El millor aliment per a un cadell de gran danés és aquell que està dissenyat per a races més grans. Ha de ser nutricionalment complet, fàcil de mastegar i digerir. Les millors marques són riques en proteïnes i calci, amb un mínim de farcits. Com més gran sigui la proporció de carn sencera en els ingredients, millor. Escollir el producte adequat donarà al vostre cadell les millors possibilitats de tenir un bon creixement ossi, així com un metabolisme i nivells hormonals saludables.

  El paquet hauria d'aconsellar menjars moderats, malgrat el gegant del vostre cadell. mida eventual! Això es deu al fet que créixer massa massa ràpid pot tenir grans inconvenients.

  Quant alimentar un cadell de gran danès

  Els grans danesos creixen fins a fer fins a 32 polzades d'alçada a l'espatlla. Així que podríeu pensar que alimentar els gossos cadells gran danés amb la màxima quantitat de menjar possible garantirà que obtinguin prou nutrients. No obstant això, l'alimentació excessiva pot ser tan perjudicial com la baixa.

  Els estudis suggereixen que la sobrealimentació està relacionada amb l'osteocondrosi, una condició de les articulacions que implica la interrupció del subministrament de sang. Els grans danesos tenen un major risc de desenvolupar inflor a causa de la seva anatomia. Els gossos grans amb pit profund són més propensos a això que les races més petites.

  L'evidència dels Països Baixos suggereix que els factors de risc es poden reduir alimentant partícules d'aliment de més de 30 mm de mida. Això s'aplica a les croquetes seques i a la carn preparada a casa.

  També podeu reduir el risc d'inflor dividint-les.el menjar del vostre cadell en diversos àpats més petits al llarg del dia i utilitzant un bol d'alimentació lent. També hauríeu d'evitar l'exercici massa a prop dels àpats.

  Alimentem els nostres cadells de raça gran quatre vegades al dia, espaiats de manera uniforme. Però dividim les seves racions diàries d'aliments en cinc, per utilitzar la porció sobrant com a llaminadures d'entrenament.

  Millor menjar humit per a un cadell de gran danés

  Sóc un gran fan del menjar humit natural per a gossos Nutrish de Rachael Ray.* Consisteix en ingredients naturals, sense blat de moro, blat, o farciments artificials.

  El menjar humit per a gossos pot ser una opció que preferirà el vostre gos, cosa que us pot ajudar molt si teniu un cadell exigent! Això pot ser una delícia, sobretot si trieu barrejar-lo amb el menjar sec.

  No obstant això, el menjar humit sovint es presenta en paquets més petits. Per tant, és possible que hagis de gastar més per mantenir la gana del teu cadell en creixement.

  Great Dane Puppy Kibble

  Rachael Ray també té una opció seca* a la línia Nutrish. Aquestes bosses de menjar sec poden pesar entre 6 i 40 lliures i estan fetes d'ingredients naturals sense farcits.

  També té una taula d'alimentació diària recomanada en funció del pes del vostre cadell. perquè pugueu veure exactament quant hauríeu d'alimentar el vostre cadell de gran danés! El rang de preus varia en funció de la mida que obtingueu. Així que si us preocupen els preus més elevats dels aliments especialitzats per a gossos, aquesta podria ser l'opció perfecta per a vosaltres.

  NutroWholesome

  Un altre menjar per a cadells de gran danés molt ben valorat és el menjar sec per a cadells de Nutro Wholesome Essentials.*

  Aquest ve en paquets especialitzats per a races més petites o més grans, perquè pugueu obtenir menjar per a cadells. dissenyat per al teu cadell més gran. Té gust de pollastre o xai i utilitza carns criades a la granja.

  Nutro Wholesome Essentials també fa una varietat de menjar humit per a gossos, de manera que si al teu gos li encanta l'opció seca, sempre pots barrejar una mica les coses. !

  Purina Pro Plan

  Una altra marca coneguda per al vostre menjar per a cadells de Gran Danès és el menjar per a cadells Purina Pro Plan Focus* dissenyat per a races grans.

  Pollastre. és l'ingredient principal, és a dir, el menjar té un alt nivell de proteïnes. També inclou antioxidants i nutrients destinats a desenvolupar el sistema immunitari i les articulacions i el cartílag del teu cadell.

  Blue Buffalo Wilderness

  Una altra opció és el menjar natural per a cadells d'alta proteïna i sense cereals de Blue Buffalo Wilderness.*

  Aquest aliment té una barreja d'antioxidants, vitamines i minerals escollits pels nutricionistes animals per beneficiar els nostres cadells. Afirma que té com a objectiu el desenvolupament del cervell i els ulls, el creixement muscular saludable, els ossos forts, la salut dental, la salut de la pell i el pelatge i el desenvolupament del sistema immunitari.

  Pot ser una mica car, però aquest pot ser-ne un. al teu cadell li encantarà.

  Taste of the Wild

  Si no estàs segur de moltes marques de renom, potser voldries provar alguna cosa com elMenjar per cadells Taste of the Wild High Prairie.*

  Aquest menjar sec està elaborat als EUA per una empresa familiar. Aquesta és una fórmula sense gra que utilitza cérvol i bisons. Té un gràfic de pautes d'alimentació pràctic basat en l'edat i el pes perquè sàpigues quant alimentar el teu cadell.

  Iams Proactive

  Si el cost et preocupa, és possible que vulguis una opció final. per provar és l'aliment sec Iams Proactive Health per a cadells.* Té una fórmula especialment dissenyada per a races grans i inclou Omega-3 per promoure un cervell sa.

  Divulgació d'enllaços afiliats: Enllaços a aquest article marcat amb un * són enllaços d'afiliats i és possible que rebem una petita comissió si compres aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.