La barreja de Weimaraner Lab també es coneix sovint com a Weimador o Labmaraner! Simplement és un cadell híbrid nascut d'un Weimaraner i un Labrador Retriever. Un Weimador serà intel·ligent, amable i amb ganes de complaure. Que és una gran combinació per entrenar! Tindran un abric curt que podria venir en qualsevol dels tons Labrador, o els tons platejats del Weimaraner.

  Quin aspecte tenen?

  Hi ha alguna especulació que el Labrador platejat és en realitat una barreja de Weimaraner Lab. L'evidència no avala aquesta teoria, però sí que semblen semblants a aquesta barreja.

  Els Weimaraners es presenten en tres colors: blau, gris i gris platejat. Els laboratoris tenen tres colors: negre, xocolata i groc. Però, hi ha una rara variació de color dels Labradors anomenada plata. Els Silver Labs són, en essència, els laboratoris de xocolata amb un gen de color diluït.

  La barreja de Weimaranar Lab té una capa curta i plana i orelles flàcides. El seu musell és bastant llarg i prim, i també són força llargues.

  Els labradors solen tenir entre 21,5 i 24,5 polzades d'alçada (els gossos mascles cauen al costat més alt). Poden pesar entre 55 i 80 lliures. Els Weimaraners són una mica més alts i pesats. Poden ser tan alts com 27 polzades com un adult; les femelles poden ser tan petites com 23 polzades. Les femelles de Weimaraner pesen entre 55 i 75 lliures, mentre que els mascles pesen entre 70 i 90 lliures.de Terranova, on els petits gossos d'aigua tiraven xarxes i trampes plenes de peixos per als seus amos. Els Weimaraners van ser criats com a gossos de caça major, però el canvi de prioritats de caça va convertir la raça en un gos d'ocells buscat.

  Tot i que s'utilitzaven per a funcions esportives lleugerament diferents, aquests gossos van ser criats per participar en la recuperació de caça. . Per fer-ho, havien de ser intel·ligents, fortament vinculats amb els seus gestors i capaços de treballar de manera cooperativa amb ells.

  Temperament de la mescla de Weimaraner Labrador

  El temperament de les races mixtes és com l'aparença, impossible de predir! Però mirar les races progenitores ens pot donar una millor idea.

  Ambdós tipus de gossos borden quan cal, així que espereu un lladrador ocasional.

  A més, ambdues races són actives i necessiten exercici per fer-ho. la seva energia fora. S'entrenen fàcilment, però han de tenir una mica d'estimulació.

  Afortunadament, definitivament tenen ganes de complaure, de manera que el vostre gos de raça mixta serà fàcil d'entrenar, bo amb nens i bo amb gossos si ho han fet. s'ha socialitzat bé. Tot i això, el millor és supervisar aquestes interaccions.

  Els cadells de la barreja de Weimaraner Lab podrien ser de gran esperit, com un Lab, o un gran corredor amb molta resistència, com un Weimaraner. El més probable és que una barreja sigui amable i dolça.

  Tot i així, hauríeu de recordar que la vostra barreja de Weimaraner i Labrador pot mostrar trets de qualsevol dels pares.

  Entrenament i exercici

  Un laboratoriLa barreja de Weim respondrà millor al reforç positiu. Els mètodes durs basats en càstigs poden provocar desconfiança i tossuderia a l'entrenar. L'entrenament oferirà una estimulació mental molt necessària, però també una mica d'exercici. Són gossos actius i enèrgics que necessiten córrer. Tant si es tracta d'un joc enèrgic de buscar, nedar o fer senderisme amb tu. Seran grans candidats per a esports de gossos com l'agilitat i el rally.

  Els comportaments destructius es reduiran mantenint-se en forma i ocupats. Aneu amb compte de fer exercici excessiu quan són joves, ja que això pot tenir un impacte negatiu en la salut de les seves articulacions quan siguin grans.

  Weimaraner Lab Mix Salut i cura

  Un gos Labmaraner pot ser una barreja, però això no vol dir necessàriament que eviti els problemes de salut que poden experimentar les races progenitores.

  Els laboratoris són generalment una raça sana. Però són genèticament propensos a l'obesitat, problemes de visió i certs tipus de càncer. També són propensos a la displàsia de maluc i colze, que són anomalies del desenvolupament de les articulacions. Els gossos de races grans sovint els pateixen.

  Els Weimaraners també són una raça generalment saludable. Però també són genèticament propensos a certes afeccions, displàsia de maluc i colze, cataractes, dermoides, distròfia corneal i entropió distiquiasi.

  Si compreu un cadell a un criador, demaneu veure els dos pares. bones puntuacions de maluc i ulls clarsproves.

  Weimaraner Lab Mix Puppies

  Els Labmaraners són més rars que molts híbrids, però encara els podreu trobar en línia. Quan visiteu un criador, tingueu en compte les condicions dels gossos. Conegueu els pares del cadell, feu preguntes i obteniu una prova física de les proves de salut. Seguiu totes les regles per conèixer un criador sota cap circumstància i no us comprometeu a fer una compra fins que no estigueu satisfet.

  Què passa amb Rescue?

  Si us plau portar a casa un gos una mica més gran, podríeu plantejar-vos un rescat de Labmaraner. Solen ser més barats que els cadells i han superat les incòmodes etapes d'entrenament. Però, aquesta no és una raça mixta molt comuna. Per tant, pot trigar una estona a trobar una barreja de Weimaraner Lab adequada per a la vostra llar.

  Assegureu-vos de fer moltes preguntes per trobar un gos de rescat que s'adapti perfectament a la vostra llar. Si podeu, esbrineu per què els van portar al refugi. També feu preguntes sobre el seu temperament, inclòs el grau de socialització que tenen diferents tipus de persones, animals i coses.