Els cadells de barreja de Wheaten Terrier combinen un progenitor de Wheaten Terrier amb una altra raça. En general són gossos alegres, extrovertits, treballadors i lleials, però els seus trets de temperament i aspecte variaran. Un Wheaten Terrier barrejat amb una raça similar produirà cadells que són bons amb famílies de totes les edats, però també conservaran la tossuderia, la independència, el fort impuls de presa i els instints de pastor típics del terrier.

  Com són les barreges de Wheaten Terrier?

  El Wheaten Terrier és originària d'Irlanda, però avui aquesta raça té dos tipus de pelatge distintius. Els dos tipus de pelatge són d'un sol recobriment (per tant, no hi ha cap capa inferior aïllant) i no es desprenen.

  El pelatge irlandès original és el pelatge ondulat i sedós característic pel qual s'ha conegut la raça. El tipus de pelatge més recent anglès/americà és més pesat, més dens i més llanós que sedós. És probable que un cadell de raça mixta de primera generació tingui un pelatge llarg si l'altra raça en té un, però la majoria d'ells tindran un pelatge més curt i més gruixut que el progenitor de blat.

  Temperament de la barreja de Wheaten Terrier

  La personalitat és un gran argument de venda quan es tracta de Wheaten Terrier. Tanmateix, tenen els seus inconvenients per als propietaris que no són entrenadors experimentats quan estan a prop del bestiar. És possible que un gos de raça mixta tingui un menor impuls de preses si l'altre progenitor no és d'estoc de treball, però no podeu confiar en això permantenir la vida salvatge veïna segura.

  Els cadells de races mixtes poden agafar cap a qualsevol dels seus pares o ser una combinació divertida dels dos.

  Són gossos sans?

  Els gossos de terrier de blat són bastant sans. però quan combineu una altra raça amb ells, això es pot veure compromès, o fins i tot millorar. Assegureu-vos que el progenitor de Wheaten Terrier ha rebut una puntuació de maluc i té proves oculars clares. L'altre progenitor s'ha de provar per detectar qualsevol condició relacionada amb la seva raça.

  Intenta evitar barreges en què l'altre progenitor té un problema estructural evident, com ara un musell curt o un esquena allargada, i aquests inclouen problemes de salut addicionals.

  Barres de Wheaten Terrier

  Tot i que tècnicament podeu combinar un Wheaten Terrier amb qualsevol altra raça que vulgueu, hi ha algunes mescles que són més populars que d'altres.

  American Eskimo Wheaten Terrier

  El gos esquimal americà es cria en tres mides. Però la parella híbrida més comuna cria l'"Eskie" estàndard, que pesa de 25 a 35 lliures, amb el blat, que pesa de 30 a 40 lliures. Això resulta en un rang de pes d'entre 25 i 40 lliures per al vostre esquimal de blat.

  Aquest gos combina un cadell d'un sol pelatge i que no s'aboca amb un cadell de doble capa i que s'escapa molt. Així que espereu algun tipus de mitjà feliç amb deures moderats de vessar i perrucar.

  A diferència dels terriers, els Eskies no són tossuts i tenen una gran voluntat de complaure a l'entrenament i a la vida.El vostre cadell híbrid pot ser més ofertable i molt probable que vulgui aprendre trucs.

  Wheaten Terrier Australian Shepherd Mix

  Aquesta cria híbrida dóna com a resultat un cadell lleugerament més gran i més pesat amb un pes d'entre 30 i 65 lliures.

  Emparella una raça de vessament de doble capa amb una raça d'un sol pelatge que no s'enfonsa, de manera que podeu obtenir una vessament durant tot l'any i/o estacional.

  Hereten un una forta ètica de gossos de treball per part dels dos pares i pot ser una mica independent en temperament. Els pastors australians són gossos notòriament treballadors. Tanmateix, són molt lleials i afectuosos.

  Beagle Wheaten Terrier Mix

  El Wheagle pesa de 20 a 40 lliures i viu de 10 a 15 anys. El vostre híbrid pot tenir una capa doble parcial i heretar el udol musical del Beagle en lloc de l'escorça del blat, depenent de la influència dels pares. Solen ser brillants, actius i centrats en les persones.

  Wheaten Terrier Border Collie Mix

  Un Border Wheaten adult pesa de 30 a 55 lliures i viu de 10 a 15 anys. Perdran una mica durant tot l'any i de manera estacional, independentment del tipus de pelatge.

  Aquest és un gos de treball i un atleta caní d'alta energia. El Border Collie és un company molt intel·ligent i lleial per a les cases adequades.

  Boxer Wheaten Terrier

  El Woxer pot pesar entre 30 i 80 lliures, depenent de quin gos pare el vostre cadell. favors. Aquest híbrid perdrà moderadament ies beneficiarà del raspallat regular.

  El vostre Woxer corre el risc d'heretar problemes de salut associats a la forma del musell braquicèfal (plana) del Boxer. Però alguns Boxer tenen una forma de cap millor que altres.

  Wheaten Terrier Bulldog Mix

  El Bully Wheaten pesa entre 30 i 50 lliures. La seva vida útil típica és de vuit a 12 anys. Aquest gos perdrà tot l'any. Afortunadament, la personalitat guanyadora del vostre cadell compensa algunes de les tasques de neteja.

  El vostre Bully Wheaten podria tenir problemes de salut relacionats amb la forma del musell braquicefàlic dels pares Bulldog. Malauradament, recomanem evitar qualsevol barreja de bulldog anglès per aquest motiu.

  Barreja de terrier de blat de Cavalier King Charles Spaniel

  El rang de pes del King Wheaten és de 13 a 40 lliures amb una vida útil de De 10 a 15 anys. Aquest gos hereta els cabells sedosos i més llargs dels dos pares.

  Wheaten Terrier Chow Chow Mix

  El teu Wheatenchow probablement pesa de 30 a 55 lliures i viu de vuit a 12 anys. Espereu excrements regulars, i de vegades abundants, sobretot si el vostre cadell pren el costat del Chow.

  Comproveu les lleis de gossos perilloses del vostre estat abans de triar una barreja de Chow, ja que estan prohibides en algunes zones.

  Golden Retriever Wheaten Terrier

  No us podeu equivocar escollint un Golden de recobriment suau. Aquest cadell hereta la famosa amabilitat dels dos gossos pares. Els Golden Retrievers són animals de companyia excel·lents en general. Espereuun rang de pes d'adult de 30 a 75 lliures i una esperança de vida de 10 a 12 anys.

  Aquest cadell deixa anar durant tot l'any i de manera estacional.

  Mescla d'havanesa de terrier de blat

  El Havawheat, un encreuament entre un Wheaten Terrier i un Havanese, pesa entre 7 i 40 lliures i viu entre 10 i 16 anys. No veuràs gaire vessament amb aquest híbrid, però has de raspallar-te molt.

  Jack Russell Terrier Wheaten Terrier Mix

  El Jackawheat és un Terrier, i es pot veure un esperit independent durant l'entrenament. La independència del típic Jack Russell podria brillar. Aquest gos es deixa anar lleugerament i necessita un raspall de manteniment regular.

  Wheaten Kerry Blue Terrier Mix

  El Kerry Wheaten és un Terrier atractiu, tant si el vostre cadell hereta el pelatge de blat pàl·lid del Pare blat o l'abric blau/gris característic del pare Kerry. Aquest gos no borra, però necessita molta mà per evitar embulls.

  Labrador Retriever Wheaten Terrier

  El Wheatador pesa entre 30 i 80 lliures i té vida. esperança de 10 a 12 anys. Aquest cadell hereta una personalitat viva, extrovertida, amable i centrada en les persones dels dos gossos progenitors. El pelatge es desprèn més o menys depenent de quin pare afavoreix el teu cadell.

  Wheaten Terrier Lhasa Apso Mix

  El Wheaten Apso combina els gens del petit Lhasa Apso amb el més robustBlat. Aquest gos híbrid no perdrà visiblement en la majoria dels casos, però us heu de comprometre a raspallar-vos diàriament per evitar embulls.

  Terrier de blat Schnauzer miniatura

  El vostre Wheatzer amb recobriment suau pesa entre 11 i 40 lliures amb una esperança de vida de 10 a 15 anys. Aquest gos és de pelatge senzill o doble, amb una textura de pelatge llis i sedós. Són intel·ligents, actius i amb ganes d'estar amb tu.

  Wheaten Terrier Poodle Mix

  Aquest gos té un pelatge que no es vessa que necessita molt raspallat diari.

  Terrier de blat del gos d'aigua portuguès

  Els blat portuguès són un cobert baix. Necessita un raspallat o un raspallat regular per eliminar el cabell atrapat. Pel que fa a la personalitat, espereu un cadell feliç i centrat en les persones que pugui ser un excel·lent esportista o company caní, sempre que faci prou exercici diari.

  Barreja Pug Wheaten Terrier

  El Pugawheat , un encreuament entre un pug i un terrier de blat, pot pesar entre 14 i 40 lliures amb una esperança de vida de 10 a 15 anys. Aquest gos hereta la tendència a perdre durant tot l'any del costat del carlin.

  És probable que el pugawheat hereti l'estructura facial escurçada i plana del progenitor Pug.

  Wheaten Terrier Shih Tzu Mix

  El rang d'adults per al teu Wheat-Tzu és de 9 a 40 lliures. L'esperança de vida oscil·la entre els 10 i els 18 anys amb aquest cadell híbrid. El pelatge de Wheat-Tzu és d'una sola capa i se sent sedós. Espereuraspallat diari amb aquest híbrid.

  Wheaten Terrier Yorkie

  Aquests gossos hereten un sol pelatge dels dos pares que es beneficia del raspallat regular.