El millor menjar per a gossos per a cadells Pitbull proporcionarà tota la nutrició que necessita el vostre amic caní en desenvolupament. Però també hauria de ser un que gaudeixi! Els cadells de pitbull tenen necessitats dietètiques úniques. Per tant, heu d'assegurar-vos d'alimentar el vostre cadell amb un menjar casolà o comercial que tingui tota la nutrició que necessitarà en aquesta etapa crucial de la vida. A mesura que el vostre cadell envelleix, haureu de canviar la quantitat i el tipus d'aliment que alimenteu. Són propensos a alguns problemes de salut, com ara al·lèrgies alimentàries.

  La nova dieta del cadell Pitbull

  Quan porteu el vostre cadell a casa, assegureu-vos de saber exactament què és el refugi o criador l'estava alimentant. Durant les primeres setmanes que tingueu el vostre cadell, el millor menjar per a gossos per als cadells de Pitbull serà el que es va alimentar originalment. Això permetrà que el teu cadell tingui molt de temps per instal·lar-se a la seva nova llar.

  Una vegada estiguis preparat per passar a un nou menjar per a cadells Pitbull, ho hauries de fer lentament. Podeu combinar el deu per cent dels aliments nous amb el noranta per cent dels vells el primer dia, i després augmentar gradualment els aliments nous al llarg d'una setmana. D'aquesta manera, el vostre Pitbull no experimentarà cap trastorn digestiu com a resultat.

  El millor menjar per a gossos per a cadells de Pitbull

  La dieta de Hill's Science

  Hill's Science té diversos fórmules de menjar sec per a gossos. Però la barreja de cadells Hill's Science Diet és potser el millor menjar per a gossos per als cadells de Pitbull si voleu un bon,combinació equilibrada d'ingredients.

  Aquest aliment inclou nivells ideals de calci i altres minerals per ajudar al desenvolupament ossi del teu cadell. També conté DHA d'oli de peix per donar suport al desenvolupament dels ulls i del cervell, juntament amb molta proteïna magra per ajudar el vostre gos a construir múscul.

  El millor menjar per a gossos per a cadells de pitbull per guanyar pes

  Si el vostre gos El cadell va començar com un gos petit o va tractar amb una condició de salut que el deixava baix de pes, és possible que vulgueu menjar perquè el vostre cadell Pitbull augmenti de pes. Aquests aliments solen tenir més proteïnes i calories. Per tant, necessitareu menys menjar per proporcionar calories addicionals al vostre cadell Pitbull.

  Bully Max High Performance

  Hi ha moltes coses que ens agraden del Bully Max Dog Food . Utilitza carn real com a ingredient principal i té unes 535 calories per tassa. Això és moltes més calories que les que trobareu en pràcticament qualsevol altre menjar per a gossos. Aquest menjar per a gossos no s'ha retirat mai, ja que es revisa tres vegades abans de sortir de la instal·lació.

  Aquest menjar per a gossos no s'ha de donar a cadells molt joves. Però és una gran opció per als cadells més grans i fins i tot es pot alimentar a gossos adults. Fins i tot es pot donar de menjar a gosses embarassades o lactants, de manera que serà una opció adequada per al vostre cadell en totes les etapes de la seva vida.

  Diamond Premium

  La recepta Diamond Premium és perfecta com a menjar per a gossos per als cadells de Pitbull. Té nivells òptims de greix iproteïnes per donar suport al teu cadell, juntament amb DHA de l'oli de salmó per fomentar el desenvolupament del cervell i els ulls.

  Aquesta croqueta té un 31 per cent de proteïnes amb un 20 per cent de greix. A més, fibra i altres nutrients essencials.

  Els ingredients provenen de manera sostenible de tot el món per ajudar a marcar la diferència en aquest millor menjar per a gossos per a cadells de Pitbull.

  Menjar sec

  La croqueta, o menjar sec, és un dels tipus de menjar per a gossos més populars i convenients. En general, és fàcil d'emmagatzemar i es pot alimentar durant la marxa. La croqueta té tot tipus de sabors i és fàcilment digerible. Intenta evitar farcits com el blat de moro, el blat i la fructosa sempre que sigui possible.

  Blue Buffalo Wilderness

  El menjar sec per a gossos Blue Buffalo Wilderness és una opció fantàstica per als pitbulls. No només està carregat de pollastre real per satisfer els desitjos de carn del teu cadell Pitbull, sinó que també conté moltes proteïnes per afavorir el creixement i el desenvolupament muscular primerenc.

  Aquest aliment també conté els àcids grassos que hi ha a la llet materna. , com ara DHA i ARA , per ajudar a donar suport a la salut de la retina i al desenvolupament cognitiu del vostre cadell Pitbull. No conté farciments com el blat de moro, la soja, el blat o els conservants.

  Tingues en compte que aquest és un aliment per a gossos que voldràs emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Tot i que no és un aliment humit que es fa malbé fàcilment, es pot malmetre a l'exterior o en un garatge calent.

  Eukanuba Puppy

  Eukanuba famolts sabors diferents de menjar sec per a gossos per a cadells joves, però la fórmula Eukanuba Lamb and Rice és una de les més populars. El xai és el primer ingredient d'aquest aliment, que es pot donar de menjar als cadells fins que arribin a 54 lliures.

  Aquest aliment proporciona als teus cadells tota l'energia que necessiten dels hidrats de carboni, greixos i, per descomptat, proteïnes. Té croquetes molt petites que són fàcils de digerir pel vostre cadell Pitbull.

  Bosses i llaunes

  El menjar humit per a gossos és una altra opció popular per alimentar els cadells Pitbull. El menjar humit conté al voltant d'un 75 per cent d'aigua i el fa aromàtic i saborós perquè gaudeixi del vostre cadell Pitbull. Malauradament, es fa malbé més fàcilment i no ofereix el mateix efecte netejador de les dents que la croqueta seca.

  Si estàs donant menjar humit, assegureu-vos que només alimenteu aliments humits exclusivament si el producte diu que pot ser-ho. alimentat d'aquesta manera. En cas contrari, un cadell de Pitbull que només s'alimenta amb aliments humits pot desenvolupar diarrea.

  Cesar Gourmet

  Si tens un menjar exigent a les teves mans, els paquets variats d'aliments humits Cesar Gourmet podrien ser un bona opció. Hi ha un munt de sabors per triar en aquestes safates humides, com ara el filet mignon i el pollastre rostit.

  Aquests aliments humits s'elaboren sense grans. Es poden alimentar tant a adults com a cadells, però no voldreu donar al vostre cadell una safata plena. Només aproximadament la meitat o la quarta part d'una safata barrejada amb menjar sec per a cadells per ajudarnetejar-li les dents i prevenir la diarrea.

  Nutro Puppy

  Un altre bon menjar per a gossos per als cadells Pitbull és el menjar humit per a gossos Nutro Puppy. Aquest aliment es presenta en diferents sabors, com ara xai i patates. La carn és sempre el primer ingredient d'aquests aliments humits, i sempre són lliures de grans per ajudar a fomentar un creixement ràpid.

  Aquests aliments humits per a gossos estan fets amb ingredients no transgènics i tenen la quantitat perfecta de proteïnes per ajudar-los. el teu cadell desenvolupa músculs, ossos i articulacions sans. Podeu obtenir-lo com a fórmula de trossos o fórmula de paté depenent de l'estil que preferiu el vostre cadell.

  Quant menjar necessita?

  Com a regla general, heu de donar-li la quantitat al vostre cadell. dels aliments especificats a l'envàs. Si el vostre cadell sembla que està perdent o augmentant de pes, simplement ajusteu les seves porcions al voltant d'un 25% al ​​dia fins que les coses s'equilibren.

  Alimentem els nostres cadells principalment amb croqueta, perquè és més fàcil dividir l'alimentació per a més que només menjars. Al començament de cada dia peso la seva ració diària i la distribueixo en cinc bols. Quatre d'ells s'espaiaran al llarg del dia com a àpats tradicionals. L'últim bol s'utilitza com a llaminadures d'entrenament, tant per a l'entrenament formal de reforç positiu com només per recompensar i fomentar els comportaments que vull veure.