Els gossos mixtes Pitbull Dachshund són assertius, segurs i protectors. Són lleials als seus amos, són gossos de guàrdia aficionats i sovint també gossos de guàrdia. Afectuosos amb les seves famílies, s'uneixen fortament i poden ser propensos a l'ansietat de separació. Avui veurem si els trets, les característiques i el temperament d'aquest inusual gos mesclat són adequats per a la vostra família. Veurem com l'adopció d'un cadell mixt de Pitbull Dachshund pot afectar el vostre estil de vida i si aquesta és la nova mascota adequada per a una llar amb nens o altres animals.

Contingut

  També ens endinsarem en la importància d'entrenar, fer exercici i cuidar la teva barreja de Pitbull Dachshund d'una manera que promogui una bona salut i una personalitat amable.

  Què és una barreja de Pitbull Dachshund?

  La barreja de Pitbull Dachshund és un simpàtic gos de raça mixta. Tenen un pare Dachshund i un pare Pitbull, o provenen d'una línia més llarga de barreges de Pitbull Dachshund. Acostumen a ser baixos, corpulents i molt lleials als seus amos.

  D'on prové la barreja de Pitbull Dachshund?

  La paraula "Pitbull" descriu un tipus de raça. en lloc d'una raça de gos reconeguda. Els gossos de tipus pitbull descendeixen dels gossos forts i poderosos criats per als esports desapareguts de l'esquer de toros i óssos. Als Estats Units, la raça més coneguda com a Pitbull és l'American Staffordshire Terrier.

  El Pitbull descendeix primer dels gossos.portat als EUA des d'Anglaterra. Es va convertir en una mascota familiar popular, molt coneguda per la seva intel·ligència, lleialtat i amor pels nens.

  El Dachshund es va criar originàriament a Alemanya per a la caça del teixó. De fet, el món Dachshund es tradueix com a gos de teixó. La personalitat sense por i el cos llarg i baix de la raça van ser dissenyats per caçar teixons (i altres animals petits) als seus caus.

  L'aspecte simpàtic i la personalitat animada del Dachshund han convertit aquesta raça en una mascota familiar popular. La barreja de Pitbull Dachshund és el que es coneix com un gos de raça mixta de disseny. Les mescles de disseny es diferencien dels mutts tradicionals perquè són el resultat de la cria planificada de dos gossos de raça pura.

  Dats curiosos sobre la barreja de Pitbull Dachshund

  • Història americana està ple de Pitbulls famosos i propietaris famosos. Petey dels Little Rascals era un Pitbull, i Helen Keller l'anomenava Pitbull Sir Thomas "el senyor dels meus afectes".
  • Hi ha hagut molts propietaris famosos de Dachshund al llarg dels anys, inclosos Andy Warhol, John Wayne i George Harrison.
  • Les pel·lícules que inclouen Dachshunds inclouen The Ugly Dachshund i The Secret Life of Pets.

  Què barreja un Pitbull Dachshund sembla?

  Si bé els gossos de races mixtes poden heretar les característiques físiques de qualsevol raça progenitora en qualsevol combinació, la majoria dels toros Dox compartiran alguns trets comuns.

  La barreja de Pitbull Dachshund és unagos de mida petita i mitjana que sovint hereta el cap gran del pitbull combinat amb les potes curtes del dachshund.

  Aquest és l'aspecte desitjat que busquen molts propietaris potencials de Bull Dox, però és important recordar que l'aspecte d'un gos de raça mixta mai es pot garantir al 100%.

  Amb el Dox Bull és possible una gran varietat de colors i marques de pelatge. El tipus de pelatge de la teva barreja dependrà de la seva filiació de Dachshund.

  Un Pitbull barrejat amb un Dachshund de revestiment llis tindrà un pelatge curt i de baix manteniment. L'ascendència de Dachshund de pèl filferro o de pèl llarg pot conduir a abrics de longitud mitjana que requereixen un raspallat regular.

  Mida de la barreja de Pitbull Dachshund

  És probable que el vostre Pitbull Dachshund sigui més curt que el pitbull mitjà i més pesat que el pitbull. Dachshund típic.

  El Pitbull és un gos d'estudi i musculós de mida mitjana. Els mascles pesen entre 55 i 70 lliures i fan de 18 a 19 polzades d'alçada a l'espatlla. Les femelles pesen entre 40 i 55 lliures i fan entre 17 i 18 polzades d'alçada.

  El Dachshund es presenta en dues mides: estàndard i en miniatura. Els Dachshunds estàndard pesen entre 16 i 32 lliures i fan de 8 a 9 polzades d'alçada. Mentre que els Dachshunds en miniatura pesen 11 lliures i menys i fan entre 5 i 6 polzades d'alçada a l'espatlla.

  Abats i colors

  El Pitbull té un pelatge curt i brillant que pot venir en qualsevol color o combinació. de colors i marques. Els dachshunds en tenen trestipus de pelatge: llis, de cabell filferro i de pèl llarg. Els abrics de Dachshund poden venir en una àmplia gamma de colors i patrons, com ara merle, atigrat i piebald.

  Les barreges de Dacshund de Pitbull poden ser curtes, llargues o de pèl. Venen en una gran varietat de colors i patrons.

  Pitbull Dachshund Mix Temperament

  A més de l'aparença, molts propietaris potencials de Dox Bull estan interessats a conèixer la personalitat de la barreja. És normal pensar que el temperament d'un Pitbull pot ser més preocupant que el d'un Dachshund, però en molts casos, el Dachshund lluitador pot ser més un repte que el Pitbull.

  Els Dachshund són famosos i són independents i tossuts. , i sovint molt vocal. Això no és d'estranyar tenint en compte els seus antecedents com a gossos de caça. També poden ser agressius i propensos a cavar.

  Si bé és cert que alguns criadors i propietaris irresponsables han cultivat l'agressivitat en pitbulls criats per lluitar i protegir, els pitbulls ben criats són coneguts per ser afectuosos, lleials i tranquils. .

  Els estudis de comportament agressiu entre les races de gossos mostren que els Dachshunds tenen un alt rang d'agressivitat (incloent-hi mossegades i intents de mossegada) cap als humans i altres gossos. La investigació ha demostrat que és més probable que els Pitbulls mostrin agressivitat quan es troben amb gossos desconeguts.

  El vostre Dox Bull pot heretar els trets de personalitat de qualsevol de les races progenitores en qualsevol combinació. No obstant això, ho sóngeneralment gossos intel·ligents amb naturalesa viva i entregada. L'entrenament i la socialització adequats són clau per garantir un bon comportament a la vostra barreja de Pitbull Dachshund. Així doncs, això és el que hauríeu de saber.

  Entrenar el vostre Pitbull Dachshund Mix

  Els experts en Dachshund adverteixen als propietaris potencials que la raça pot ser un repte d'entrenar. Requereixen coherència i l'ús de tècniques d'entrenament de reforç positiu.

  Una altra preocupació d'entrenament amb els Dachshunds és trencar la casa. L'entrenament amb caixes i orinals són components importants de l'entrenament del cadell de Dachshund.

  Un gos amb ascendència Pitbull també pot presentar reptes. L'AmStaff és conegut com un intel·ligent i amb ganes de agradar a la cria, però pot ser testarut i la seva força física requereix un enfocament ferm i segur.

  Com que el vostre Dox Bull pot ser lluitador i de voluntat forta, pensa en obtenir ajuda d'un entrenador de gossos professional o inscriure el vostre cadell a classes d'entrenament formal si sou un propietari de gossos amb menys experiència.

  La vostra combinació també necessitarà exercici regular. Tot i que el Pitbull és molt enèrgic i esportiu, s'ha de tenir especial cura per evitar lesions si el vostre gos té les potes curtes i l'esquena llarga d'un Dachshund.

  Mirem com la conformació corporal del Dachshund pot afectar la seva salut i benestar.

  Pitbull Dachshund Mix Health

  Una afecció espinal dolorosa i potencialment paralitzant anomenada intervertebralLa malaltia del disc (IVDD) és comú entre els Dachshunds i altres races de gossos amb tipus de cos similars. Un estudi va trobar que gairebé un de cada quatre Dachshunds de pèl llis té algun tipus d'IVDD. Altres trastorns de salut hereditaris que es poden trobar al Dachshund inclouen un tipus de càncer anomenat hemangiosarcoma i una deformitat angular de les extremitats coneguda com a pes varus.

  El Pitbull també pot patir alguns problemes de salut hereditaris. Com moltes races, el Pitbull pot ser propens a les condicions articulars de la displàsia de maluc i colze. Altres problemes de salut habituals inclouen alguns problemes cardíacs i de tiroides, així com un trastorn neurològic conegut com atàxia cerebel·losa.

  La vostra barreja de Pitbull Dachshund pot heretar condicions de salut genètiques d'ambdues races progenitores, especialment problemes de columna, extremitats i articulacions. . Afortunadament, hi ha proves per a molts problemes de salut hereditaris comuns. Parlarem de com pots trobar un cadell de Dox Bull sa una mica més tard.

  El fet de veure la vida útil de les races pares de Dachshund i Pitbull us pot ajudar a predir quant de temps estarà amb vosaltres la vostra barreja de Pittie Dachshund.

  Les barreges de Pitbull Dachshund són bons gossos de família?

  La barreja de Pitbull Dachshund pot ser una bona mascota per a la família adequada. Els propietaris potencials haurien de ser conscients dels possibles problemes de salut, especialment la IVDD i la displàsia de maluc. L'entrenament pot ser exigent per a les dues races progenitores, de manera que requereix un entrenament adequat del Dox Bulltemps i compromís.

  És possible que les famílies amb altres mascotes i nens petits a la llar vulguin considerar altres races i barreges de races abans de decidir-se per un Bull Dox.

  Trobar una barreja de Pitbull Dachshund. Cadell

  Com que ambdues races progenitores poden patir problemes de salut potencialment greus, és important treballar amb un criador responsable que faci proves de la salut dels seus gossos.

  Eviteu que el vostre gosset sigui un anunci en línia o una botiga de mascotes al detall, ja que els gossos d'aquestes fonts poden provenir de fàbriques de cadells.

  Els criadors de bona reputació posaran a prova la salut dels seus gossos i compartiran tots els resultats amb tu. Les proves poden venir en forma de proves d'ADN o exàmens fets per especialistes veterinaris.

  Com que les mescles de disseny són populars i rendibles, és vital triar el vostre cadell amb cura per assegurar-vos que obtingueu el gos més sa possible.

  Crear un cadell mixt de Pitbull Dachshund

  Prepareu-vos per començar a entrenar i socialitzar el vostre cadell des del principi. Com hem esmentat, l'entrenament amb l'orinal i les caixes és imprescindible per als Dachshunds i les barreges de Dachshund.

  Alimenteu el vostre cadell amb una dieta d'alta qualitat i acostumar-lo a una rutina de neteja habitual que inclou raspallar-se, banyar-se, netejar les orelles i les dents. raspallat i tall d'ungles.

  Pitbull Dachshund Barreja de productes i accessoris

  Abans de portar el vostre gos nou a casa, voldreu assegurar-vos que teniu tot el que teniuHeu de mantenir el vostre millor amic feliç i saludable.

  Aquí teniu una llista de comprovació bàsica:

   Pitbull Dachshund Barreja de rescats

   Si Si esteu interessats a adoptar una barreja de Pitbull Dachshund sense llar, hi ha diverses maneres de trobar gossos disponibles.

   Consulteu amb els vostres refugis d'animals i grups de rescat locals per veure si tenen un gos de raça mixta que ha estat identificat com a Dox Bull.

   També pots contactar amb grups de rescat específics de la raça per al Pitbull i el Dachshund i fer-los saber que estàs interessat en una barreja.

   Hi ha molts grups de rescat de Pitbull i Dachshund. als EUA La majoria dels estats tenen almenys un grup de rescat centrat en Pitbull. Per al Dachshund, consulteu la pàgina de rescat del lloc web del Dachshund Club of America.

   El Canadà també té diversos grups regionals de rescat de Pitbull per cercar. Per al Dachshund, consulteu el lloc web de Canadian Dachshund Rescue.

   El tradicional Pitbull d'estil americà és menys comú al Regne Unit i Austràlia. Però és possible trobar Dachshunds barrejats amb gossos similars, com ara el Staffordshire Bull Terrier.

   Recordeu cercar els vostres refugis d'animals locals juntament amb grups de rescat específics de raça per trobar barreges de Dox Bull.

   Feu-nos saber com heu trobat el vostre gos de rescat Pitbull Dachshund als comentaris següents!

   És adequat per a mi una barreja de Pitbull Dachshund?

   No hi ha dubte que el Dox El toro és adorable, però és un?s'adapta bé a la vostra família i estil de vida?

   Aquesta combinació és bona per als propietaris que tenen el temps i la paciència per entrenar gossos que poden ser una mica tossuts i independents.

   Possibles problemes de salut a llarg termini com ara L'IVDD i la displàsia de maluc poden requerir una atenció important a casa i serveis veterinaris costosos.

   Esperem que aquest article us hagi ajudat a prendre la millor decisió sobre el vostre proper millor amic!

   Referències i recursos

   Duffy, D.L., Hsu, Y., Serpell, J.A. "Diferències de raça en l'agressió canina". Applied Animal Behavior Science, 2008.

   Packer, R.M.A., Seath, I.J., O’Neill, D.G., et al. DachsLife 2015: "Una investigació de les associacions d'estil de vida amb el risc de malaltia del disc intervertebral en Dachshunds". Genètica i Epidemiologia Canina, 2016.

   Hemangiosarcoma. National Canine Cancer Foundation.

   ‘Pes Varus en un Dachshund’. North Coast Veterinary Specialist & Centre de referència.

   ‘Displàsia de colze i maluc’. Upper Canada Animal Hospital.

   Downing, R. ‘Ataxia in Dogs’. VCA Hospitals, 2015.