El Patterdale Terrier o Black Fell Terrier, és una raça de gos anglesa. Aquests gossos es van originar a Anglaterra, juntament amb altres terriers, com ara l'Airedale Terrier, Lucas Terrier i el Smooth Fox Terrier. Aquests gossos són petits i la paraula terrier prové de tere, que significa terra. La Terra fa referència a la funció original dels gossos i a com s'utilitzaven per atrapar insectes. Concretament, els terriers eren utilitzats per caçar guineus i forçar-los a sortir dels seus caus. La seva naturalesa petita i endigada els va fer útils i molt més àgils que els gossos de caça més grans.

Contingut

  Si heu estat buscant el company pelut perfecte, potser podeu ja sé que la ciència té molt a dir sobre els canins. De fet, els investigadors saben des de fa més de 30 anys que el simple fet d'acariciar un gos pot reduir la pressió arterial, disminuir la freqüència cardíaca, calmar la respiració i relaxar els músculs. Si esteu preparats per començar a abraçar la calma que un gos pot aportar a la vostra vida, així com la reducció de les hormones de l'estrès, és possible que us trobeu mirant la raça exacta. Si els gossos més petits són més la teva velocitat, llavors un Patterdale Terrier pot ser el que el teu cor desitja.

  D'on provenen els Patterdale Terrier?

  El Patterdale Terrier es va criar gairebé exclusivament per la seva capacitat de caçar. Els gossos són descendents de diverses altres races de Northern Terrier i els seus orígenses pot remuntar a principis del segle XX fins a un criador primerenc anomenat Joe Bowman. A diferència d'altres terriers, els orígens són força clars i s'atribueixen a un sol individu.

  Els Patterdale Terrier són una raça de gossos més recent i són força populars. Aquests gossos són gossos de treball que se centren en la caça, però són molt menys "alegres" que altres terriers.

  Com són els terriers de Patterdale?

  Els terriers de Patterdale tenen el cap més petit i el musell curt. i els seus abrics són negres al voltant del 95% del temps. Tanmateix, els colors potencials de Patterdale Terrier inclouen un pelatge de bronze, vermell, fetge, gris o xocolata.

  També es poden veure algunes taques blanques als peus i al pit, i això crea un patró de color únic que és bastant desitjable.

  Els pelatges dels terriers solen ser rugosos, trencats o llisos. Un pelatge llis és curt i es troba prop del cos, mentre que un pelatge trencat és aquell amb pèl més llarg al voltant del cap, les cames, el cos o una combinació d'aquestes zones. Un pelatge rugós és aquell amb el pèl més llarg, una mica més aspre i aspre.

  El Patterdale Terrier és de mida bastant petita, pensat que té una construcció robusta. Els adults pesen entre 11 i 13 lliures, de mitjana. Tot i que això és generalment cert, a causa d'una gran variació, els gossos poden pesar més de 30 lliures!

  Temperament de Patterdale Terrier

  Els Patterdale tenen personalitats úniques semblants i diferents de les mateixes.altres tipus de terriers. Com altres terriers, els gossos són segurs, de voluntat forta i animats. D'alguna manera són tossuts, però també poden ser molt ofertables.

  Aquests cadells alegres tenen molta energia i gaudeixen jugant, córrer i anar a buscar. No són gossos faldissos que voldran dutxar-se amb petons, però són molt divertits. Com que són una raça de treball, són bons per perseguir i buscar joguines, pilotes i altres objectes. La majoria dels terriers són gossos dolços i els Patterdales no són una excepció.

  No obstant això, cal assegurar-se que l'abundància d'energia s'exerceix de manera positiva. En cas contrari, el vostre cadell es pot avorrir i destructiu, la qual cosa és molt dolent per als vostres mobles i armari.

  Tot i que normalment són amables, els Patterdale Terriers poden mostrar de tant en tant comportaments de guàrdia, per la qual cosa és important triar un cadell de pares amables i socialitzeu-lo a fons.

  Instints de caça

  Com que els Patterdale Terrier es van criar com a gossos de treball i de caça, tenen uns instints forts a l'hora de caçar animals. Sovint s'utilitzaven els gossos per localitzar guineus i rates, però també són molt hàbils per trobar altres animals, inclosos els mapaches.

  De fet, alguns propietaris de terrier utilitzen els seus gossos per caçar mapaches. Tanmateix, fins i tot si no sou el tipus de caça, els instints del vostre gos poden activar-se si hi ha un mapache a prop. Els mapaches poden i atacaran els gossos,i sovint amb resultats desastrosos.

  Podeu prevenir incidents amb força facilitat, ja que els mapaches gairebé sempre ataquen a la nit, així que manteniu el vostre gos lligat en tot moment quan va a l'orinal a la nit, fins i tot si viviu en un lloc. àrea urbana.

  Ensinistrament de Patterdale Terrier

  La forta voluntat, la tossuderia, l'energia i els instints de caça del Patterdale Terrier poden fer que aquest gos sigui una mica difícil d'entrenar. Si alguna vegada has tingut un terrier com a mascota, això pot semblar un eufemisme.

  No obstant això, com que els Patterdales són una mica més tranquils i més discrets que un Jack Russell o un Yorkshire, són més fàcils de fer. entrenar que aquests gossos. L'entrenament amb reforç positiu és aconsellable, i la investigació científica demostra que aquest tipus d'entrenament provoca menys problemes de conducta en el futur.

  Problemes de salut

  La bona notícia és que els terriers tenen pocs problemes de salut relacionats amb la seva raça específica.

  La conjuntivitis i la formació de cataractes són dos problemes a tenir en compte. Els Patterdales sovint desenvoluparan al·lèrgies, de manera que aquesta és habitualment la causa del problema de l'ull rosat. No només les al·lèrgies estacionals són una preocupació, sinó que també es poden desenvolupar al·lèrgies a la pell. Si el vostre cadell té al·lèrgies, és possible que vegeu que es desenvolupa una mica de dermatitis a tot el cos.

  Alguns gossos també poden desenvolupar un trastorn anomenat derivació portosistèmica o PSS. El PSS es forma quan la sang vol viatjar al fetgees mou al voltant de l'òrgan. Això provoca una manca de sang i una disminució dels nutrients i l'oxigen necessaris per funcionar correctament.

  Els Patterdales poden desenvolupar problemes de genoll, com la majoria dels altres terriers. El problema s'anomena luxació rotuliana on la ròtula es desplaça fora de lloc. Tot i que la condició sona terriblement dolorosa, realment no ho és. Si la ròtula es desplaça fora de lloc, és possible que veieu el vostre terrier donant cops de peu a la cama al costat del cos.

  Els cadells de Patterdale Terrier

  Els terriers de Patterdale són una raça rara, sobretot perquè és un de relativament nou en comparació amb altres terriers. Per exemple, la raça Jack Russell Terrier té més de 200 anys. A més, els criadors no són tan abundants als Estats Units com a l'estranger.

  No us tempteu de comprar un cadell de Patterdale Terrier, o qualsevol altre cadell, en una botiga d'animals. Anar a un criador, que tingui interès en el benestar de la mare.

  Assegureu-vos de conèixer la mare i, si és possible, també el pare. Han d'estar en bones condicions, amables i tenir un vincle evident amb el seu propietari. Recordeu que els cadells més barats sovint provenen de criadors que han retallat les cantonades. Tria el teu cadell en funció de la seva qualitat en lloc del seu cost.