Els gossos de pastor alemany negre són preciosos. El seu sorprenent to únic prové d'una rara combinació de gens recessius per al pigment negre eumelanina. Això els diferencia de la majoria de races de gossos, que hereten un abric negre sòlid d'un gen dominant simple. I es creu que el pastor alemany negre també té algunes diferències amb el vostre GSD de sable mitjà. Això es deu al fet que per obtenir aquesta ombra negra sòlida, tots dos pares han de portar un gen rar, de manera que els criadors no tenen un gran nombre de pares potencials per triar. Això els ha fet arribar potencialment amb cadells que són bastant més extrems que els vostres gossos mitjans de manera que van més enllà del color.

Continguts

  Els gossos de pastor alemany negre tenen una alçada gran i una complexió mitjana. Venen en varietats de recobriment llarg i curt, però tenen tots els trets de raça de qualsevol altre gos pastor alemany. Són gossos guardians intel·ligents i poderosos, amb una naturalesa lleial i protectora que els converteix també en grans gossos guardiàs.

  Què és un gos pastor alemany negre?

  Un pastor alemany negre és un pastor alemany com qualsevol altre. Només amb una tonalitat de tinta fosca al seu pelatge.

  D'entre totes les races més grans que pot triar un amant dels gossos, realment hi ha alguna cosa molt especial sobre el gos pastor alemany. Quan veieu un pastor alemany negre sòlid, és possible que la vostra mandíbula caigui a terra. Aquests meravellosos animals són simplement bonics. No són separatsraça, però la cria en línia els ha donat algunes diferències amb el vostre gos mitjà.

  D'on provenen els pastors alemanys negres?

  Els pastors alemanys, com moltes altres races de gossos, es van fundar per crear un "millor gos de treball". Els GSD que coneixem i estimem avui són el resultat de la cria d'una sèrie d'altres races, sobretot el clàssic gos de pastor, el Berger Picard.

  Els primers pastors alemanys van sorgir a l'extrem de la cua (perdoneu el joc de paraules) del segle XIX i es va estendre ràpidament pel món. Han destacat en les carreres militars, com a gossos de servei, en recerca i rescat i moltes més línies de treball.

  Els pastors alemanys negres no són res de nou. Mentre la raça ha existit, aquests increïbles gossos han mostrat la seva forma impressionant sota un pelatge fosc fi i brillant.

  Aspecte de pastor alemany negre

  Pastors alemanys, independentment del color del pelatge. , comparteixen algunes característiques força úniques entre ells.

  Tenen colls llargs, orelles grans (que solen ser erectes), cues esponjoses, caps amb cúpula, musell llarg, ulls marrons grans i nas negres. Els pastors alemanys negres també segueixen totes aquestes característiques físiques i trets.

  Mida i pes

  En general, són gossos grans, d'entre 20 i 25 polzades d'alçada. Els GSD són tots més llargs que alts i poden pesar des de 60 fins a 100 lliures.

  Pastor alemany negreDe vegades s'informa que els gossos són una mica més grans i més musculosos que els gossos no negres de la seva raça. No podem trobar cap evidència quantitativa d'això, però bé podria ser que, per accident o disseny, els criadors especialitzats en GSD negres també van utilitzar gossos més grans que la mitjana a les seves línies de cria.

  Tipus de pelatge

  Els devots del pastor alemany de revestiment negre sovint diuen que els seus abrics són més luxosos i "fluents". És cert que els pastors alemanys poden tenir abrics curts o llargs, i fins i tot una pell una mica ondulada. Però en el moment d'escriure aquest article, els científics no han descobert gaire cosa sobre els gens que controlen la longitud, l'enrotllament o la textura dels abrics dels gossos.

  Podria ser possible que els criadors de pastor alemany negre, s'hagin enamorat de L'aspecte únic dels seus canins, estaven especialment atents a trobar reproductors amb pelatge llarg i gruixut, i van propagar els gens d'aquest aspecte!

  Cuidar i eliminar

  El gos pastor alemany negre té un doble capa. Tanmateix, aquest cabell "extra" no requereix molt més esforç en el front de la preparació. En general, n'hi haurà prou amb el raspallat dues vegades per setmana del pastor alemany.

  Tots els gossos de pastor alemany es desprenen del pelatge de manera bastant significativa durant tot l'any i "buten el pelatge" a la primavera i a la tardor.

  Com tu. Podeu imaginar-vos que un pastor alemany totalment negre tindrà un impacte en els vostres sòls i mobles quan això succeeixi! Enen altres paraules, hi haurà un munt de cabells per aclarir. Així que assegureu-vos de tenir l'aspiradora a mà.

  Els pastors alemanys negres són hipoalergènics?

  El pastor alemany negre no és un gos al·lèrgic. Són excretors prolífics i, fins i tot si us mantingueu al capdavant de la seva preparació, és probable que desencadenin una reacció d'al·lèrgia.

  El color afecta el temperament?

  La resposta aquí és senzilla. En el moment d'escriure, no hi ha proves que el color del pelatge canviï la disposició del pastor alemany. Ja sigui sable, negre o bicolor, el vostre GSD serà lleial, ràpid per aprendre noves ordres i un treballador incansable.

  La salut del pastor alemany negre

  Anecdòticament, també Sembla que menys pastors alemanys negres han estat víctimes de la tendència dolorosa dels pastors alemanys amb "recolt de plàtan", que és una bona cosa! Un pastor negre és propens als mateixos problemes de salut que qualsevol altre pastor alemany de color. Malauradament, els pastors alemanys són coneguts per tenir un major risc de desenvolupar bastants problemes mèdics.

  El problema més comú al qual s'enfronten aquests gossos (negre, negre i bronzejat o no) és la displàsia de maluc i colze. Aquesta malformació de l'endoll, el dolor i l'eventual coixesa poden afectar realment la vida del gos. Per protegir les seves camades, els bons criadors posen a prova la salut dels pares, fins i tot mitjançant exàmens conjunts.

  Abat de pastor alemany.Genètica

  Els nostres gossos tenen un gran espectre de colors, però sabíeu que tots es redueixen a només dos tipus de pigments? Aquests pigments són eumelanina (negre) i feomelanina (vermell).

  A continuació, hi ha molts gens que orquestren quin d'aquests pigments es produeix en cada cabell individual i amb quina intensitat s'expressa.

  Quan els gossos tenen el gen del pigment negre eumelanina, el seu color predeterminat sol ser negre. Però altres gens poden modular aquest color a marró, gris o plata, i encara més gens poden crear patrons o marques blanques.

  A més, la majoria dels gossos negres són negres perquè posseeixen un gen per produir eumelanina que anul·la qualsevol altre. instrucció: coneguda com a gen dominant . De fet, els pastors alemanys totalment negres són una excepció.

  Sable vs Black German Shepherd Genes

  Els GSD no porten gens el gen negre dominant. El seu color predeterminat és sable. En canvi, els pastors alemanys negres obtenen el seu color heretant dues còpies d'un gen recessiu diferent de l'eumelanina. Els gens recessius s'han d'heretar tant de la mare com del pare per poder expressar-se. Si dos pastors alemanys sable que porten el gen recessiu negre s'aparellen, aproximadament una quarta part dels seus cadells seran negres.

  Quan un pastor alemany negre s'aparella amb un gos sable que porta el gen recessiu, la proporció de cadells negres en el la brossa puja aal voltant de la meitat. Només l'aparellament de dos GSD negres garanteix una camada de cadells negres.

  Però un bon criador prioritza la salut de la seva camada per sobre del seu color, i sovint és difícil trobar dos pastors alemanys negres locals entre ells que no estiguin prou relacionats com per cria amb seguretat.

  Popularitat del pastor alemany negre

  No és sorprenent, aquests gossos tenen una demanda. Els pastors alemanys són animals buscats: ocupen constantment la posició del segon gos més popular de l'AKC, només superat pel Labrador Retriever. I amb els cabells llargs i negres? Tenen un aspecte increïble.

  Com que tots els pastors alemanys negres, i els colors inusuals com el negre i el vermell o els blancs i negres, els pastors alemanys són rars, estigueu preparats per unir-vos a una llista d'espera quan trobeu un criador. També podeu trobar que aquests gossos tenen un preu superior.

  Assegureu-vos que el vostre criador hagi provat la salut dels pares dels seus cadells i que la seva tarifa es basen en la cria de cadells sans, ben socialitzats i cuidats, no només els seus cadells. pelatge inusual.

  Cadells de pastor alemany negre

  Tots els cadells de pastor alemany negre neixen de color negre, gris o blanc. El color canvia i canvia gradualment durant les primeres setmanes, amb el negre instal·lant-se al voltant de les 8-10 setmanes.

  De fet, només el 6,8% de tots els cadells de pastor alemany nascuts al món. passar a ser negre. I això té en compte la cria intencionadaPastors negres.

  Creadors de pastors alemanys negres

  Els grans criadors de pastors alemanys són apassionats pel benestar dels seus gossos. Protegir la propera generació dels trastorns hereditaris és la màxima prioritat, de manera que sempre s'asseguren que el pare i la mare es facin proves de salut, i que no estiguin relacionats. baix. Quan trobeu un criador, estigueu preparats per unir-vos a una llista d'espera si teniu el cor posat en un cadell negre.

  També us recomanem que preneu-vos el temps per conèixer diversos criadors, visitar les seves cases i arribar a coneixen els seus gossos. Els cadells de pastor alemany negre són molt desitjables i buscats, de manera que són una opció fàcil per a les granges de cadells.

  Els criadors sense escrúpols poden garantir una gran proporció de cadells negres en una camada aparellant dos pares tots negres junts, sense pel que fa a l'estreta relació que tenen.

  Si coneixeu una camada de cadells de pastor alemany negre, pregunteu al criador sobre la consanguinitat; haurien de donar-vos una prova d'un baix coeficient de consanguinitat! Aquesta és una prova d'ADN senzilla d'ambdós pares, que els bons criadors organitzen a través del seu veterinari abans de l'aparellament.

  Rescat del pastor alemany negre

  Una altra manera de trobar un GSD negre magnífic per compartir la vostra vida és rescatant o tornant a casa. Els gossos de rescat troben el seu camí als refugis per tot tipus de motius. Un gran avantatge enrescatar un gos és poder portar-lo a casa amb una imatge clara del seu temperament i salut d'adults.

  Com que els pastors alemanys confien tant en els gossos de treball, també és possible que trobis un GSD negre més gran que busqui una llar amorosa. per viure la seva honorable jubilació.