Els gossos Springer Spaniel anglès són de mida mitjana, de pèl llarg amb dibuixos negres o marrons i blancs. Tenen entre 40 i 50 lliures de pes i entre 19 i 20 polzades d'alçada. Aquests gossos són simpàtics, afectuosos, enèrgics i actius, i s'utilitzen àmpliament com a gossos de caça, rastreig, espectacle, policia i militar per la seva intel·ligència i caràcter cooperatiu. Són molt obedients si estan ben entrenats des de petits, però cal ensenyar-los a autocontrolar-se de la vida salvatge. L'elevat impuls de preses i l'instint de persecució els posarà en problemes si no ho fas! Avui veurem els trets, característiques i comportaments de la raça Springer Spaniel anglès, i com s'ajusten a la llar mitjana. Acostumen a ser bons amb els nens i altres gossos, però no són una gran barreja amb les mascotes petites d'altres espècies. Compartirem com criar un cadell de Springer Spaniel anglès, entrenar-lo i cuidar-lo perquè es converteixi en una gran mascota familiar.

  Procedents de l'espanyol de Norfolk, i de naturalesa similar al gal·lès Springer Spaniel, aquests gossos de cria de treball atlètic són ideals per a persones que tenen temps per dedicar-se a un entrenament intens d'obediència. . I que passen molt de temps a casa i a l'aire lliure amb les seves mascotes. Tanmateix, el Springer no és només una cara bonica. Aquest gos animat i extrovertit requereix molt de temps, atenció i compromís per convertir-se en la mascota perfecta de la família. Els Springers necessiten molta cura i cura. Si estàs considerantper a fucosidosi i PFK. Si els pares d'un cadell es posen a prova d'aquestes condicions, aleshores el cadell no patirà aquestes condicions desagradables.

  Problemes de l'oïda en els Springer Spaniels anglesos

  Els Springer Spaniels anglesos tenen orelles llargues, flexibles i peludes. . Tot i que són maques de veure, aquestes característiques creen un entorn que afavoreix problemes d'oïda.

  Si el teu Springer es frega el cap a terra o es grata les orelles, porta'l al veterinari perquè li revisi les orelles. Podeu ajudar les seves orelles a mantenir-se sanes amb neteges periòdiques.

  Problemes oculars en els Springer Spaniels anglesos

  L'atròfia progressiva de la retina (PRA) és un motiu de preocupació en nombroses races, i el Springer Spaniel anglès no és una excepció. La PRA pot provocar ceguesa a mesura que avança. Afortunadament, hi ha una prova que permet als criadors produir només cadells de Springer Spaniel sense aquesta malaltia hereditària.

  Un altre problema ocular comú a Springers és el glaucoma, que causa problemes de visió a causa de l'acumulació de líquid darrere de l'ull. S'hereta o és el resultat d'una infecció.

  Els criadors poden reduir la probabilitat que els cadells de Springer Spaniel pateixin la versió heretada fent proves als seus pares.

  La prova determina la predisposició de l'ull. al glaucoma.

  Un altre problema ocular per a alguns Springers és l'entropió, en què una parpella invertida provoca irritació o dany a l'ull. Triantun cadell de pares amb bona salut ocular redueix la possibilitat que pateixin aquesta malaltia.

  Esperança de vida del Springer Spaniel anglès

  Tot i que alguns han viscut fins a 19 anys, la vida útil típica d'un Springer L'espanyol té 12-13 anys. La majoria d'aquesta raça gaudeix d'entre 10 i 15 anys.

  Els Springer Spaniel anglesos són bones mascotes familiars?

  Un Springer Spaniel anglès podria ser una mascota perfecta per a la família, si s'adapta a l'estil de vida de la teva família. . Tot i que els Springers generalment són bons amb nens i altres gossos, el millor és supervisar les seves interaccions. Això és especialment cert si no es coneixen entre ells.

  Afrontar un Springer Spaniel anglès és un gran compromís. La casa adequada per a un Springer que treballa és activa. Necessitaràs temps i paciència per treballar en l'entrenament de reforç positiu. És important dedicar-se a fer-ho bé des del primer dia.

  És poc probable que un Springer criat que treballi sigui un bon company en un passeig familiar formal i previsible. Però és molt divertit en l'entrenament de caçador, d'agility o de flyball.

  Ell encantarà s'arrossurarà amb tu al sofà si has passat un dia ocupat junts i t'entretendrà alegrement, assegurant-te que mai no hi hagi. un moment avorrit.

  Els Springers criats en congrés segueixen sent gossos actius i animats, però acostumen a estar una mica menys impulsats pel seu impuls de preses i una mica més centrats en els seus amos.S'inclinen a estar una mica més relaxats a casa.

  Si creus que un Springer Spaniel anglès et sembla el gos adequat per a tu, decidir entre el temperament laboral i l'espectacle és la teva primera gran tasca. Sigui el que trieu, segur que us divertiu molt, riureu i estimareu amb aquest gos preciós.

  Pros i contres d'aconseguir un Springer Spaniel anglès

  És important conèixer els avantatges i contres perquè puguis triar un gos que s'adapti al teu estil de vida. Una selecció acurada ajuda a garantir que podeu crear un vincle durador i tenir un company estimat durant anys. Tingueu en compte aquestes coses quan considereu si un English Springer Spaniel és el gos adequat per a vosaltres.

  Contres

  • Molt actiu i requereix exercici regular
  • Tendència a domini
  • Risc de displàsia de maluc

  Pros

  • Intel·ligent i altament entrenable
  • Amable i juganer
  • Obedient i treballador

  Tingueu en compte aquests factors i busqueu els pros i els contres de qualsevol altra raça que estigueu considerant per fer una comparació justa.

  Un cop decidiu el cadell adequat. per a tu, els productes i accessoris adequats t'ajudaran a preparar-te per a la tornada a casa del teu nou cadell.

  Rescatar un Springer Spaniel anglès

  Ocasionalment, els gossos de raça pura es deixen als refugis i els rescats per diversos motius, molts dels quals no tenen res a veure amb el gos. Per tant, no descompteu aquestes fonts quanbuscant un Springer Spaniel anglès.

  No obstant això, una font més probable és una organització de rescat de raça pura. Hem inclòs alguns dels més populars més endavant en aquest article.

  Un gos de rescat és una opció fantàstica si preferiu no ocupar-vos de l'etapa del cadell. Tot i que de vegades també hi ha cadells i gossos joves disponibles.

  Trobar un cadell de Springer Spaniel anglès

  Qualsevol pot criar el seu gos i vendre els cadells. A la majoria de països, no hi ha lleis que restringeixin o regulin la cria de gossos. Això vol dir que hi ha bons criadors de gossos i hi ha dolents criadors de gossos.

  Els pitjors criadors no es preocupen pels animals sinó quants diners poden guanyar. Aquests criadors solen vendre cadells malalts que poden morir joves o convertir-se en gossos agressius.

  Per tant, cal que escolliu el proveïdor de cadells amb molta cura. Utilitzeu la nostra guia per seleccionar un cadell per a la vostra millor oportunitat d'evitar un gos amb problemes greus de salut o de comportament.

  Quan considereu un criador de cadells de Springer Spaniel anglès, és recomanable buscar-ne un que detecti el trastorn PFK. , Cord1 PRA, displàsia de maluc i colze i problemes oculars. Els criadors haurien de provar els pares abans de reproduir-se, per assegurar-se que estan lliures d'aquestes malalties.

  Preu del cadell de Springer Spaniel anglès

  Pel que fa al cost, els preus dels cadells de Springer Spaniel oscil·len entre els 500 i els 500 dòlars. 2.000 $. Tanmateix, la majoria ho sónentre 800 i 1.000 dòlars.

  Crear un cadell de Springer Spaniel anglès

  La cura d'un cadell de Springer Spaniel anglès vulnerable és una gran responsabilitat.

  Tenim algunes guies fantàstiques per ajudar-te. amb tots els aspectes de la cura i l'entrenament dels cadells. Els consells i trucs útils et començaran amb el peu correcte per criar un gos feliç i saludable.

  Si no estàs segur d'un Springer, què et semblaria considerar una barreja de raça Springer Spaniel anglès?

  Barres populars de races de Springer Spaniel anglès

  A continuació es mostren algunes de les barreges de races Springer més populars perquè tingueu en compte:

  • Spreagle: barreja de Springer Spaniel i Beagle anglès
  • Spangold Retriever: barreja de Springer Spaniel i Golden Retriever anglès

  Per descomptat, les possibilitats són infinites, i també podeu trobar altres barreges de races Springer.

  Races semblants

  Si us interessa el Springer Spaniel anglès però encara no esteu segur de si és la raça perfecta per a vosaltres, potser considereu un altre tipus de spaniel. Tenim comentaris de races per al Boykin Spaniel, el Cocker Spaniel americà, el Cocker Spaniel anglès i el Cavalier King Charles Spaniel. O potser us interessaria un altre tipus de gos de treball, com ara el Wirehaired Pointing Griffon.

  Com totes les races, tenir un Springer Spaniel anglès té pros i contres.

  Rescats de raça de Springer Spaniel anglès

  Si creus que és un Springerés el gos adequat per a vostè, si us plau, consideri donar una llar a un gos que ho necessita. A continuació es mostra una llista de rescats de races als EUA, el Regne Unit, el Canadà i Austràlia.

  EUA

   Regne Unit

    Canadà

     Austràlia

      Si coneixeu un rescat de bona reputació a la vostra àrea que encara no apareix a la llista, compartiu-lo als comentaris.

      Tens un Springer Spaniel anglès? Si és així, parla'ns del teu cadell als comentaris.

      Aquest article s'ha revisat i actualitzat àmpliament per al 2019.

      Referències i recursos

      • American Kennel Club
      • Gough A, Thomas A, O'Neill D. 2018. Breed Predispositions to Disease in Dogs and Cats , 3a edició. Wiley Blackwell.
      • O'Neill, et al. 2013. Longevity and Mortality of Dogs Owned in England. The Veterinary Journal.
      • Schalamon, et al. 2006. Anàlisi de les picades de gossos en nens menors de 17 anys. Pediatria.
      • Duffy D, et al. 2008. Diferències de raça en l'agressió canina. Ciència aplicada del comportament animal.
      • Adams VJ, et al. 2010. Resultats d'una enquesta de gossos de raça pura del Regne Unit. Journal of Small Animal Practice .
      Cadells de Springer Spaniel anglès, us ajudarem a decidir.

      Què és un Springer Spaniel anglès?

      • Popularitat: es troba constantment entre el 15% de les races de gossos populars als EUA
      • Propòsit: caçar originalment, actualment caça o espectacle
      • Pes: 40-50 lliures
      • Temperament: intel·ligent, enèrgic i amb ganes de complaure

      Història del Springer Spaniel anglès

      El El Springer Spaniel anglès va ser criat durant generacions per ser una màquina de caça eficient. S'estavellarà amb valentia a través d'un espes sotabosc per netejar i recuperar la caça per al seu amo.

      Per fer-ho, han de ser intel·ligents, capaços de seguir ordres, valents, forts, durs i tenir un gran impuls de presa. El Springer pot treballar durant hores en condicions difícils, colpejant alegrement les espines, les truges, els turons i la pluja intensa.

      El Kennel Club va reconèixer per primera vegada aquesta raça animada com el Springer Spaniel anglès l'any 1902. Abans era conegut com el Norfolk. Spaniel.

      L'icònic Springer va dominar la presència del spaniel al camp de tir fins a la recent resurrecció del cocker treballador. Tanmateix, el Springer segueix sent el spaniel de treball universal més popular avui dia. En les últimes dècades, la raça ha divergit entre els criats per al camp de tir i els criats per a l'espectacle.

      Dats curiosos sobre el Springer Spaniel anglès

      Els coneguts propietaris de Springer Spaniel anglès inclouen Princess Grace , Oprah Winfreyi els presidents dels EUA George H.W. Bush i George W. Bush.

      Millie va ser el ‘primer gos’ durant George H.W. La presidència de Bush i el seu cadell, Spot, van néixer a la Casa Blanca. Spot va ser més tard el "primer gos" durant la presidència de George W. Bush.

      Aspecte de Springer Spaniel anglès

      Tots els Springer Spaniel anglesos són tradicionalment fetge i blanc o blanc i negre. El seu pelatge és de llargada mitjana, propera i normalment recte.

      Com s'ha dit, el Springer Spaniel anglès té línies de treball i mostra. Tot i que les seves aparences bàsiques són molt semblants, hi ha algunes diferències clau.

      Show Springer Spaniels

      Show Springer Spaniels

      Show Springer Spaniels tenen un cap més abovedat i orelles més llargues i pesades que els seus cosins de treball. També tenen els abrics de plomes més extensos i és més probable que tinguin les parpelles soltes i caigudes.

      Com que es crien més per l'aspecte que per la funció, són semblants entre si.

      Springer Spaniels que treballen

      L'aspecte dels Springer Spaniels que treballen difereix força. Això es deu al fet que són escollits per la seva capacitat de caçar més que per la seva aparença. Els Springers que treballen s'han tornat més ràpids i, en alguns casos, més petits que els seus cosins d'espectacle. També hi ha molta variació de pes i mida entre les dues línies.

      Les taques netes de color han donat pas a un aspecte tacat o roan en algunes. D'altres s'han tornat gairebécompletament blanc. També solen tenir les orelles més curtes i les parpelles més ajustades, ja que són més favorables per treballar al sotabosc.

      A Gran Bretanya, els Springers criats per al camp de tir solen estar atracats. És inusual veure un Springer treballant amb la cua plena. Tanmateix, al Regne Unit no és legal atracar un gos que no estigui destinat a la feina. Per tant, els Springer Spaniels anglesos criats en exhibició sempre tindran la cua plena.

      Cuina de Springer Spaniels anglesos

      Tant els Springer Spaniels anglesos criats en exhibició requereixen atenció a la preparació. Raspallar-se almenys dues vegades per setmana ajudarà a mantenir el pelatge lliure d'embolics, i és una bona idea practicar-ho des del dia que el teu cadell arribi a casa.

      Fes que la preparació sigui divertida amb moltes llaminadures i elogis. És una manera fantàstica d'aconseguir que les sessions surtin ràpidament, i és una gran experiència de vinculació.

      És possible que el vostre Springer també necessiti retallar-se cada pocs mesos per evitar que les seves cames peludes i les orelles s'embolin i s'emboliquen quan s'enfanga.

      Talla de l'English Springer Spaniel

      Són simètrics en la seva constitució i són gossos compactes i forts. De mida mitjana, un Springer adult fa entre 19 i 20 polzades d'alçada. Els mascles adults pesen al voltant de 50 lliures, mentre que les femelles solen pesar més de 40 lliures.

      Teramental de Springer Spaniel anglès

      La majoria dels Springer Spaniel anglesos són amables i amorosos amb les seves famílies, tant si es crien per a l'espectacle. o treballar.Tanmateix, a l'exterior, el seu comportament pot variar significativament. Un gos criat en exhibició estarà més atent als seus companys i menys distret pel que podria estar a l'aguait al sotabosc. Com a mascotes, els Springer requereixen molta estimulació mental i física per evitar l'avorriment i la destructivitat que pot causar.

      Els Springer Spaniels anglesos són intel·ligents, molt entrenables i els encanta agradar a la seva gent. Tanmateix, hi ha algunes evidències que tenen tendències cap al domini i l'agressivitat. Això sembla ser més freqüent entre els Springers criats per treballar.

      Això pot ser degut al fet que aquestes línies s'han criat com a gossos amb gosseres. És possible que els propietaris i criadors no sabien que tenien una intolerància amb els estranys, ja que simplement mai no van conèixer molts. L'enfocament de la cria era treballar bé i barrejar-se amb humans no era una consideració.

      Per aquest motiu, si esteu comprant un Springer criat per a treballs, conèixer els pares és essencial per evitar aquest problema. Pot ser que requereixi un esforç addicional, però valdrà la pena per evitar l'estrès de viure amb un gos que té por i té el potencial de reaccionar de manera agressiva.

      Caça de Springer Spaniel anglès

      Tot i que la majoria dels Springer Spaniels moderns ara s'emporten a casa com a mascotes familiars, els seus instints de caça romanen dins d'ells.

      Els Springer Spaniels són gossos intensos i conduïts. Els apassiona seguir l'olor, són extremadament àgils i sovint forts.voluntària i independent. Algunes línies de treballadors de Springers limiten l'obsessiu quan es tracta de caçar i perseguir la vida salvatge, o qualsevol cosa que es mogui.

      A causa dels seus intensos desitjos de caça, un Springer anglès criat que treballa necessita una bona supervisió a l'aire lliure per mantenir-lo. per entremaliadura.

      El tipus de gos que triomfa en una prova de camp, no és necessàriament el tipus de gos que voleu a la vostra sala d'estar. Per descomptat, hi ha un munt de Springers d'una bona estona de treball que, amb la cura adequada, s'adapten força bé a la vida familiar, però una proporció significativa no ho fan.

      Extreme Prey Drives

      Mentre tu És possible que veieu alguns Springers de la línia de treball relativament plàcids, si en compreu un com a mascota, us sorprendrà quan acabeu amb un gos amb motor turbo amb poc o cap interès per vosaltres una vegada que estigui fora.

      Perquè. d'aquest impuls de presa de vegades extrem, independència, duresa i alts nivells d'energia, un nombre considerable de Springers de la línia de treball es troben en rescats cada any.

      Per això, us recomanem que ho penseu bé abans de portar un treballador. cola Springer Spaniel a la teva vida. Si vols una vida tranquil·la i no t'agrada l'entrenament o la feina esportiva, probablement un Springer d'espectacles sigui un millor gos per a tu.

      Els Springers de l'espectacle encara seran animats i tindran un gran impuls de preses. No obstant això, haurien de tenir un enfocament menys intens en la vida salvatge i una major tendència a vincular-s'hiles seves famílies. També pot ser menys probable que estiguin nerviosos amb humans desconeguts, ja que són criats per a la companyia en lloc de treballar en solitari.

      Ensinistrament de cadells de Springer Spaniel anglès

      Si porteu un cadell de Springer Spaniel a casa, pot anar a l'orinal i l'entrenament en caixes serà les teves primeres prioritats d'entrenament. Tenim guies per ajudar-te amb aquests primers passos d'entrenament importants.

      La nostra guia d'entrenament per a l'orinal per a cadells inclou un calendari d'entrenament i altres consells i trucs útils per aconseguir que aquest important entrenament sigui tan ràpid i senzill com sigui possible. Apreneu com vosaltres i el vostre cadell podríeu beneficiar-vos de l'ús d'un cadell, la nostra guia d'entrenament del cadell té tot el que necessiteu saber.

      Un altre pas important per fer que el vostre nou cadell encabi cap a una vida feliç i saludable és socialització. Tots els gossos necessiten socialització des de ben petits per evitar la por de tota la vida. Això és especialment important per a races com el Springer Spaniel que poden tenir tendència al domini.

      Exposar el vostre cadell Springer a una gran varietat de persones i situacions pot ajudar-lo a sentir-se segur i còmode durant tota la seva vida.

      Ensinistrament d'obediència per a Springer Spaniels

      Els Springer Spaniels, normalment de línies de treball, s'utilitzen àmpliament al servei de la humanitat i els seus esforços no es limiten al camp de tir. Són gossos de detecció de drogues populars amb el seu sorprenent sentit de l'olfacte, entusiasme ila capacitat d'entrenament els converteix en grans companys d'equip per a unitats de duanes i patrulles frontereres. I el seu intens impuls de persecució fa que sigui fàcil entrenar-los utilitzant jocs de pilota com a recompensa.

      El que sovint és un problema per al propietari de la mascota, pot ser un avantatge per al manejador interessat a crear un company de treball. Els Springers prosperen amb l'entrenament de reforç positiu, i us aconsellem que apreneu tot el que pugueu sobre aquests mètodes abans de portar el vostre cadell a casa.

      Activitats d'English Springer Spaniel

      Els Springer anglès destaquen en activitats que fan servir el seu cervell i el seu cos animats. Els gossos de les línies de treball gaudeixen de l'agilitat i el flyball i, per descomptat, la seva raó de ser, el treball de camp de caçador.

      Si teniu un Springer anglès, especialment un de línies de treball, penseu a participar en l'entrenament d'estil de caçador. Aquest entrenament especialitzat ajuda a aprofitar i controlar tots aquells impulsos i instints que, d'una altra manera, podrien desviar el vostre encantador Spaniel.

      Els Springer Spaniel anglesos criats en demostració també es poden entrenar en el treball de caçadors o utilitzar-los per a altres activitats esportives, però probablement no ho faran. s'hi llancen amb la velocitat i l'entusiasme dels seus cosins que treballen.

      English Springer Spaniel Health and Care

      En general, el Springer Spaniel anglès és un gos sa i en forma. Històricament, es va criar per funció més que per forma, evitant alguns dels inconvenients d'altres races.

      No obstant això, com a gossos de pedigrí, sónencara propens a algunes malalties genètiques que afecten moltes races amb un acervo genètic tancat.

      La displàsia de maluc i colze és força freqüent en els Springer Spaniels. Es caracteritza per una malformació del maluc o del colze i pot provocar dolor intens i coixesa.

      La displàsia es pot detectar mitjançant una radiografia. Per reduir les possibilitats que el vostre cadell tingui aquesta afecció, assegureu-vos que els dos pares tinguin puntuacions de maluc per sobre de la mitjana de la raça, que va ser de 14 per als Springers el 2011, la més recent disponible.

      Els malucs es puntuen a ambdós costats. del cos, i una puntuació de maluc equilibrada és millor que una desigual. Per exemple, podríeu tenir una puntuació de 12 composta per 6:6 i això és millor que una puntuació de 12 composta per 2:10, en què un maluc és considerablement pitjor que l'altre.

      Metabòlic. Malalties dels Springer Spaniel Anglès

      Hi ha malalties metabòliques hereditàries que cal tenir en compte si teniu en compte els cadells de Springer Spaniel Anglès.

      La fucosidosi canina és una malaltia mortal que fa que el sistema nerviós d'un gos es trenqui. . Es caracteritza per una pèrdua de control corporal i canvis de temperament.

      El trastorn de la fosfofructocinasa (PFK) és una altra malaltia de la qual cal tenir en compte. Provoca anomalies en els glòbuls vermells i els músculs d'un gos. Provoca febre, falta de gana, lladrucs prolongats i jadeig excessiu després de l'exercici.

      Afortunadament, hi ha proves d'ADN disponibles.