El Bulldog ja és una raça molt estimada, així que no és d'estranyar que les versions en miniatura hagin començat a aparèixer. El seu cos corpulent, baix fins al sòl, la cara plana i el seu temperament suau i tranquil ja tenen molt d'atractiu. Un mini Bulldog pretén conservar totes aquestes característiques, però en una mida de cadell més portàtil. Tanmateix, quan reduïu un gos podeu crear o agreujar problemes força greus.

  Per què són tan populars les races en miniatura?

  Els humans tendeixen a trobar característiques infantils en un animal simpàtic. Per als gossos, això vol dir que els cadells generalment reben molt més xiscles i cops que els seus homòlegs adults!

  L'atractiu d'un gos en miniatura és que es manté de la mida d'un cadell durant tota la seva vida. Conserva aquest dibuix simpàtic i innocent del qual molts amants dels cadells no se'n faran. Molts troben que les races més petites són inherentment més maques que les races més grans. I les versions en miniatura de gossos més grans potser poden ser una manera de portar un gos gran a un paquet més petit i bonic.

  Mini Bulldog Full Grown Size

  El Bulldog en miniatura no és reconegut per American Kennel. Club. No obstant això, ha estat reconegut per diverses societats i registres. Com l'Associació Canina Americana. L'ACA estableix que un bulldog adult en miniatura hauria de tenir unes 10-14 polzades d'alçada. Haurien de pesar entre 25 i 40 lliures.

  Això està just per sota de les especificacions d'un normalBulldog. Així que es pot dir que qualsevol Bulldog que no arribi a les 10 polzades es podria catalogar com a miniatura. Tanmateix, és possible que els mini Bulldogs adults siguin encara més petits que això, tot i que no es recomana.

  Hi ha una cosa que és massa petita, amb races com els Chihuahuas de tassa de te un exemple d'anar massa lluny. Ser massa petit pot comportar una gran quantitat de problemes de salut. Això pot tenir un impacte significatiu en la qualitat de vida del gos.

  Mini Bulldogs: com es crien?

  Hi ha tres mètodes en què es pot aconseguir la miniaturització amb qualsevol raça determinada. , cadascun amb els seus inconvenients.

  • Encreuaments
  • Danisme
  • Runts

  Encreuaments

  El primer mètode és creuar-se amb una raça més petita. Els cadells de creus com aquestes acabaran reduint-se, a causa del pare més petit dins de la creu. No obstant això, això de vegades no és desitjable, ja que els encreuaments tenen un aspecte i un temperament impredictibles.

  Els cadells de creuament poden prendre qualsevol aspecte de qualsevol dels pares. Per tant, podrien perdre trets intrínsecs a la raça Bulldog. Es converteixen en un gos completament diferent a tots els efectes.

  Bàsicament, els gossos d'aquest mètode ja no seran 100% Bulldog. Els mestissos també corren el risc d'introduir nous problemes de salut o empitjorar els actuals si no es planifiquen amb prudència.

  El nanisme

  Un altre mètode és introduir elgen del nanisme a la raça. En lloc de reduir la mida del gos en conjunt, això introdueix el gen que crea potes curtes i tontoses. Penseu en Dachshunds o Corgis.

  Les potes més curtes faran que la raça original sigui molt més baixa al terra, de manera que sembli més petites. Els gossos amb aquest tret es coneixen com a condrodisplàstics.

  En general, aquest mètode no és desitjable. Porta amb si molts problemes potencials d'articulacions i d'esquena. Afegiràs molt estrès a les articulacions del gos. Això pot provocar l'aparició precoç de l'artritis i altres afeccions doloroses.

  Els gossos amb aquest tret necessiten una cura especial per evitar el desgast de les articulacions amb excés de treball i per evitar lesions.

  Errors

  El mètode final de miniaturització és criar selectivament els membres més petits de la raça de gossos entre ells. Sempre hi haurà runts dins de les camades que són més petites que la resta. I aquest mètode cria aquests gossos junts per iniciar una línia genètica de gossos cada cop més petits.

  Així és com van sorgir races com ara el caniche de joguina i el Schnauzer miniatura.

  Només aquest enfocament va ser. cria membres de la raça original. Aquesta manera és la més segura per garantir que no es perdin cap característiques de la raça original. No obstant això, això pot necessitar moltes generacions de gossos per aconseguir una diferència de mida significativa respecte a la raça original.

  Sovint, els runts poden patir problemes de salut com a conseqüència de la seva mida iestat també. Els criadors han de tenir molta cura de no propagar-los sense voler. Es requereix molt treball i una cria intel·ligent per aconseguir-ho i tenir cadells sans al final.

  Com es fan normalment els mini bulldogs?

  En general, es creen mitjançant un encreuament amb un carlin. O criant els membres més petits de la raça entre si.

  És important tenir en compte que el Bulldog ja té el gen del nanisme com a part de la conformació de la raça. Per això tenen les potes davanteres tontoses. Per tant, la miniaturització d'aquesta raça és tècnicament una combinació del segon mètode amb el primer o el tercer. són braquicèfals. Una raça braquicèfal és aquella que té la cara plana, com el Bulldog. Porta amb si una gran quantitat de problemes de salut potencials que van des de lleus fins a perillosos per a la vida.

  La cara plana que es veu en determinades races de gossos és una característica que els hem incorporat al llarg del temps. Aquest escurçament del crani comprimeix la cavitat nasal, provocant que el gos tingui importants problemes respiratoris. Això es coneix com a síndrome de les vies respiratòries braquicefàliques.

  Aquests problemes respiratoris poden provocar un col·lapse laringi. Una condició on la respiració del gos pot empitjorar de sobte. Altres problemes de salut provocats per ser aLes races braquicefàliques inclouen:

  • infecció i irritació de la pell
  • problemes de part
  • afeccions debilitants de la columna vertebral
  • ulls fàcilment irritats i lesionats

  Cuidar un mini bulldog

  El primer que cal tenir en compte quan es viu amb un mini bulldog és no tractar-lo com ho faries amb els seus cosins més grans. Això és doblement important quan es tenen en compte els seus problemes respiratoris.

  En ser més petit, el que podria ser una caminada moderada per a un Bulldog normal pot ser força intens per al mini Bulldog. De la mateixa manera, alguns mobles poden ser una mica més perillosos perquè saltin avall.

  Com que la miniaturització d'aquesta raça és menys extrema que amb altres, això és un problema menor. Però encara val la pena tenir-ho en compte.

  Una curta caminada diària servirà per al mini Bulldog. No obstant això, la síndrome de les vies respiratòries braquicefàliques es veu agreujada per la calor. Així que potser trobeu que no podeu treure el vostre mini Bulldog fora en un dia calorós. Troba exercici divertit a l'interior durant aquest temps.

  També és una bona idea utilitzar un arnès en lloc d'un collar amb aquesta raça. Un collar pot dificultar encara més la respiració del gos.

  Cuidar-se

  El pelatge curt del mini Bulldog ha de ser fàcil de cuidar, ja que requereix un raspall setmanal per eliminar els pèls morts. Tanmateix, també requeriran una neteja regular dels plecs i les arrugues de la pell. Aquestes zones són propenses a la infecció iirritació.

  Trobar i comprar cadells de mini bulldog

  Els mini bulldogs són cada cop més populars, de manera que no hauríeu de tenir dificultats per trobar un criador. No obstant això, malauradament hi ha molts criadors dolents, especialment els que participen en la creació de races en miniatura.

  Aneu amb compte amb com es va aconseguir la miniaturització. Si fos a través de l'encreuament amb un Pug, els trets del Bulldog original podrien haver-se perdut i substituïts per trets del Pug. Els criadors de confiança del mini Bulldog estaran oberts. També haurien de deixar-vos veure els gossos pares perquè sàpigueu exactament d'on prové el cadell.

  Veure un cadell

  Comproveu la respiració del cadell. Estan respirant fort, bufant i ensumant? Tenen les fosses nasals amples i flueixen lliurement, o estan tancades?

  Si el cadell fa un esforç important per respirar, s'ha d'evitar.

  També assegureu-vos de revisar els gossos pares. també. Comproveu la seva respiració com vau fer amb el cadell. Mireu també si es poden moure sense cap signe de dolor o coixesa.

  Una bona salut dels pares pot ser indicativa d'una bona salut del cadell.

  Quant costa un mini bulldog?

  Els micro Bulldogs solen costar entre 500 i 2000 dòlars, depenent de la conformació del cadell amb l'estàndard de la raça. Hi ha uns quants anuncis que surten per quantitats de diners ridícules, però, de fins a 20.000 dòlars.

  Aquests diuen ser de"Línia de sang de campions" i tenir una qualitat d'espectacle fantàstica. No obstant això, molts d'aquests mateixos criadors han rebut queixes per ser poc ètics. I hi ha històries de clients que reben cadells de Bulldog en miniatura amb problemes de salut.