La barreja Greyhound Lab combina el famós gos Greyhound de carreres amb la raça Labrador Retriever encara més famosa.

Conegut per alguns com el Greyador, els gossos Greyhound Lab són de mida mitjana i gran. Però, la forma del seu cos, i la longitud i el color del seu pelatge, poden variar molt entre els individus.

Aquesta barreja és freqüentment plàcida i suau a la llar, però és probable que mostri un gran impuls de preses a l'aire lliure.

Seguiu llegint per esbrinar si aquesta és la barreja adequada per a la vostra llar.

Revisió de la raça de Greyhound Lab Mix: què hi ha en aquesta guia?

  Greyhound Preguntes freqüents sobre Lab Mix

  Els amants dels gossos tenen moltes preguntes sobre els gossos de barreja de Greyhound Labrador. Algunes de les preguntes que escoltem amb més freqüència inclouen:

   Una bona manera d'entendre les respostes a algunes d'aquestes preguntes és començar mirant la història de cada raça.

   Història i propòsit original de la barreja de Greyhound Lab

   La història de l'encreuament de Greyhound Labrador no està ben documentada.

   Probablement han sorgit per casualitat les vàries de cadells de greyhound Lab. o a propòsit des dels inicis de les races Greyhound i Lab.

   Però si ens fixem en el propòsit original de Greyhounds and Labs, ens dóna algunes pistes útils sobre el tipus de gos que seran els seus cadells.

   Història del Labrador Retriever

   La raça Labrador Retriever es va fundar al Regne Unit utilitzant gossos del Canadà.

   Persones quesegona oportunitat en una casa per sempre.

   Alguns gossos de rescat tenen problemes de comportament, però molts acaben en refugis perquè les circumstàncies del seu propietari anterior van canviar fora del seu control.

   Els gossos de rescat solen costar menys per endavant que els cadells i són generalment ja està vacunat i esterilitzat o esterilitzat.

   En tercer lloc, en el cas de races mixtes com el Greyador els pares dels quals tenen temperaments molt diferents, rescatar un gos gran et permetrà tenir una idea més precisa de quin tipus d'individu ho són.

   Trobar un cadell mixt de Greyhound Lab

   Per descomptat, l'alternativa a rescatar un gos gran és comprar un cadell.

   Els gossos de races mixtes s'han tornat cada cop més populars a darrers anys, cosa que, malauradament, significa que són una opció popular per als grangers de cadells.

   La nostra guia de cerca de cadells pas a pas us ajudarà a trobar un cadell sa d'un criador ètic.

   Ós Tingueu en compte que la majoria de cadells que es venen a les botigues d'animals de companyia es reben de granges de cadells.

   Crear un cadell mixt de Greyhound Lab

   Però trobar un cadell ben criat és només una part de la història.

   Encara queda molta feina per fer quan els tornis a casa!

   Les nostres guies per a l'entrenament en caixes, l'entrenament per a l'orinal i l'alimentació dels cadells t'ajudaran a trobar els teus peus.

   Un cadell Greyador Ràpidament es farà prou gran com per causar molts problemes quan estiguin massa entusiasmats, de manera que aquesta guia per entendre els llindars de comportament serà molt valuosa.

   Iquan tinguin l'edat suficient per a un entrenament formal, els nostres cursos d'entrenament de Dogsnet us ajudaran a aprofitar el millor dels seus costats de Labrador i Greyhound.

   Pros i contres d'aconseguir un Greyhound Lab Mix

   Hem lliurat molta informació en aquest article, així que per ajudar-vos a prendre la vostra decisió final sobre el Greyador, aquí teniu els principals avantatges i contres d'aquesta barreja:

   Contres

   • Intensitat de preses molt alta: pot ser que no sigui adequat per viure amb mascotes més petites o caminar sense corretja.
   • Els altres trets de caràcter són variables i poden no estar clars fins que no s'han fet grans.
   • El Greyhound té una vida útil mitjana relativament curta, cosa que també podria reduir la vida útil de la barreja.

   Pros

   • La seva mida és més previsible que moltes creus.
   • És probable que siguin dolços i amables amb la seva família humana.
   • Relativament lliures de malalties hereditàries.

   Alternatives a The Greyhound Lab Mix

   El Greyador és una mascota fabulosa de la família adequada, però si encara us agradaria considerar altres opcions, per què no llegiu sobre:

   • Barreges de Border Collie Lab
   • Barres de Beagle Lab
   • Lurchers
   • i Whippets

   Tens un Greyador a casa

   Com els vas trobar i com són?

   A quin tipus de propietaris recomanaries aquesta barreja?

   Fes-nos-ho saber a la casella de comentaris!

   Referències i Recursos

   • Fundació Ortopèdica PerAnimals
   • Adams, Results of a Survey of UK Purebred Dogs, Journal of Small Animal Practice, 2010
   • Duffy, Breed differences in canine aggression, Applied Animal Behavior Science, 2008
   • Parker, Genetic Structure of the Purebred Domestic Dog, Science, 2004.
   • Howell & Bennett, Preventing predatory behavior in greyhounds retirats de la indústria de les curses: opinions d'experts recollides mitjançant una enquesta i entrevistes, Applied Animal Behavior Science, 2020.
   eren prou rics per participar en caceres de caça apreciats Labradors per la seva resistència, intel·ligència i capacitat de recuperació.

   En aquests dies, és molt més probable que els Labradors siguin mascotes familiars que gossos de treball, però s'han mantingut populars a causa de la seva genial bon temperament.

   Història dels llebrers

   Els llebrers són un antic gos de vista.

   No se sap exactament com i quan es van diferenciar d'altres races de llebrers, però ja eren llargs. establerts quan els registres de races es van posar de moda al segle XIX.

   De fet, estaven entre la primera cohort de 14 races reconegudes per l'AKC quan es va formar l'any 1884.

   Early Greyhounds van ser criats. per caçar preses amb la vista i la velocitat, però és més probable que els seus descendents moderns siguin gossos de carreres.

   Dats curiosos sobre Greyhound Lab Mix

   • Els gossos de barreja de Greyhound i Labrador s'anomenen freqüentment Greyadors pels seus amos.
   • El Greyhound és la raça de gossos més ràpida del planeta: poden assolir una velocitat màxima de més de 40 mph!
   • Els labradors han encapçalat la llista de races més populars de l'American Kennel Club per més de 20 anys: els famosos propietaris del laboratori inclouen Reese Witherspoon, Sean Penn i Meghan Markle.
   • Els llebrers van fer el seu nom com a gossos de caça i després de carrera, però una anàlisi genètica recent suggereix que els primers llebrers també van ser els avantpassats de molts llebrers moderns. races de ramat.
   • Els labradors són una visió quotidianaa molts països avui dia, però són Greyhounds els que s'emporten la corona d'artistes i escultors inspiradors. Les representacions de llebrers apareixen a tot arreu, des d'obres d'art de l'antic Egipte fins a pintures italianes del segle XIV.

   Per tant, el Labrador és reconeixible a l'instant, i el Greyhound ha inspirat generacions de pintors i escultors.

   Però. Quin aspecte té una barreja de Greyhound Lab?

   Aspecte de la barreja de Greyhound Lab

   Els cadells de la barreja de Labrador i Greyhound poden agafar l'aspecte de qualsevol dels pares o s'assemblen a un equilibri perfecte d'ambdós.

   Els llebrers són gossos llargs: tenen cares dolicocèfales punxegudes, cues llargues i primes i porten molt poc greix corporal.

   El seu pelatge és curt i té una gran varietat de colors i patrons. , inclòs el negre, el blau, el cervatillo i el tigrat. Molts llebrers tenen marques blanques, des d'un petit medalló al pit, fins a grans taques blanques que cobreixen la major part del seu cos.

   Els labradors són més gruixuts; exactament, el més gruixut depèn de si provenen de les línies de treball o de l'espectacle.

   Les línies de la mostra tenen una cua gruixuda i llúdriga, i tots els Labs tenen un pelatge gruixut més llarg que el d'un Greyhound.

   Els tres colors de Labrador reconeguts són el negre, la xocolata i el groc.

   Però, què passa amb la barreja?

   S'ha de dir que els Greyadors d'un dels colors estàndard de Labrador tendeixen a semblar més aviat esquitxades i amb poc pes Labs.

   Però elL'aspecte d'un Greyador amb un pelatge atigrat és molt més ambigua.

   Quina mesura tindrà una barreja de llebrers de laboratori?

   Els llebrers i els labradors són tots dos gossos de mida mitjana-gran.

   Els llebrers fan un parell de peus d'alçada a l'espatlla i pesen entre 60 i 70 lliures.

   Els labradors tenen la mateixa alçada, però el seu pes ocupa un rang molt més ampli: de 50 lliures a 80 lliures.

   Així que , un gos de barreja de Greyhound Lab també pesarà entre 60 i 70 lliures, però podria ser més gran o més petit si el seu pare Labrador és especialment gran o petit.

   Amb gossos d'aquesta mida, la principal preocupació de molts propietaris potencials s'assegura que siguin ciutadans canins educats.

   Així que mirem a continuació el temperament i la capacitat d'entrenament de Greyador.

   Greyhound Lab Mix Temperament

   Com el seu aspecte, un Greyhound La personalitat de la barreja de Labrador podria ser molt semblant a la de Labrador, molt més Greyhound-ish, o una barreja de trets d'ambdues races.

   Amb tots els gossos de races mixtes, és important conèixer els dos pares abans de comprometre's amb un cadell. i preguntant-vos si us agradaria portar qualsevol dels dos a casa.

   D'aquesta manera, sigui quina sigui la combinació de qualitats que es revelin a mesura que el vostre cadell creix, no us hauríeu de decebre!

   Quins trets doncs. estan sobre la taula?

   Temperament de labrador

   Els labradors són famosos i són amables i enèrgics.

   Com a cadells, són autèntics cables vius, i d'adults encaixen millor en una llar que gasta moltpassar el temps a l'aire lliure, fer senderisme, córrer, anar en bicicleta i jugar a jocs.

   Gràcies al seu passat de caçador, s'inclinen naturalment a cooperar amb un manipulador humà, cosa que els fa relativament fàcils d'entrenar.

   En general, se'ls pot ensenyar als labradors a considerar les mascotes més petites amb una lleu indiferència si se'ls socialitza des de ben petits, però a la majoria encara els agrada perseguir conills i esquirols mentre s'allunyen del plom.

   A casa, són famosos per ser pacients i amables amb els nens, i estar atents a la seva família.

   Temperament de llebrers

   Els llebrers de casa tenen una disposició més aviat de gat.

   Ells solen passar llargues hores dormint al sofà, i sí, es donaran permís per anar al sofà.

   Són afectuosos i afectuosos amb els seus amos, però menys. gregaris i extrovertits amb els estranys que un labrador.

   Són increïblement dòcils i molt poques vegades agressius cap a estranys o altres gossos, però el seu impuls de preses està fora de l'escala.

   L'impuls de les preses dels llebrers és fora de l'escala: l'impuls de perseguir qualsevol cosa petita i peluda està profundament connectat a ells, i el senyal dels seus ulls va directament als seus peus, sense consultar el seu cervell entremig.

   Temperament Greyador

   A casa, és probable que els Greyadors siguin companys plàcids i amables.

   A l'aire lliure, és probable que tinguin un gran impuls de preses i gaudeixin perseguint-los.coses.

   Altres qualitats, com ara el caràcter extrovertit que són amb els estranys, si els agrada jugar a buscar i quant els agrada fer la migdiada dependran de la raça progenitora que prenguin més.

   Si porteu a casa un cadell mixt de Greyhound Lab, no ho descobrireu fins que sigui gran.

   Per a més seguretat, penseu a adoptar un gos gran; tornarem a això més endavant.

   Ensenyament i exercici del vostre Greyhound Lab Mix

   Els Labrador Retrievers tenen una llarga trajectòria de treball cooperatiu amb la gent. També estan molt motivats pel menjar.

   Això vol dir que, en general, són molt sensibles a l'entrenament de reforç positiu i reben noves ordres ràpidament.

   Els antecedents del Greyhound no els han preparat per a l'entrenament modern. de la mateixa manera.

   Estan menys motivats pel menjar i més ràpid s'avorreixen i es distreuen durant l'entrenament.

   Però encara poden ser entrenar, fent servir jocs d'entrenament curts i dolços.

   Prey Drives

   No obstant això, els conductistes en general estan d'acord que és gairebé impossible entrenar un llebrer perquè persegueixi animals més petits. El seu impuls de preses és tan fort, que perseguir sempre serà més gratificant que qualsevol alternativa.

   Recomanem crear una resposta de record forta amb qualsevol gos, però potser mai no serà 100% fiable si el vostre Greyador s'enfronta al seu Greyhound pare.

   A quina rapidesa el vostre Greyador agafaaltres ordres, i la quantitat de samina mental que tinguin per entrenar dependrà del pare que prenguin més.

   Però amb paciència, només és qüestió de quan, no de si ho aconseguiràs.

   Exercici Greyador

   Malgrat la seva mida similar, els labradors i els llebrers solen exigir quantitats d'exercici força diferents.

   La raça Labrador es va fundar a partir de gossos que podien treballar a l'aire lliure durant tot el dia sense cansar-se.

   Encara necessiten almenys dues hores d'exercici al dia, combinant caminades i córrer amb activitats proposades com buscar, nedar, treballar amb les olors o l'agilitat canina.

   En canvi, els llebrers estan creats per a velocitat però no resistència. Definitivament, aquesta raça s'adapta més als homes que els aventurers.

   Però els encanta, i encara són més feliços quan tenen oportunitats regulars de córrer tan ràpid com poden.

   Això és més segur si disposeu d'un espai gran i tancat per exercir-los.

   A quina velocitat poden córrer els greyadors?

   Els llebrers són gossos ràpids com un llamp.

   Alguns laboratoris de treball són bastant ràpids, però els laboratoris d'espectacles solen ser una mica més pesats als seus peus.

   Un Greyador, certament, no serà un gos lent, però és impossible de predir-ho. avança la rapidesa amb què podran córrer.

   No només alguns Greyadors seran més naturals que altres, sinó que hi pot haver molta variació fins i tot entre germans.

   De fet, això és unimportant regla general per recordar totes les qualitats dels gossos de races mixtes!

   Greyador Health And Care

   De mitjana, els gossos de races mixtes viuen dos anys més que els gossos de raça pura.

   Part de la raó d'això és que els gossos de races mixtes tenen menys probabilitats de desenvolupar malalties genètiques recessives que s'han acumulat en les línies de cria de pedigrí.

   Els greyadors encara estan exposats als problemes de salut dels labradors i els llebrers, però ells' som afortunats que totes dues siguin races relativament sanes.

   Els laboratoris són propensos a la displàsia de maluc i colze, que té un component hereditari. Els labradors reproductors s'han de revisar les articulacions i estar en possessió d'un certificat sanitari clar.

   Malgrat la seva mida, els llebrers estan relativament lliures de problemes articulars, però són una mica propensos al problema neurològic hereditari de la mielopatia degenerativa. Un cop més, els gossos es poden examinar abans que s'utilitzin per a la cria.

   Finalment, els Labs i els grisos són tots dos vulnerables a la inflor, de manera que els greyadors també ho són.

   Quant de temps viu un greyador?

   La vida útil mitjana dels labradors és de 12 anys, i per als llebrers és de 9 anys. Però amb una bona cura, ambdues races viuen regularment fins a l'adolescència.

   Un gos Greyador pot esperar una vida al voltant dels 9-12 anys, o més.

   Curiosament, el La vida mitjana de tots els gossos és de poc més d'11 anys, de manera que els Greyadorsbang de mitjana!

   Els gossos Greyhound Lab Mix són bones mascotes familiars?

   És probable que els greyadors siguin gossos amables i amorosos amb els membres de la seva família humana. Els seus dos pares són regularment avalats com a bons gossos per a les llars amb nens.

   No obstant això, hi ha un risc important que causen danys a les mascotes més petites, per la qual cosa no els recomanem si ja teniu gats o conills. exemple.

   Els gossos prosperen i gaudeixen de la millor qualitat de vida quan aconsegueixen expressar comportaments naturals.

   Gossos com labradors i llebrers es van criar per excel·lir en tasques específiques i la millor manera d'oferir-los. una bona qualitat de vida és continuar donant-los una sortida a aquelles coses per les quals els vam crear en primer lloc.

   També és gratificant per a nosaltres, perquè un gos satisfet és molt menys propens a recórrer a mastegar. els teus mobles!

   No pots predir barreges

   Amb un Greyador, no pots predir per endavant si el teu gos estarà més satisfet amb un llarg joc de buscar, o una s ràpida mentre espereu al marge.

   Així doncs, haureu de ser prou flexible per adaptar-vos a qualsevol de les dues coses, o bé decidir quin és que voleu i potser comprometreu-vos-hi. en comptes d'això, la raça progenitora corresponent.

   Rescatar un greyhound Lab Mix

   Hi ha moltes raons per les quals potser preferiu adoptar un gos gran en lloc de comprar un cadell.

   Rescatar un gos. gos d'un refugi els dóna a