El cost inicial de comprar un cadell de Cockapoo a un criador oscil·larà entre els 500 i els 3.000 dòlars. El que sembla molt per si mateix, però no és el final de la història ni de bon tros. El preu de Cockapoo és molt més que el pagament inicial. Haureu de pagar tots els seus equips i vacunes, i després pressupostar els costos continus d'alimentació, formació i atenció sanitària.

  Preneu-vos sempre seriosament el cost d'afegir un cadell Cockapoo a casa vostra. Proporcionar una cura adequada al vostre cadell és molt important. No es poden evitar les vacunes, l'alimentació adequada, l'atenció mèdica, la llicència i el registre. Tenir una estimació realista dels costos que suposarà un cadell Cockapoo és una part important de preparar-se per afegir un d'aquests gossos amorosos a la vostra família.

  Què és un Cockapoo?

  Un Cockapoo , també anomenat de vegades Cockadoodle, és el resultat d'una barreja de dues races de gossos. Aquestes races són caniche en miniatura o de mida de joguina i un Cocker Spaniel americà o un Cocker Spaniel anglès.

  El Cockapoo ha existit als Estats Units des de la dècada de 1950 i hi ha diversos grups que treballen per convertir-los en una raça reconeguda. .

  Els cockapoos tenen una àmplia gamma de colors i patrons de pelatge, com ara negre, xocolata, marró, blanc, crema, xampany i fins i tot merle o tricolor!

  Prendre els bons costats. dels seus pares, se sap que són Cockapoosgossos intel·ligents, fàcils de fer, simpàtics i molt entrenables.

  Calcul del cost d'un cadell Cockapoo

  Molta gent no s'adona que els criadors de primera qualitat gairebé mai guanyen diners fora dels cadells. El preu de Cockapoo acostuma a cobrir només els costos. Això es deu al fet que un bon criador prioritza la cura i la salut tant dels cadells com dels seus pares!

  Depenent de la raça i si hi ha alguna complicació de l'embaràs o el part, un sol cadell pot acumular-se fàcilment. De diversos centenars a milers de dòlars en costos!

  Cost d'un cadell de criadors

  El preu de Cockapoo pot variar molt d'un criador a un altre. De mitjana, hauríeu d'esperar pagar entre 900 i 2.500 dòlars per cadell. Aquest preu exacte canviarà depenent del criador, i fins i tot del gos individual!

  L'interval de preu pot ser degut als colors rars del pelatge, l'historial de salut, la genètica i les línies de sang dels pares i l'edat de el cadell.

  Tot i que el preu sembla alt, si us plau, tingueu en compte que molts criadors no obtenen cap benefici venent els cadells! Un criador de qualitat que es preocupa per la salut i el benestar dels seus animals inverteix milers de dòlars en cada cadell.

  Aquesta etiqueta de preu Cockapoo comença abans que neixin els cadells! Els costos dels gossos progenitors inclouen l'atenció, la nutrició de qualitat i la detecció mèdica de malalties i trastorns genètics.

  Car.Cadells i cadells de preu baix

  El preu de Cockapoo a l'hora de comprar un cadell a un criador pot ser una mica impactant si no esteu preparats per a això. És temptador buscar cadells més barats d'altres llocs.

  Tot i que és possible que trobis cadells de Cockapoo molt més barats de criadors més petits o fins i tot de botigues d'animals, tingues en compte algunes coses.

  Cadell. Les granges tenen totes les formes i mides, però totes tracten els gossos com a mercaderies per obtenir beneficis. Els cadells de fàbrica de cadells poques vegades tenen atenció mèdica de qualitat, si n'hi ha. Això els fa molt més propensos a patir trastorns genètics, malalties físiques i problemes mentals i emocionals.

  Demaneu visitar la casa del criador i conèixer els pares de la seva camada. Mireu la neteja i la cura no només dels gossos, sinó de tots els animals del lloc. Algunes banderes vermelles per a les fàbriques de cadells són si el criador està disposat a donar-vos el cadell a una edat molt jove, té diverses vàries en tot moment o es nega a deixar-vos veure la instal·lació.

  Comprar cadells versus majors. Gossos

  Si tenir un Cockapoo com a cadell no és una de les prioritats de la vostra llista, hi ha molts criadors que us vendran cadells grans o gossos adults a preus més baixos. De vegades això és només perquè el cadell no va trobar una llar al mateix temps que els seus germans. O potser han estat retornats al criador per una família que es va adonar que després de tot no es podia comprometre amb un cadell.

  Una femella.que ha donat a llum un parell de camades, o un gos d'exposició que s'ha acabat de mostrar també es pot oferir per a una jubilació honorable. De vegades, els més grans també poden tenir problemes mèdics o de comportament, però el criador ha de ser transparent i honest amb tu. No tingueu por de fer preguntes!

  El cost de les vacunes i les inyeccions de reforç

  Tots els cadells requereixen unes quantes rondes de vacunes i injeccions de reforç. A més, normalment s'inclouen medicaments per a paràsits intestinals i cucs del cor. El calendari complet d'immunitzacions i reforços tendirà a ser d'entre 150 i 300 dòlars per animal. Això no inclou cap tarifa o càrrec addicional del vostre veterinari.

  Algunes punxades, com ara la ràbia, són obligatòries legalment per la vostra ciutat o estat. Moltes comunitats d'apartaments o propietats de lloguer també requereixen una prova de vacunació contra la ràbia actualitzada per a les vostres mascotes. Altres són tècnicament opcionals, però no els ometeu només per estalviar uns quants diners!

  Llicència i microxip al vostre gos

  Aquest és un requisit legal a moltes ciutats i estats, ja que Ajuda a la ciutat a fer un seguiment de la població d'animals, a més d'ajudar a garantir que el vostre gos us pugui tornar si mai es perd. A més, posar el microxip a la teva mascota és una manera popular i eficaç d'assegurar-te que el teu gos torni a casa amb seguretat si passa alguna cosa.

  El microxip és un xip de ràdio petit envoltat de vidre i té una mida aproximadament.d'un gra d'arròs. Un veterinari l'implanta sota la pell i normalment només costa entre 20 i 60 dòlars per animal.

  Equip i subministraments

  A menys que ja tinguis gossos, hi ha molts subministraments per a mascotes. Haureu de reunir-vos per fer que la nova llar del vostre cadell Cockapoo sigui segura i acollidora. Fes una ullada a aquest article on es detallen els subministraments i l'equip bàsic que els gossos necessiten a les seves noves llars.

  Has d'assegurar-te que el teu cadell de Cockapoo tingui el que necessita. Això significa roba de llit, joguines, material de neteja adequats, amb un collar i una corretja adequats. Depenent del que trieu per al vostre Cockapoo, podeu esperar que el cost dels subministraments oscil·li entre els 200 i els 500 dòlars.

  Si decidiu invertir en equips més grans, com ara una caixa de qualitat, portes per a gossos o menjar de primera qualitat. i llaminadures, aquest rang de preus òbviament augmentarà una mica.