El Vizsla Lab mix o Vizslador és un gos intel·ligent amb una gran història en els esports de camp. Aquests magnífics cadells poden ser grans mascotes familiars per a llars actives, però tenen molta energia per cremar i una gran necessitat d'estar junts. Poden ser enganxosos i sensibles, lents a madurar i també vessar molt. Tanmateix, si teniu temps i paciència per a l'entrenament de reforç positiu i un esport com l'agilitat, el seu temperament amable, amable i amb ganes de complaure és increïblement gratificant.

  On es barreja el Vizsla Lab. Ven de?

  Només en l'última dècada aproximadament s'han combinat Vizslas i Labradors amb regularitat. Abans d'això, normalment només era un accident a la granja o algú que produïa gossos de granja locals per comoditat. Tanmateix, podem aprendre molt sobre la seva història coneixent els orígens de les races progenitores.

  El Vizsla té una llarga història, i antigament s'utilitzava per caçar falcons. Encara són gossos de treball populars avui en dia, i fins i tot són utilitzats per l'Administració de seguretat del transport per a operacions de recerca i rescat, i també poden ser un gos que mira.

  El Labrador va tenir els seus orígens a Terranova, Canadà. Els pescadors van portar aquests gossos en vaixells amb ells per ajudar-los a transportar les seves captures. Avui en dia també s'utilitzen àmpliament com a gossos de servei, gossos de la policia i militars, així com com a companys de caça.

  Què semblen.Com?

  Tot i que són de raça mixta, la barreja de Vizsla Lab té un aspecte força consistent. Tenen les orelles caigudes, les cames llargues, el cofre de barril i una expressió alerta. Tots els seus pelatges són curts i acostumen a tenir més probabilitats de tenir pelatges de color taronja o xocolata que els negres o grocs del costat Labrador de la família.

  També són gossos d'alt nivell, que es beneficiaran de la perruqueria setmanal. sobretot a la primavera.

  Vizsla Lab Mix Temperament

  El Vizslador és un gos d'alta energia al qual li encanta treballar. Necessiten molt exercici, així que si sou una persona activa i a l'aire lliure, els encantaria participar en les vostres aventures. Els seus antecedents de caça desmenteixen el caràcter suau i sensible que són. Es podria dir que necessiten tants abraçades com hores d'exercici!

  No us sorprengui si el vostre cadell es converteix en la vostra ombra en forma de caní mentre feu els vostres negocis a casa. Ells també seran nens durant un temps, coneguts per la seva llarga criatura.

  Ensinistrament i socialització

  Aquesta barreja és molt entrenable, però la seva maduresa tardana significa que necessitareu una mica de paciència. en els primers anys. Una de les coses més importants que cal recordar d'aquesta barreja és que el costat de la família Vizsla podria comportar una mica d'esgarrifança. És vital socialitzar a fons el vostre gos quan és petit per fer-lo més còmode en una varietat deconfiguració.

  Vizsla Lab Mix Health

  Els gossos Vizsla i Labrador són tots dos propensos a la displàsia de maluc, problemes de visió i inflor. És important que tots dos pares tinguin bones puntuacions de maluc, una prova ocular recent i un certificat clar de ceguesa per PRA. Això li donarà al vostre cadell les millors possibilitats de no heretar aquestes condicions.

  La inflor és una mica diferent perquè la seva causa sovint és ambiental. Els bols com els alimentadors lents poden ajudar a reduir les possibilitats que el vostre gos ho pateixi, així com evitar l'exercici immediatament després de dinar.

  Cadells Vizsla Lab Mix

  Les races mixtes estan guanyant popularitat ràpidament. Això pot ser bo per a la salut general dels gossos, d'una banda, però també pot obrir el camí perquè persones sense escrúpols puguin guanyar diners ràpidament amb l'esquena dels cadells produïts en massa.

  Per tal de Assegureu-vos que el vostre cadell i els seus pares hagin estat tractats de manera amable i justa, és important que visiteu el lloc on es crien. Coneix el criador i, com a mínim, coneix la mare gos juntament amb la seva camada. Hauria de tenir un vincle evident amb el criador i un propòsit més enllà de produir cadells. També hauria de ser una mascota estimada, un gos de treball o fins i tot un company d'agilitat. I el criador hauria d'estar encantat de mostrar-vos proves de proves de salut dels dos pares.

  Què passa amb el rescat?

  Una opció fantàstica si no esteu preparat per a l'embat d'un cadell durant els propers 4 anysés rescatar un gos gran. També és una bona manera de donar una segona oportunitat a un gos.

  Normalment, un canvi en les circumstàncies dels propietaris ha fet que el gos hagi d'anar al refugi. Tanmateix, tingueu en compte que de vegades el gos pot ser de rescat perquè tenia algun problema.

  Problemes de salut o comportaments que l'anterior propietari no va poder fer front, o pitjor encara, havien estat descuidats o maltractats. Assegureu-vos de tenir una història completa del gos abans de portar-los a casa. Assegureu-vos de tenir l'entorn adequat per donar-los la cura i l'atenció que necessiten.