Els pitbulls de tres colors són una varietat de patró nova i rara de pitbulls americans i gossos de raça bully. Aquests Pitbulls tenen tres colors al seu pelatge, combinant negre, blanc, marró, lila, vermell, cervatillo, xocolata o blau en un trio de dibuixos genials. No hi ha vincles provats entre aquestes marques i tendències agressives, però poden ser menys saludables que altres tipus de pell.

  Història i orígens dels pitbulls

  Els propis pitbulls tenen una un passat una mica confus, i en realitat no són una raça específica. Són un terme paraigua per a diverses races "matones" relacionades.

  Les races actualment considerades pitbulls inclouen:

  • American Pitbull Terrier
  • American Staffordshire Terrier,
  • Staffordshire Bull Terrier.
  • i el Bully americà.

  De vegades fins i tot s'inclou el Bulldog americà. Hi havia una vegada, els Boston Terriers i els Bulldogs francesos també eren considerats Pitbulls!

  Moltes d'aquestes varietats de gossos van ser criades originalment per ser gossos de lluita, gossos d'esquer de toros, terriers de treball. També es criaven com a gossos de caça per a caça major com porcs salvatges o bestiar salvatge.

  Les diverses races considerades “Pitbulls” solen ser gossos a la gatzoneta, musculosos, amb un cap ample, potes fortes i un cofre de barril. .

  Varietats de pelatge i colors

  Les combinacions de color de pelatge més comunes que es troben en Pitbulls tricolors acostumen a ser combinacions de negre, marró,i blanc. Tanmateix, qualsevol combinació dels colors de Pitbull és possible!

  Sovint es veuen esquitxades de color contrastant al pit, al nas, a la cara, a les potes, a les cames i fins i tot a la cua. Els patrons inclouen:

  • sòlid
  • emmascarat
  • brindled
  • ticat
  • pigues
  • tacat
  • merle
  • piebald
  • patched

  Per què tan rar?

  El gen que crea la capa de tres colors és recessiu. Això vol dir que tots dos pares han de tenir aquest gen recessiu perquè qualsevol dels seus cadells acabi amb el pelatge de tres colors.

  Crear gossos intencionadament amb gens recessius és arriscat. Pot augmentar potencialment el risc de patir malalties i trastorns genètics.

  Els Tri Color Pitbulls Show Dogs?

  El United Kennel Club va ser el primer a reconèixer el Pitbull Terrier americà. No obstant això, l'American Kennel Club no va reconèixer l'Staffordshire Bull Terrier fins al 1974. Fins ara no ha reconegut l'American Pitbull Terrier.

  Fins i tot dins de les organitzacions que reconeixen les races Pitbull, l'estret rang de pelatge acceptable colors no inclou el tri.

  Tenint això en compte, si un pitbull tricolor és el gos dels vostres somnis, no espereu poder participar en cap espectacle.

  Salut dels pitbulls tricolors

  Molts criadors consideren que criar intencionadament pitbulls tricolors és arriscat. El gen que crea la variació tricolor és recessiu. Requereixunint dos pares amb els gens recessius.

  La preocupació principal és que els cadells de pitbull tricolors amb dos conjunts de gens recessius tenen un risc més gran de patir malalties i trastorns genètics.

  No obstant això, els tricolors tenen els gens recessius. Els pitbulls de color encara són relativament nous i rars. Per tant, encara no hi ha hagut prou temps perquè els investigadors realitzin estudis científics en profunditat. Sens dubte, aquests estudis ajudaran a investigar qualsevol risc potencial per a la salut.

  En general, hauríeu d'esperar els mateixos riscos per a la salut dels Pitbulls tricolors que estaríeu preparats i conscients per a totes les varietats de colors Pitbull.

  Els problemes de salut més comuns als quals s'enfronten els pitbulls poden incloure:

  • Al·lèrgies (principalment pell)
  • Inflor (dilatació gàstrica)
  • Càncer (bufeta, limfoma). , melanoma)
  • Cataractes
  • Cardiopatia congènita
  • Displàsia de maluc
  • Hipotiroïdisme

  Intel·ligència i amp; Entrenament de Tri Color Pitbulls

  Els pitbulls van ser criats originàriament per a baralles de gossos. No obstant això, això també significa que els gossos amb agressió cap als humans probablement no es mantinguessin al fons genètic. Un gos que ataca el seu manipulador humà no és desitjable.

  Els pitbulls moderns solen ser gossos molt familiars, amb personalitats segures i amoroses. Són gossos dolços i intel·ligents que volen agradar als seus humans i responen bé a un entrenament adequat i coherent.

  Es poden entrenar completament amb el correcteeines i paciència! I no hi ha cap raó perquè un Pit tricolor sigui menys intel·ligent o entrenable que qualsevol altre.

  Els pitbulls tricolors són agressius?

  Alguns criadors senten que els pitbulls tricolors són més tranquils i tenen menys ganes de presa que altres varietats de pitbulls. La varietat tricolor de Pitbulls encara és nova i rara. Simplement no hi ha hagut prou temps per veure tendències i patrons de comportament reals.

  En general, molts criadors, entrenadors i amants dels gossos troben que els pitbulls no mereixen la seva reputació de gossos mesquins i agressius!

  No hi ha hagut estudis revisats per parells que concloguin que els gossos tipus Pitbull són inherentment més perillosos o agressius que altres races de gossos! De fet, un estudi realitzat per l'American Temperament Test Society va situar els Pitbull Terriers com la segona raça més tolerant!

  Els Pitbull Terriers provats van aprovar amb una taxa del 86,8% quan es tractava de les proves de baixa agressivitat, pànic, i conductes d'evitació.

  Qualsevol gos de qualsevol raça té el potencial de ser agressiu si no està degudament entrenat i socialitzat. O si estan subjectes a negligència o abús.