Són companys lleials i divertits per als adults de la ciutat, però són bons els caniches de joguina amb els nens? Tinc un interès personal en aquesta pregunta: la meva filla té 8 anys i el meu primer gos acaba de fer 3. Així que ara em sembla un bon moment per aconseguir un segon gos, i a la meva filla li encantaria una de les races de joguina (probablement perquè és fart de ser assegut pel nostre gos de mida mitjana existent!). M'encanten els caniches més grans per la seva intel·ligència, però no estic convençut que un caniche joguina sigui una bona opció ara mateix, per diverses raons relacionades amb la seva mida i temperament. En aquest article, donaré una ullada a totes les coses bones que ofereix aquest gosset i quins són els possibles inconvenients de criar-los al voltant dels nens. També compartiré amb vosaltres algunes de les altres races petites que estic considerant!

  Dats dels caniches de joguina

  Comencem amb alguns atributs importants dels caniches de joguina, que seran rellevants per saber com es porten bé amb els nens:

  • Són un dels gossos de joguina més petits, amb un pes de només 4-6 lliures. Les enquestes dels propietaris suggereixen que, de fet, la majoria pesen menys de 5 lliures.
  • Els caniches miniatura es van crear primer, criant els caniches estàndard, i els caniches de joguina es van crear a principis del segle XX a Amèrica mitjançant la cria dels caniches en miniatura encara més.
  • A diferència dels seus homòlegs més grans, els caniches de joguina mai s'han utilitzat per a funcions laborals: es van desenvolupar com a carismàtics.gossos de companyia per a urbanites sofisticats.
  • Malgrat no haver de treballar mai per guanyar-se la vida, aquesta petita raça és famosa per ser intel·ligent. També estan molt centrats en les persones i busquen l'atenció.

  Els caniches de joguina són bons amb els nens?

  Els caniches de joguina no són una raça que recomanem fàcilment a les llars amb nens. No és una regla universal: conec una família amb dos nens en edat d'escola primària i tres caniches joguina feliços, i està funcionant molt bé. Però hi ha algunes coses molt importants que cal tenir en compte abans de criar aquesta raça al costat dels nens:

  • La seva mida els posa en major risc de lesions.
  • És més probable que ho facin que els gossos més grans. tingueu por o ansietat.
  • Hi haurà competència per la vostra atenció.
  • Són un treball dur com a cadells.

  La seva mida els posa en major risc de patir lesions

  La mida i el marc delicat dels caniches de joguina fan que també siguin molt fràgils i que es facin mal fàcilment per un moment maldestre en un joc d'alta energia. Estadísticament, els caniches Toy també tenen més probabilitats que la majoria dels gossos de morir per ferides traumàtiques. Els nens petits representen un risc per a aquests gossos petits si juguen massa durament, perden l'equilibri i cauen sobre ells, o els agafen i els deixen caure.

  És més probable que els gossos més grans tinguin por o ansietat

  Els caniches de joguina puntuen altament per por i ansietat a les enquestes de comportament. Els investigadors ho han especulataixò podria estar directament relacionat amb la seva mida. Gairebé totes les races de gossos petits i de joguina tenen una mutació genètica específica que redueix la quantitat d'hormona del factor de creixement 1 (o IGF-1) similar a la insulina que produeixen. Els nivells reduïts d'IGF-1 també s'han relacionat amb un augment de l'ansietat en estudis controlats separats. Criar un gos amb una alta predisposició a l'ansietat requereix molta paciència i esforç, i pot ser difícil d'equilibrar amb les demandes d'una família jove.

  També hi ha un major risc que els nens creïn fonts accidentalment. d'ansietat. Per exemple, sorprenent el seu caniche Toy amb un soroll fort i sobtat. Aquest no és un problema degut a la malícia, és només que els nens solen ser ruidosos i bulliciosos, i aquesta raça de gossos sovint té una baixa tolerància emocional per això. (En una nota més feliç, els nivells reduïts d'IGF-1 també s'han relacionat amb una major longevitat, i es creu que explica per què les races de gossos més petites també viuen més temps).

  Hi haurà competència per a la vostra atenció

  Els caniches de joguina puntuen molt altament en comportaments de recerca d'atenció, en relació amb altres races. La saviesa anecdòtica suggereix que tenen una alta probabilitat de convertir-se en gossos d'una sola persona. En altres paraules, volen específicament l'atenció d'una persona especial, i poden ser distants o fins i tot hostils cap a altres persones. Aquest era un tret desitjable quan es van desenvolupar per primera vegada: quin és el sentit d'ungos de companyia que no vol passar l'estona amb tu, o que fugirà amb la teva millor parella? Però pot esdevenir una font de gelosia i fricció si també tens nens que volen la teva atenció, o l'atenció de la seva mascota.

  Són un treball dur com a cadells

  Tots els cadells són un treball dur. , però definitivament alguns requereixen més paciència i determinació que altres. Un exemple clàssic d'això és l'entrenament al bany. Els gossos molt petits, inevitablement, també tenen bufetes molt petites, la qual cosa significa que poden trigar més a completar l'entrenament del bany. Com que són més propensos a patir por i ansietat, també pot trigar molt més a acostumar-los a estar sols. Si també esteu intentant fer malabars amb un programa agitat de portar els vostres fills a l'escola i a la pràctica esportiva, etc., a més de satisfer les necessitats del vostre petit cadell, podeu començar a desitjar que no hagueu escollit aquesta raça en particular en aquest moment. temps.

  Un altre caniche és millor?

  Òbviament, una alternativa lògica a un caniche de joguina és un dels seus cosins de mida en miniatura o estàndard. Aquests gossos més grans són físicament més robusts. Com que tenen un historial de treball, encara els agrada ser físicament actiu, cosa que els fa molt adequats per córrer a l'aire lliure amb nens. També els agrada jugar a jocs d'aprendre trucs senzills, que són maneres fàcils per als nens de relacionar-se amb la seva mascota i crear un vincle gratificant.Encara tenen tendència a ser reservats amb els estranys, però és més probable que s'uneixin per igual amb tota la seva família immediata i gaudeixin de les abraçades amb tothom, en lloc d'unir-se només amb una persona. Així que sí, creiem que un caniche més gran és millor amb els nens que un caniche joguina.

  Com entrenar caniches i nens

  Independentment de la mida del vostre caniche, heu d'assegurar-vos que estiguin en la condició adequada, tant mental com físicament, per estar al voltant del vostre fill. I que els teus fills entenguin les maneres adequades d'interactuar amb el seu gos!

  Busca un cadell d'un criador que pugui començar a socialitzar-los amb els nens abans de portar-los a casa. Un cadell que té moltes experiències positives de ser tractat amb suavitat pels nens creixerà més disposat a relacionar-se amb els nens quan siguin grans.

  Els cadells joves borden, s'afanyen, grunyeixen, mosseguen i estiren com a part normal. jugar. Tot està bé quan tens un abric de pell per protegir la teva pell, però no ens agrada gaire! És probable que el vostre cadell reconegui el joc dels vostres fills humans, però haureu d'ensenyar-los a jugar adequadament. No els castigueu per conductes de joc naturals, sinó redirigeu-los a joguines adequades que puguin mossegar.

  Ensenyar als nens a ser bons amb els caniches

  A més d'ensenyar al vostre cadell a tenir paciència amb els nens, haureu d'ensenyar als vostres fills a ser respectuosos amb el vostre gos. Aixòinclou coses com:

  • Com apropar-se a un gos sense espantar-lo.
  • Entendre el llenguatge corporal caní i reconèixer els signes que el seu gos se sent incòmode o vol quedar-se sol.
  • Allà on del seu cos està bé acariciar-los.
  • No molestar un gos que dorm, ni intentar acariciar-lo mentre menja.
  • Com jugar sense animar un cadell a fer-lo mossegar-los o arriscar-se a fer-los.

  Recordeu que els nens petits sempre han de ser supervisats amb gossos de qualsevol edat o raça.

  Alguns gossos petits diferents a tenir en compte

  • Shih Tzu. Petits però resistents per a la seva mida, els Shih Tzu són un dels gossos familiars més reeixits del grup Toy, i també no vessen.
  • Bichon Frise. Un altre gos petit però robust al qual li agrada viure en família i no perd. Aquest té un aspecte estrany com una bola de neu.
  • Australian Terrier. Alegre i robusta, aquesta raça de terrier menys coneguda és famosa per ser una de les millors per criar amb nens.
  • Border Terrier. Afectuosos, durs com les botes velles i amb prou energia per jugar tot el dia, els Border Terrier són una altra gran adaptació a les famílies joves.
  • Cocker Spaniel. Refinats i elegants com un caniche, però suaus i dolços amb gairebé tots els que coneixen, els cocker spaniel americans són una opció una mica més gran (entre 20 i 30 lliures de pes) però un gran gos familiar.

  Són joguines.Els caniches són bons amb els nens? Resum

  Hi ha poques regles dures i ràpides sobre si una raça de gos o una altra sempre és completament inadequada per a qualsevol tipus de llar en particular. En definitiva, molts dels atributs i qualitats del caniche de joguina els fan més adequats per a les llars només per a adults. Són físicament delicats i fràgils, i el seu temperament no sempre complementa el dels nens petits. No obstant això, molts d'aquests gossos viuen feliços amb famílies de totes les edats. Per tant, potser és més important que estigueu ben informat sobre el tipus de mascota que teniu i preparat per satisfer les seves necessitats.

  Si ja teniu un caniche de joguina, ens agradaria saber com ho fan. continua amb els nens a la secció de comentaris a continuació.

  Més sobre els caniches de joguina

  • Són sorollosos?

  Referències

  Bonnett et al. Mortalitat en més de 350.000 gossos suecs assegurats entre 1995 i 2000: I. Taxes específiques de raça, gènere, edat i causa. Acta Veterinaria Scandinavica. 2005.

  Greer et al. Sèrum de connexió IGF-1, mida corporal i edat en el gos domèstic. EDAT. 2011.

  Saló & Wynne. El genoma dels cànids: el millor amic dels genetistes del comportament? Gens, cervell i amp; Comportament. 2012.

  Serpell & Duffy. Cognició i comportament dels gossos domèstics. Les races de gossos i el seu comportament. 2014.