.

L'aigua de coco pot ser una bona opció perquè conté electròlits de forma natural. Trieu-ne un sense sucre afegit.

Podeu comprar aigua d'electròlit embotellada o fer la vostra pròpia versió casolana afegint una mica de sal i sucre a l'aigua senzilla.

Què passa amb les begudes tipus Gatorade queestan fets específicament per a gossos?

Hi ha algunes opcions comercials de begudes esportives i aigua d'electròlits per a gossos. Assegureu-vos de comprovar els ingredients, perquè poden contenir alguns dels mateixos sabors i colors artificials que les begudes esportives per a la gent.

Als gossos els agrada Gatorade?

El Gatorade té una varietat de sabors de fruites. , com ara cirera, llimona i taronja, així com alguns altres sabors amb noms com "Cool Blue".

En general, als gossos no els agrada el gust de fruites àcides com les llimones i les llimes, de manera que alguns sabors poden ser ser menys atractiu per al vostre gos que per als altres.

A més, com que la majoria dels productes Gatorade contenen àcid cítric, que té un gust agre, és possible que al vostre gos no li agradi cap dels sabors de Gatorade.

Alguns Gatorade. -Les begudes del tipus fetes per a gossos contenen sabors més agradables, com el pollastre.

L'aigua senzilla sempre és l'opció més segura i fiable quan es tracta de begudes per al teu gos.

Can Dogs Beure Gatorade?

La millor opció per mantenir el teu gos hidratat és l'aigua fresca i neta.

Les begudes esportives fetes per a humans, encara que no són tòxiques per als gossos, tampoc són necessàries per als gossos.

Proporcioneu al vostre gos molta aigua quan sortiu a passejar i fer exercici, especialment els dies càlids. Limiteu l'activitat física del vostre gos els dies de molta calor.

Si el vostre gos mostra signes de deshidratació, sobretot si s'acompanya de vòmits o diarrea, el més segurEl curs d'acció és oferir-li aigua pura i veure el vostre veterinari immediatament.

Està bé oferir-li un glop del vostre Gatorade al vostre gos durant les activitats a l'aire lliure, però assegureu-vos de portar una mica d'aigua vella quan estiguis. sortiu amb el vostre company caní!

Referències i recursos

  • Feuer, D. Les necessitats nutricionals del vostre gos: una guia basada en la ciència per a propietaris d'animals de companyia. Acadèmia Nacional de Ciències, 2006.

    Gfeller, R., Thomas, M., Mayo, I. Deshidratació: primers auxilis. Xarxa d'Informació Veterinària, 2018.