La petita tassa de te Chihuahua és un gos realment petit. Com a adult, podria pesar al voltant de 5 lliures, o fins i tot menys. Malauradament, aquesta mida en miniatura causa alguns problemes de salut greus. Aquests inclouen hidrocefàlia, malalties cardíaques i fractures òssies, entre d'altres. Els chihuahuas de mida estàndard solen tenir una vida útil llarga, però els problemes de salut dels microchihuahuas poden fer que tinguin una vida molt més curta.

  És molt important sospesar els pros i els contres d'un gos molt petit. si estàs considerant un. Però això és el que us ajudarem a fer. Descobrirem què significa el terme tassa de te Chihuahua i com el fet de ser petit afecta la salut d'aquests cadells reduïts. També parlarem de com apropar-nos als criadors de micro Chihuahua i buscarem alternatives a aquesta versió en miniatura del gos més petit del món

  Què és un chihuahua de tassa de te?

  Els chihuahuas han estat gossos de companyia populars. durant mil·lennis. La petita tassa de te Chihuahua és una arribada molt més recent a l'escena de les mascotes, però la tassa de te Chihuahua no és una nova raça de gossos. De fet, tassa de te és només una paraula simpàtica i enganxosa que els criadors i els propietaris han encunyat per descriure un chihuahua que és més petit que la mitjana.

  Quan gran és una tassa de te adulta Chihuahua

  Així que quant més petit que un chihuahua normal és una varietat de tassa de te? L'AKC posa un límit de pes superior als chihuahuas d'exhibició de 6 lliures, tot i que molts chihuahuas de mascotes sónmés gran que això en realitat.

  Mida de la tassa de te Chihuahua

  Però la norma de la raça no estipula un pes mínim. Així, sense un, qui decideix quan un Chihuahua es converteix en un Chihuahua de tassa de te? Quins són els llindars per als chihuahuas mini tasses de te i els chihuahuas de micro tasses de butxaca?

  La resposta és ningú. Tassa de te essencialment no significa res més que "petit". Per descomptat, en qualsevol animal hi ha variacions naturals, i alguns són més petits que altres.

  Algú que cria chihuahuas de mida estàndard podria algun dia trobar un cadell més petit que la mitjana a la seva camada i preferir referir-s'hi afectuosament. com a cadell de tassa de te més que com a cadell. Altres criadors persegueixen específicament els chihuahuas més petits criant aquests individus petits junts.

  També poden decidir les seves pròpies bandes de pes i el seu sistema de classificació de cadells, com ara "tassa de te", "mini" i "micro" Chihuahuas.

  Un d'aquests criadors podria decidir que la tassa de te significa menys de 5 lliures. Un altre podria decidir que significa menys de 4 lliures. No obstant això, no hi ha un consens universalment reconegut.

  I moltes persones consideren que aquests termes són una manera de fer que els cadells de mida inferior semblin especials i desitjables. definició formal i estandarditzada.

  Els Teacup Chihuahua són bones mascotes?

  Els gossos petits que ocupen poc espai i semblenels cadells tota la seva vida són molt atractius. L'etapa de la possessió de gossos és un període adorable, encara més agredolç perquè sabem que ha d'acabar.

  Una tassa de te en miniatura Chihuahua podria ser la manera d'aguantar-la per sempre? Malauradament, no tot són bones notícies. Hi ha alguns fets importants que cal saber abans de donar el pas i comprar un Chihuahua en miniatura. I bona part es tracta de salut

  Tassa de te Chihuahua salut

  La mida estàndard Chihuahua té una sèrie de problemes de salut que són el resultat directe de ser un gos tan petit. Diverses races minúscules comparteixen aquests problemes i estan fortament relacionats amb ser petits.

  Quan fem els gossos petits encara més petits, com us podeu imaginar, aquests problemes de salut poden empitjorar molt. Per als cadells de Chihuahua de tassa de te, les probabilitats s'acumulen mentre s'embarquen a la vida en miniatura. Aquestes són algunes de les condicions que corren el risc de:

  • hipoglucèmia
  • incontinència
  • fractures òssies
  • hidrocefàlia
  • relliscament de ròtules
  • pèrdua de rigidesa a la tràquea
  • predisposició a reaccions al·lèrgiques
  • deteriorament de la part superior de l'os de la cuixa
  • urolitiasi
  • malalties oculars
  • malaltia periodontal
  • epilèpsia

  Quant de temps viuen els chihuahuas de la tassa de te

  Com a regla general, els gossos petits viuen més que els gegants uns. I els chihuahuas de mida estàndard tenen una reputació de longevitat.Escoltaràs històries sobre chihuahuas que van viure fins a vint anys o més. Però aquestes són l'excepció i l'evidència d'estudis realitzats el 2004 i el 2013 suggereix una vida útil molt més curta, entre 7 i 12 anys.

  Això és per als chihuahuas de mida estàndard.

  Nosaltres no No tinc cap dada per confirmar la longevitat dels chihuahuas de tasses de te. Però totes les proves apunten a gossos excessivament miniaturitzats que tenen pitjor salut que els seus cosins de mida estàndard. És just suposar que la majoria dels chihuahuas de tasses de te viuran fins a un màxim de dotze anys i possiblement tindran una vida molt més curta.

  Espero que encara estigueu amb mi després d'aquella embassada d'informació mèdica. És molt fer-te el cap i molt pensar en un gos petit de 4 lliures amb qui s'enfronta.

  Sens dubte, tota la vida existeix en un espectre, i alguns chihuahuas més petits seran beneïts amb bona fortuna i bona sort. salut. Aquests són els criadors de gossos de tassa de te que probablement voldran parlar-te, però malauradament no és representatiu de l'experiència de la majoria de cadells en miniatura.

  La vida amb un gos chihuahua de tassa de te

  A més del carrusel constant dels àpats i les pauses al bany, els chihuahuas també són gossos de gran manteniment d'altres maneres. Tot i que són petits i no aptes per caminar llargues, segueixen sent gossos i necessiten l'exercici i l'estimulació adequats mitjançant jocs i interacció amb tu.

  Els gossos petits també tenen més probabilitats de patir malament.es va comportar, segons una enquesta a més de 8.000 propietaris de gossos. Aquests resultats de l'enquesta van trobar que com més petit és el gos, més probabilitats hi ha de tenir problemes d'adhesió, tenir por o agressiu cap a altres gossos i ser més excitables i difícils d'entrenar.

  Un altre estudi va trobar que els chihuahuas, juntament amb els Daschunds, són la raça amb més probabilitats d'atacar a la gent. No està clar, però, si aquests problemes són genètics, o si només estem inclinats a deixar que els gossos petits se'n surtin amb més.

  Creadors de chihuahuas de tasses de te

  Com que els chihuahuas de tasses de te són un desenvolupament relativament recent, No és d'estranyar descobrir que els seus criadors sovint són intel·ligents en tecnologia. Trobareu llocs web sofisticats i un argument de venda fluid. Com que ara sabem que criar gossos deliberadament per caure fora del seu rang de pes habitual els posa en perill de molts problemes de salut, aquí hi ha algunes coses a tenir en compte a l'hora d'apropar-se a un criador.

  El Chihuahua Club of America ho fa. no aprovar ni aprovar l'ús dels termes "tassa de te", "micro", "mida de butxaca", "joguina petita" o "miniatura" per descriure els chihuahuas. Per tant, "chihuahua tassa de te" és un terme no estandarditzat completament no oficial per descriure els chihuahuas molt petits.

  Això significa que un chihuahua de tassa de te pot ser de vegades un individu petit a la vora del pes saludable. Criat per un criador responsable compromès amb el benestar de les futures generacions de Chihuahua. Peròla majoria de les vegades, el terme tassa de te s'utilitza a les granges comercials de cadells. Determinat a comercialitzar cadells mal criats i cadells malalts a costa de la seva salut i benestar.

  Com evitar les granges de cadells i els criadors sense escrúpols

  És difícil evitar el fet que qualsevol criador anuncia Els cadells de chihuahua a la venda s'han d'evitar simplement per utilitzar el terme "tassa de te"

  Així que si veus que un criador anuncia els seus chihuahuas com a gossos de tassa de te, el nostre consell és evitar-los.

  Ós. Tingueu en compte que el Chihuahua Club of America recomana que tots els Chihuahuas estiguin registrats al Centre d'Informació Sanitària Canina i que es facin proves de malalties cardíaques, malalties oculars i luxació de la ròtula.

  El vostre criador hauria de tenir registres d'això per a tots els seus reproductors. i estigueu encantats de parlar amb franquesa sobre els altres problemes de salut als quals s'enfronten els chihuahuas molt petits.

  Si un criador deixa les vostres preguntes i preocupacions sota la catifa, és probable que no es preocupi per això tant com hauria de ser.

  Finalment, s'ha d'evitar qualsevol criador que sempre tingui camades disponibles, mai tingui llistes d'espera o no et permeti conèixer el cadell amb la seva mare abans de recollir-lo.

  Tassa de te Chihuahua Price

  Quant costa una tassa de te Chihuahua?

  Una cosa de la tassa de te Chihuahua és indiscutible: aquests gossos petits són un gran negoci.

  Tot i que t'emportes menys gos a casa. , pots esperarpagar molt més per una tassa de te Chihuahua que no pas per un Chihuahua de cria normal.

  Els preus s'obren al voltant dels 1.200 dòlars, i alguns criadors demanen (i aparentment reben) més de 11.300 dòlars pels seus cadells de tassa de te Chihuahua.

  I això és només la punta de l'iceberg. Perquè quan portes a casa la teva tassa de te Chihuahua, el preu de compra és només el principi.

  Quant costa una tassa de te Chihuahua durant tota la seva vida?

  Com tots els gossos, la tassa de te Chihuahua necessiten un lloc segur per dormir (com una caixa on no es puguin asseure o posar-se dempeus accidentalment)

  També necessiten controls veterinaris anuals, tractaments contra puces i antiparasitaris, vacunes, joguines i menjar.

  És probable que aquests cadells necessitin una dieta especialitzada durant tota la seva vida, i recordeu que necessitaran menjar i tenir l'oportunitat de buidar la bufeta cada hora o dues.

  Si no estaràs a casa. per oferir-ho, heu de tenir en compte el cost de la guarderia per a gossos per assegurar-vos que es satisfaran les necessitats del vostre gos.

  I, finalment, és probable que aquests gossos ultrareduïts no siguin aliens per al veterinari. A mesura que creixen, els costos sanitaris augmenten ràpidament.

  A causa dels riscos per a la salut dels gossos miniaturitzats, és important que tingueu en compte l'assegurança mèdica per a mascotes al vostre pressupost,

  Pensaments finals

  La idea de poder miniaturitzar encara més gossos simpàtics sempre ens ha fascinat. I potser algun diaserà possible fer-ho sense fer mal als propis gossos. Però de moment, els riscos de portar a casa un cadell malalt i trist són massa grans.

  Per als cadells de tasses de te de totes les races, les preocupacions són les mateixes. Explotació per part de criadors amb ànim de lucre, tota una vida d'atenció veterinària per problemes causats per la seva mida. A més del risc d'abandonament o eutanàsia quan el cost i/o la complexitat de la seva cura esdevé massa.

  De fet, el terme "tassa de te" és un indicador tan consistent de mala cria que el Chihuahua Club of America té va condemnar el seu ús. També us recomanem que no compreu una tassa de te Chihuahua.

  Però tinc moltes ganes d'un gos petit..

  Si el vostre cor està posat en un gos molt petit, aleshores el més amable que podeu fer és rescatar una tassa de te Chihuahua abandonada.

  Haureu de visitar el vostre refugi d'animals local o el rescat de la raça Chihuahua.

  Rescatar un gos no animarà els criadors a crear gossos més malalts. I et donarà la gran satisfacció de proporcionar una llar amorosa i una segona oportunitat a la teva mascota.