Benvingut a la nostra guia completa per entrenar un cadell en caixes. A càrrec de l'ensinistrador de gossos expert professional, Jo Laurens.

Oferiu-vos tota la informació sobre l'entrenament en caixes que esteu buscant.

Descobriu què és l'entrenament en caixes i com es podria beneficiar el vostre cadell. tenir una caixa per a gos.

Mirem si fer servir una caixa és cruel i com assegurar-nos que el teu cadell estigui segur, feliç i sa al seu llit especial.

I donem Ets la resposta a aquestes preguntes importants per entrenar cadells de caixes, com ara "quant de temps pot romandre un gos dins d'una caixa", "quina mida hauria de ser una caixa de gossos" i "quina caixa és la millor per al meu cadell".

Així que comencem!

Què és l'entrenament amb caixes?

"Ensinistrament amb caixes" un gos, és el procés d'ensenyar a un cadell o gos a relaxar-se i sentir-se còmode en una gàbia o una gàbia per a gos. .

Molts propietaris nous no s'adonen que hi ha un procés d'entrenament darrere de l'ús exitós de les caixes.

En canvi, només posen el cadell a la gàbia del gos, i després s'horroritza soroll i angoixa!

Lluiten juntament amb la caixa durant un parell de dies, i després es rendeixen.

Això és una veritable llàstima, perquè entrenar un cadell en caixes té grans beneficis. I pot tenir ús en diferents moments al llarg de la vida d'un gos.

És cruel l'entrenament en caixes?

De vegades, els propietaris de gossos nous pensen que les caixes sonen "cruels"; després de tot, són gàbies.

Evoquen pensaments de presó i(útil per donar seguretat quan comences a deixar el cadell). A més, no voleu que el cadell se senti exclòs o "desterrat" quan es posa en una caixa.

Sovint, la cuina, la sala familiar o la zona de televisió són els millors llocs per a una caixa.

Si teniu us preocupa l'aspecte de la caixa a casa vostra, llavors us agradaria considerar-ne una de fusta.

Què posareu a la caixa del gos?

Qualsevol cosa que trieu posar a la cal que et sentis segur que el cadell té accés, quan no està supervisat.

Per aquest motiu, pot variar d'un cadell a un altre.

Alguns cadells poden beneficiar-se d'una caixa per a cadells. estora, per proporcionar un llit més suau.

Els altres cadells poden arrencar una estora de caixes i és millor deixar-los només amb el llit del veterinari.

De qualsevol manera, hauràs de proporcionar al teu cadell algun tipus de roba de llit raonablement còmoda.

Si un cadell és molt jove o petit, sovint un o dos peluixos grans, poden donar-li alguna cosa per abraçar-se. Com que estaran acostumats a dormir amb els seus companys de camada.

No obstant això, un cadell més gran i més destructiu, podria desfer les joguines en la teva absència.

Els cadells es beneficiaran de quedar-se amb coses per llepar. o mastegar.

Els kongs farcits són un gran tot terreny i s'han de fer molt "fàcils" per als cadells joves, amb coses per llepar just al voltant de l'obertura. (Els cadells es rendiran si són massa difícils).

Nylabones icaldrà triar i avaluar amb cura els altres mastegadors tenint en compte el vostre cadell en particular.

Si és un mastegador fort i si trenca parts de la mastega quan els mengeu amb vosaltres. No deixis un cadell amb un mastegar que no l'hagis vist menjar amb seguretat abans, diverses vegades.

Si només deixes el cadell durant un màxim de 2-3 hores, en caixes, aleshores no hi ha aigua. necessari i només pot provocar que tota la roba de llit acabi mullada quan el cadell cava i l'aboca.

Caleu entrenant cadells a la nit

Quan porteu el vostre cadell a casa, la vostra primera tasca és ajuda-la a sentir-se segura a casa teva i segura amb tu.

Oblida't de deixar-la sola, els primers dies i fins i tot (preferiblement) nits. Ha tingut molts canvis estressants.

Ara és el moment de tranquil·litzar-la i ajudar-la a sentir-se segura de nou.

Coloca el seu llit al costat del teu llit.

Si ho fas. no la vull al dormitori, com a gos adult, la portin dins i fora. No aprendrà a trobar la seva manera d'entrar, així.

Si la caixa del teu gos no hi cabe al costat del teu llit o és difícil moure't, fes servir una caixa de cartró oberta durant els primers parells. nits al teu llit.

Porta-la amb tu quan surtis si és possible, o fes que algú s'assegui amb ella a casa si no pots.

Preneu-vos una estona de la feina, si voleu pot, per instal·lar-la durant aquest temps.

Crating Puppy At Night

Durant els dies, treballa a "Stage1-3' d'entrenament de la caixa de cadells (a sota) amb la caixa a la ubicació habitual durant el dia on voleu que sigui. Després de 3-7 dies d'això, el vostre cadell també hauria d'estar preparat per passar les nits a la caixa en aquest lloc, i ja no necessitarà dormir al vostre llit.

De vegades els cadells poden fer soroll quan estan angoixats o separats de tu, per això t'aconsello tenir el cadell al costat del teu llit al principi.

D'aquesta manera, només pots posar una mà sobre el cadell i ella no se sentirà sola i tornarà a dormir.

Tu serà més fàcil saber si el teu cadell necessita el vàter, o si està sol, eliminant la variable "solitària"!

Què hauries de fer durant la nit

Durant la nit, us aconsellaria que poseu l'alarma i porteu el vostre cadell al lavabo.

Al principi, pot ser tan sovint com dues vegades a la nit (per exemple, a les 2 del matí i a les 6 del matí), però molt ràpidament. només serà una vegada per nit.

No esperis que el teu cadell faci soroll i et desperti, o acabaràs reforçant el soroll traient-lo.

En canvi, configura l'alarma i desperta el cadell encara que estigui adormit. No parlis amb el cadell ni juguis amb ell, només has de tornar-lo a la caixa del gos després i després ignorar qualsevol soroll posterior, perquè saps que està buit.

Si et despertes abans que ho faci el teu cadell, configura el teu cadell. alarma durant 30 minuts més tard la nit següent. Continueu fent això fins que passeu bénit.

Si el teu cadell es desperta abans que tu, posa l'alarma més aviat la nit següent, de manera que segur que et despertaràs abans que el teu cadell, i romangui a aquesta hora durant diverses nits, abans de fer-ho més tard cada nit. de nou.

Com acostumar un cadell a la caixa

Llavors, quina és la millor manera d'entrenar un cadell?

Cada cadell és un individu.

Alguns són cadells "fàcils".

Potser estar bé sense seguir cap dels protocols d'entrenament de les caixes de gossos següents.

Alguns propietaris només enganxen el seu cadell a la caixa del gos i tanquen la porta de dia 1 – i el seu cadell encara acaba bé amb la caixa.

La resta de cadells són cadells "difícils", que necessiten moviments molt graduals i progressius per quedar-se sols en caixes. I aquests cadells es poden retrocedir considerablement si tanqueu-los allà des del dia 1.

Sempre és millor ser prudent i avançar pels passos en ordre.

No podeu fer cap mal, d'aquesta manera, si tens un cadell 'fàcil'.

Però evitaràs crear problemes, si tens un cadell 'difícil'. Per tant, aquest enfocament prudent és la millor manera d'entrenar un cadell en caixes.

Parlem de com ensinistrar un gos en caixes...

Etapa d'entrenament amb caixes en caixes: obertura de la porta

Aquesta etapa consisteix a mantenir la porta de la caixa oberta i condicionar el cadell a ENCANTAR la caixa.

NO tanquis la porta, en aquesta etapa.

Amaga algunes delicioses a la part posterior de la caixa. caixa de cadells, ambuna pista que porta cap a la porta. Intenta fer-ho quan el cadell no estigui mirant o estigui en una altra habitació. Deixeu que el cadell "descobri" les delícies per la seva pròpia voluntat, la propera vegada que passi la caixa. Aleshores, ompliu-los, quan ella no estigui mirant! La idea és que el cadell arribi a pensar en la caixa del cadell com un lloc màgic per produir una delicia... Fes-ho tan sovint com puguis.

També pots alimentar el cadell amb els seus àpats a la caixa: col·loca el bol. a la part posterior de la caixa, així que ella es queda a la caixa per menjar. Recordeu que no tingueu la temptació de tancar la porta.

Intenta posar la caixa al teu costat quan mires la televisió i asseu-te a terra al costat. El cadell pot optar per anar a estirar-se allà dins. No la facis ni l'animis, encara, verbalment. Deixeu algunes llaminadures a dins, si voleu.

Caixa al costat del llit

Si la caixa és prou petita i portàtil des del lloc de dia, poseu-la al costat del vostre llit a nit i, només a la nit, pots tancar la porta en aquesta etapa: la majoria dels cadells acceptaran que els tanquin, a la nit, si estàs just al costat d'ells.

Algunes caixes s'obren a la part superior i tu Llavors pot allargar la mà per posar-lo al cadell per acomodar-lo, perquè no se senti sol.

No dubteu a tossir o ensumar, o parlar entre vosaltres, si el cadell sembla ansiós, així que ella sap a la nit que sou allà mateix.

Porteu-la al jardí a primera hora del matí perlavabo; no la deixis tancada allà dins mentre t'aixeques.

Com entrenar un cadell en caixes Segona etapa: porta tancada, tu just al costat de la caixa

Després d'un dia de la primera etapa de com per ensinistrar un gos, si el cadell sembla bastant còmode amb la caixa i sovint l'està comprovant com un lloc màgic per produir delícies, podeu passar a la segona fase.

Aquesta etapa implica tancar la porta, però sense que deixis el cadell.

 • Prepara un fantàstic kong farcit. Proveu una mica de paté, una mica de formatge cheddar (que podeu fondre al microones un cop l'hagueu posat al kong, així que és més difícil sortir-ne!), puré de plàtan, mantega de cacauet, només una petita ratlladura d'aquests, al voltant del obertura del Kong.
 • Assegureu-vos que el cadell ha anat al vàter i està buit, i també està cansat, després d'una sessió de joc vigorosa o un viatge de socialització, per exemple.
 • Llança el Kong. a la part posterior de la caixa i tanqueu el cadell allà dins quan hi entri. Ruixeu-hi també algunes llaminadures, per fer-ho bé!

Seieu al costat de la caixa

 • Seieu al costat de la caixa i treballeu amb un ordinador portàtil o dispositiu mòbil o llegiu un llibre. Al principi hauríeu d'estar físicament al costat de les barres de la caixa. No deixis la caixa mentre el cadell hi estigui dins.
 • En Fido s'ha de menjar feliçment el Kong, ja que estàs just al seu costat. De tant en tant, deixeu caure més llaminadures a la caixa, sobretot quan hi hagi Kongacabat, sempre que el cadell estigui en silenci. Si el cadell fa algun soroll, ignoreu-lo. No li parlis, ni li cridis. No deixeu caure llaminadures, en resposta al soroll, o reforçareu el soroll. Espereu la calma abans de donar llaminadures. Posa't els subtítols, si estàs mirant la televisió!!
 • Tant de bo, al final de la pel·lícula, en Fido no faci soroll i estigui resolt. Deixa-la sortir.
 • El soroll que fa el teu cadell en aquesta etapa no es tracta de separar-te de tu, no és pànic, por o angoixa. Com ho sabem? Perquè estàs assegut al costat de la caixa.

Els sorolls del teu cadell

Per això és tan important fer això: Si us allunyeu de la caixa en aquest moment i el cadell fa soroll, no podreu distingir entre 1) el soroll que és una angoixa genuïna, pànic i por de ser separat de vosaltres, que no s'hauria de permetre que continuï. , o pot associar-se amb la caixa, i 2) un "VULOL" i frustrat, una mena de soroll, que realment s'hauria d'ignorar, de manera que el cadell s'assabenta que no funciona.

Amb seure al costat. a la caixa, podeu estar bastant segur que qualsevol soroll que es produeixi és de frustració, perquè no hi ha separació!

El soroll degut a la frustració és molt segur d'ignorar. Pot durar força temps. Pot ser fort, intens i el cadell es pot emocionar, de manera molt semblant a un nen que fa una rabietaquan se'ls diu que realment no poden tenir el que volen.

Si ho ignores, finalment s'aturarà.

Lent i constant

Segui's en aquesta etapa fins que Fido estigui totalment refredat estirat a la caixa mentre assegut al seu costat.

Això només us portarà uns quants dies, tret que el vostre cadell tingui un problema amb la caixa i/o un mala experiència d'haver estat embolicat en el passat. En aquest cas, procediu molt més lentament i no tingueu pressa per avançar fins que el cadell estigui satisfet amb l'etapa en què us trobeu.

Estaràs posant el cadell a la caixa tancada durant la nit. el teu llit, durant aquest temps. Sovint, els cadells accepten les caixes a la nit més fàcilment que les caixes durant el dia. Això pot ser perquè tenen més somnolència a la nit, mentre que pot haver-hi protestes enutjades al respecte, durant el dia.

Només perquè el vostre cadell està bé a la nit, a la caixa, no espereu que això també necessàriament sigui el cas durant el dia. Heu de practicar l'entrenament del cadell a la nit i durant el dia.

Aquesta etapa consisteix a aconseguir que el cadell estigui còmode dins del cadell amb la porta tancada i tu al costat. Un cop hagis aconseguit això...

Etapa d'entrenament del cadell tres: la porta tancada, tu a la mateixa habitació, i després a la mateixa casa

Aquesta etapa tracta de que el cadell es senti còmode a la caixes mentre ets a casa, però no just al costat de la caixa,més.

 • Caleu el cadell (sempre amb un Kong saborós, sempre cansat i buit de pipí i caca), mentre feu alguna activitat a la mateixa habitació. Com netejar, treballar a l'ordinador, cuinar, etc. Assegureu-vos de fer algunes activitats de papereria (llegir, ordinador, menjar) i altres activitats que impliquin moure's (netejar, cuinar).
 • Com sempre, ignora qualsevol soroll. Torneu periòdicament i deixeu caure algunes llaminadures a la caixa si el cadell està en silenci. No ho feu si el cadell està dormint, ja que òbviament no volem despertar-lo!
 • Amb l'entrenament general d'un cadell en caixes, assegureu-vos que el cadell no només menja contínuament al cadell, ja que els cadells. necessiteu aprendre a estar relaxat i "d'acord" quan no hi hagi res que els preocupi: si tot el vostre entrenament es basa en alimentar contínuament el cadell, quan el temps de col·locació s'allarga, és possible que no puguin fer front un cop hagin acabat el seu Kong o llaminadures.
 • Per tant, és una bona pràctica assegurar-se que el cadell ha acabat el Kong/les llaminadures i encara està bé, abans d'acabar una sessió de caixes. El Kong no necessita tenir gaire dins: és un gest per continuar fent de la caixa un lloc fantàstic, en lloc d'una activitat de mastegar durant una hora.

Un cop el cadell està còmode amb això, comenceu a realitzar activitats en altres estances de la casa. Mantingueu obertes les portes entre vosaltres i el cadell i comenceu amb una habitació propera:progressant més lluny a mesura que el gos pot fer front.

Trieu activitats actives i sorolloses al principi, perquè el cadell us escolti i sàpiga que no està sol a la casa. No dubteu a cantar per a vosaltres mateixos, parlar amb vosaltres mateixos... Ignoreu qualsevol soroll del gos.

Recordeu: sempre que el cadell està en caixes, rep un Kong saborós; està cansat; i buit de pipí i caca.

Si el cadell està d'acord amb això, feu que les activitats siguin més tranquil·les fins que pugueu seure a una altra habitació i llegir, mudant-vos periòdicament per comprovar-lo i després tornar-lo a allunyar.

En aquesta etapa, la caixa comença a ser realment útil. Fes-lo servir quan ho necessitis, quan no puguis supervisar el teu cadell i estiguis a casa. Cuinar? Menjar? Preparant els nens per a l'escola? Dutxant-se? Neteja? Fes servir la caixa.

Tindreu la seguretat que sabeu que el vostre cadell no anirà al vàter en cap lloc i que no entrarà en res que no hauria de fer.

Portes d'escales també són útils en aquesta etapa.

Si no voleu que el cadell sigui a dalt o a la cuina o [insereix lloc], una reixa és una altra forma intermèdia de separació que implica que el cadell pugui veure't i escoltar-te, però no estar amb tu.

No deixis el teu cadell en una caixa quan surtis, encara. L'ideal és que no deixeu el vostre cadell sol, encara! Porta-la amb tu al cotxe, demana a un amic o familiar que se senti amb ella, si has de sortir.

Tot i que totsproves amb animals i altres idees que no ens agraden.

Si et trobes pensant en aquesta línia, intenta veure la "gàbia per a gossos" des de la perspectiva del teu gos.

Els gossos són animals de cau, ja que els seus parents salvatges més propers, els llops, viuen en espais petits, foscos i tancats excavats a terra.

Quan tenen por, molts gossos opten per córrer sota taules o darrere dels mobles. . Demostrant que encara tenen preferències similars a les dels llops quan es tracta de la seva definició d'"un amagatall segur".

Considerar una caixa "cruel" és veure-la des d'una perspectiva humana i aplicar els valors humans a

Un cop d'ull als gossos ensinistrats en caixes, les necessitats diàries dels quals s'han satisfet, us mostrarà molts cadells adormits i feliços a les seves caixes.

O cadells mastegant en silenci un Kong.

Està clar que no hi ha crueltat per a aquests nois.

No obstant això, es pot maltractar les caixes per a gossos.

Deixar un cadell o un gos dins d'una caixa durant massa hores. al dia, no es recomana i pot constituir crueltat. Veurem com assegurar-nos d'evitar que això passi més endavant. Però primer, mirem els avantatges de l'entrenament amb caixes.

Els avantatges d'entrenar un cadell en caixes

En una paraula: prevenció!

Els gossos són criatures d'hàbit. i un cop comencen a fer alguna cosa (desitjable o indesitjable!) és probable que continuïn amb això.

Per tant, un dels vostres objectius, en portar el vostre cadell a casa, és animar,això (fins a aquest punt) pot semblar molt, en realitat no ho és, i es pot aconseguir en 3-5 dies, amb un cadell que no té problemes anteriors amb la caixa.

Puppy In A Crate Home Alone. (o Etapa Quatre)

 • Assegureu-vos sempre que el vostre cadell hagi anat al vàter i estigui llest per fer la migdiada.
 • Cada cop que feu una caixa, feu-ho amb un Kong de peluix.
 • Caleu el vostre cadell. Poseu-vos l'abric/recolliu les claus/prepareu-vos. Utilitza una frase específica que li digui al teu cadell que te'n vas ('Tornaré'; 'Ens veiem més tard'). Sortiu i torneu immediatament a entrar. No miris massa el teu cadell. Fingeix que t'agrada molt fer aquesta bogeria d'entrar i sortir per alguna raó personal, que només coneixes tu mateix. Camineu per l'habitació. Digues la teva frase, torna a sortir i torna immediatament.
 • Repetiu-ho moltes vegades, fins que vegeu que el cadell deixa d'interessar-se en el que estàs fent i s'absorbeix en el Kong o s'adormeix, en estat relaxat. L'ideal és que el teu cadell no presti gaire atenció al que estàs fent, però fins i tot si el teu cadell està més interessat, hauria d'estar estirat, o no progressar encara, fins que mostri més signes de relaxació.
 • Llavors, com a dalt, però ara sortiu i espereu 5 segons. Tornar. Repetiu fins que el cadell estigui relaxat.
 • Surt i espereu 10 segons. Repetiu fins que el cadell estigui relaxat.
 • 30 segons. Repetiu fins que el cadell estigui relaxat.
 • 1 minut.Repetiu-ho fins que el cadell estigui relaxat.

Podeu avançar en tot això en una o dues sessions.

O bé, si el vostre cadell es torna hiperalerta i preocupat quan aneu fora, pot trigar una setmana a retrocedir uns quants passos, amb diverses mini-sessions al dia. Molt depèn del vostre cadell individual.

 • 5 minuts. En aquest punt, potser us agradaria començar a allunyar-vos de la casa, després girar-vos i tornar a casa de nou. Repetiu fins que el cadell estigui relaxat.
 • 10-15 minuts. Si teniu una botiga de cantonada a prop, aneu a buscar el paper o una mica de llet. Quan arribis a aquest tipus de temps, el nombre de repeticions que podràs fer cada dia és molt menor. (Moltes vegades 15 minuts probablement equivalen a una bona quantitat del vostre dia!). Però intenta fer un parell de sessions, cada dia.
 • La bona notícia és que els primers 15 minuts que queden són el moment més difícil per a qualsevol cadell, i el moment en què és més probable que l'ansietat per separació s'apaga. Si has arribat a aquest període de temps sense cap problema, és molt probable que estiguis gairebé a casa i sec. Ben fet!

Avança progressiva: 30min; 1 h; 1,5 hores; 2 hores; 3h. Etcètera. Un cop hagis passat els primers 15 minuts, pots augmentar el temps en trossos molt més grans.

L'ideal és que tracti d'assegurar-se que el teu cadell estigui bé per deixar-lo durant el màxim de temps que haurà de deixar. Si t'has pres temps lliure, quant de tempscaldrà deixar el teu cadell quan tornis? Pots planificar com arribar a aquest moment, abans de tornar a la feina?

Horari d'entrenament en caixes

És important començar a entrenar un cadell des del dia que portes el teu cadell a casa, començant com s'explica. a dalt.

Necessitaràs un bon horari d'entrenament del cadell.

En els primers dies, tindreu la caixa del gos al costat del llit a les nits, tancada o (si és possible) oberta. només a la part superior perquè puguis acariciar el teu cadell quan sigui necessari. Si això no és possible, utilitzeu una caixa de cartró de la qual el vostre cadell no pugui saltar; de nou, obriu a la part superior.

Durant els dies d'aquesta primera setmana, treballareu a l'etapa 1- 3 més amunt amb la caixa a la ubicació on voleu que acabi.

Després d'uns quants dies d'aquest "horari de cadells" d'entrenament de la caixa, el vostre cadell també podrà passar nits a la caixa en el seu permanent. ubicació, i no haurà d'estar al costat del vostre llit, perquè s'haurà instal·lat amb vosaltres i ara associarà la caixa amb la vostra presència.

Seguiu treballant amb els passos anteriors durant les properes setmanes.

Quant de temps triga a entrenar un cadell en caixes?

Com que cada cadell és un individu, és impossible dir quant de temps hauria de trigar l'"agenda de cadells" d'entrenament en caixes.

Alguns cadells podrien progressar a través d'això durant la seva primera setmana o dues. Altres cadells poden trigar mesos de moltintroducció acurada per deixar-se sol durant períodes que augmenten gradualment.

En certa mesura, això és específic de la raça: algunes races són conegudes per formar vincles molt forts amb els seus propietaris i per estar angoixades quan se separen. És probable que aquestes races triguin més temps.

El nostre Weimaraner va trigar uns quants mesos a treballar en qüestions com l'entrenament en caixes, entrenar-se sol i passar la nit al marge de nosaltres. Els nostres altres cadells només han necessitat un parell de nits al costat dels nostres llits mentre treballaven en l'entrenament de caixes durant el dia, i al final de la primera setmana estaven bé que els deixessin durant períodes curts mentre sortíem.

Si el vostre cadell troba difícil la separació, és molt important seguir exactament els protocols anteriors i no progressar prematurament.

Com tots els entrenaments, només podeu anar al ritme del vostre cadell, i cal assegurar-vos que el vostre cadell té èxit, abans de passar a la següent etapa. Si avances abans que el teu cadell estigui relaxat i còmode, corres el risc de que tot s'esfondri en un moment posterior del teu entrenament.

El meu gos plora a la caixa

El teu gos plora a la seva caixet?

Hi ha diferents sorolls que pot fer un cadell a la caixa i és important intentar identificar què li passa, emocionalment, al cadell, perquè sàpigues com respondre.

De vegades. el soroll que fa un cadell en una caixa prové de la frustració. Això sonarà com a'Deixa'm sortir d'aquesta caixa, ARA, "Vull..."' soroll. Pot ser molt fort, persistent i el cadell es pot posar força enfadat, com un nen que té una rabieta quan li diuen que no pot tenir res. En altres ocasions, el soroll sortirà del pànic i la por –ansietat.

És “segur” ignorar el soroll originat en la frustració –de fet, s'aconsella ignorar-lo, perquè respondre-hi reforçarà la soroll i només passarà més. Però no és "segur" ignorar un cadell que està en pànic o té por, perquè el pànic augmentarà, com més temps romangui el cadell en aquest estat, i s'associarà amb quedar-se sol i amb la caixa. (Així és com comença l'ansietat per separació.)

El meu gos està frustrat o angoixat?

Pot ser molt difícil distingir entre aquests tipus de soroll, sobretot si sou un cadell nou propietari. És per això que és important començar a entrenar gossos en caixes, seguint les etapes esmentades anteriorment.

Si el soroll és el que ha fet el vostre cadell quan heu estat assegut al costat de la caixa, és probable que sigui frustració. sense pànic a causa de la separació. Per això és extremadament important no saltar-se el pas d'asseure's al costat de la caixa fins que el vostre cadell es trobi còmode (etapa 2).

No esteu segur de què hi ha darrere d'un soroll? Suposem que es basa en la por estar en el costat segur i tornar als conceptes bàsics de l'entrenament en caixes tal com s'ha indicat anteriorment.

Si saps que el soroll ésbasat en la frustració, espera el silenci abans de tornar: quan tornis quan el cadell fa soroll, el teu retorn en si mateix recompensarà el soroll i el cadell pot fer encara més soroll la propera vegada perquè et farà tornar!

Si el soroll és més aviat un soroll de gossos de baix grau que ploren dins de la caixa, és probable que el vostre cadell estigui avorrit o descontent i potser haureu de considerar si satisfeu les necessitats físiques i mentals tant dins com fora de la caixes.

Consells d'entrenament i extres sobre caixes

He d'utilitzar una caixa?

No, és clar que no. Si el vostre cadell no té problemes per menjar parts de la vostra casa, se suposa que no ha de menjar, I el vostre cadell no té problemes d'entrenament al bany, I el vostre cadell no té problemes d'ansietat per separació, probablement una caixa és redundant. Tanmateix, si el vostre cadell arriba sense cap d'aquests problemes a les 8 setmanes, és probable que sigui Super-Cadell, és bastant poc probable!

Durant quant de temps he d'utilitzar la caixa?

Això depèn del vostre cadell. cadell individual.

Una indicació per aturar-se seria...

 • No heu tingut cap accident d'entrenament al bany a casa durant un mes o més.
 • El vostre gos és no és gens destructiu quan surt de la caixa en altres ocasions: mai no li has de dir que no mastegui alguna cosa o que tregui els teus objectes de valor de la boca.
 • El teu gos està tranquil i relaxat quedant-se sol a la caixa. .

  Si tens altres gossos, segur que pots marxar amb seguretatel cadell solt amb els altres gossos sense que cap gos ho pateixi.

 • És millor equivocar-se per precaució i utilitzar la caixa durant massa temps, que aturar-se massa aviat. Amb les meves races (grans, gossos de guerra), faig servir la caixa almenys fins que hagin acabat l'adolescència (12-18 mesos).

Com deixo d'utilitzar la caixa?

Quan deixeu d'utilitzar la caixa, deixeu la porta de la caixa oberta quan surtis. Si tot està bé a la tornada després d'unes quantes ocasions, traieu la caixa i poseu les mateixes mantes o llit que hi havia dins de la caixa, a la mateixa posició, sense la caixa. A continuació, podeu passar a un llit per a gos.

El vostre gos sempre "recordarà" de la caixes, i hauríeu de poder tornar a utilitzar-ne un en qualsevol moment de la vida del vostre gos; no haureu de tornar a entrenar-lo. el vostre gos si voleu tornar a utilitzar una caixa en el futur. Sempre que hagis entrenat les coses correctament la primera vegada!

Què passa amb l'entrenament en caixes d'un gos, no d'un cadell?

Quan es tracta d'ensinistrar gossos en caixes, tingues en compte que hi pot haver una història amb caixes. Un cadell d'ensinistrament de caixes no té aquest problema.

Sovint, els propietaris anteriors de rescats han intentat ensinistrar gossos de caixes, però ho han abandonat sense molta perseverança, a causa del soroll i l'angoixa causats per moure's massa lluny, massa ràpid amb la caixa. Això pot deixar el gos amb una associació temible amb la caixa. Alternativament, elÉs possible que el gos hagi après que fer molt de soroll (frustrat) fa que se'n deixin sortir...

De qualsevol manera, és possible que hàgiu de progressar més lentament quan entrenen gossos en caixes, en comparació amb l'ensinistrament d'un cadell, però el els principis generals i l'horari i els protocols d'entrenament amb caixes segueixen sent els mateixos.

Ensinistrament en caixes del teu cadell

Ensenyar un cadell en caixes és un procés important. Igual que l'ensinistrament d'un gos en caixes.

Tot i que pot semblar una mica descoratjador, trobareu que amb una mica d'esforç la vostra vida amb un gos millorarà enormement.

Tindràs una caixa forta. , cadell feliç amb un cau encantador.

Cuidar el teu cadell

Per obtenir més informació sobre tots els aspectes de l'entrenament del teu gos, consulta: Ensinistrament de gossos, obediència, bones maneres i diversió! I per obtenir més consells sobre com tenir cura i criar el vostre cadell, consulteu la brillant guia de Pippa Mattinson: The Happy Puppy Handbook.

Demana la teva còpia a Amazon avui aquí.

premieu i desenvolupeu els comportaments que voleu. I per evitar els comportaments que no voleu.

Els cadells sense supervisió, deixats solts a casa, poden ser propensos a la destrucció.

Mastegar els vostres mobles o pertinences (inclosos cables elèctrics); banyar-se a l'interior; atacar els taulells de la cuina per a les molles; i consumir substàncies perilloses.

Òbviament, només algunes d'aquestes activitats són perilloses. La resta són un problema perquè, com més "practiquin" fent aquestes coses, més les faran!

Professionals de l'entrenament en caixes

Els cadells intentaran aguantar els pipís i les caques. , en una caixa, perquè és el seu 'llit' i, naturalment, no volen embrutar on dormen.

Això vol dir que pots continuar amb la neteja, la cuina, els comptes, la pràctica del piano, l'escola. córrer, [insereix l'activitat], segur que no tornaràs a l'embolic.

Quan tornis, pots treure Fido fora ràpidament i evitar així qualsevol accident a casa.

Com menys accidents siguin, més ràpid s'entrena l'orinal del cadell amb una caixa.

Totes les teves pertinences precioses estan fora de l'abast del cadell. Per tant, no és possible que el cadell prengui les decisions "equivocades" sobre què mastegar.

Qualsevol cosa potencialment perillosa està fora de l'abast del cadell.

Una vegada que el vostre cadell estigui ensinistrat en caixes, podreu pot portar una caixa amb vostè quan viatja i el seu cadell tindrà una "casa des de casa" a la casahabitació d'hotel.

Caixes de gossos i malalties

Si el vostre cadell ha d'anar al veterinari per a un procediment o una cirurgia, l'emportarà en una gàbia abans i després.

Si està acostumada a estar tancada d'aquesta manera, estarà molt menys estressada abans i després de la cirurgia.

De vegades, per malaltia o després de la cirurgia, alguns gossos s'han de restringir l'exercici. .

Si el vostre gos va ser ensinistrat en caixes com a cadell, l'embalatge en si mateix no causarà estrès.

El meu gos gran es va fer una cirurgia de columna fa un parell d'anys i va necessitar descansar uns quants. setmanes després.

La idea d'intentar embolicar-la, si no l'havien posat mai abans, seria impensable en un moment d'aquesta malaltia.

Per tant, estem totalment venuts dels beneficis de caixa entrenant un cadell. La següent pregunta és, quina caixa és la millor per al meu cadell?

Quin tipus de caixa he de comprar?

Les caixes per a gossos es poden fer de diferents materials, sent el tipus més comú un Gàbia metàl·lica/filferro per a gossos.

També estan disponibles caixes de plàstic sòlid, que s'utilitzen més sovint per viatjar amb avió. També hi ha caixes de tela suau.

Recomanaria una caixa metàl·lica per a la majoria de propietaris nous de cadells. Aquests col·lapsaran plans per a l'emmagatzematge o el transport.

Les caixes de plàstic sòlid de les línies aèries també poden funcionar bé, però no s'enfonsen plans, són més voluminosos i també solen ser més cares.

També pot ser més difícil vigilarsobre el que fa el vostre cadell a la caixa, a través dels costats de plàstic sòlid.

Les caixes de tela per a gossos són ideals per viatjar: són lleugeres, s'enfonsen fàcilment i es transporten bé.

Però també es poden trencar o esquinçar per les dents i les urpes afilades dels cadells, de manera que no són una bona opció fins que el vostre cadell ja ha après a relaxar-se en una caixa de gossos.

Teixit Les caixes també poden ser més difícils de netejar, si el vostre cadell té algun accident de vàter a la caixa, així que, de nou, espereu fins que s'hagi completat l'entrenament per al vàter i el vostre cadell sigui més gran abans de provar una caixa de tela. Si heu escollit el millor tipus de caixes per al vostre gos i per a les vostres necessitats, haureu d'assegurar-vos que trieu la mida adequada.

Quina mida hauria de ser la caixa del vostre gos?

Quan trieu un cadell gàbia, assegureu-vos que no sigui massa gran. Si una caixa és massa gran, un cadell estarà molt content de banyar-se a un extrem i dormir a l'altre (!).

Necessiteu que tota la caixa "sigui" el llit del cadell, de manera que el cadell és reticent a banyar-se a qualsevol part d'ell. El vostre gos hauria de poder aixecar-se i girar-se còmodament.

Moltes caixes per a cadells vénen amb separadors que poden separar part de la caixa i fer-se més grans a mesura que el vostre cadell creix, fent una caixa gran de la mida que vulgueu. .

O potser haureu d'adquirir una caixa petita per a gos fins que el vostre cadell creixi a la caixa més gran.

Ensenyament de la caixa i trobada amb unnecessitats diàries del cadell

Els cadells (i els gossos) tenen certes necessitats que s'han de satisfer diàriament.

Les necessitats d'un cadell jove, i les d'un gos gran, difereixen, segons les necessitats del cadell. sent molt més gran.

Cada dia s'haurà de portar un cadell al bany amb freqüència. A una edat molt jove, això pot ser tan freqüent com cada 30 minuts.

Un cadell necessitarà almenys tres àpats al dia a les 8 setmanes, de vegades quatre àpats al dia.

El vostre cadell farà necessita socialització. Un viatge a una nova ubicació; conèixer gent nova; conèixer altres gossos adequats, i molt més.

A més del temps de viatge i migdiades curtes, aquesta sortida pot durar un parell d'hores al dia.

Necessitarà sessions breus d'entrenament diari, treballar les coses bàsiques, com ara seure, asseure's, caminar sense plomes i molt més.

I, el més important, un cadell necessitarà companyia humana durant una bona part del dia.

L'excel·lent John Bradshaw El llibre 'In Defense of Dogs' reuneix una gran investigació que suggereix que els cadells estan preparats per establir relacions amb humans, fins i tot més que amb altres gossos.

Els humans són les principals figures d'afecció dels gossos, el més habitual. I un cadell es troba en una etapa de dependència, a diferència d'un gos adult.

Per tant, l'horari ideal d'entrenament diari de caixes hauria d'incloure períodes de migdiades i descans a la caixeta del gos, entre períodes de joc, socialització o entrenament.

Quant de temps pot romandre un gos en uncaixet?

L'ideal és que un cadell es crii durant els períodes de temps entre aquests altres "esdeveniments" de l'horari diari.

Per tant, una sessió d'entrenament, una jugada... i una migdiada ( a la caixa del gos). Al bany, una sessió d'entrenament, un viatge de socialització... i una migdiada (a la caixa del gos). I així successivament.

Aquest és l'ús ideal de la caixa per a cadells.

Penseu que és com el "bressol" d'un nadó: és on poseu el cadell per a la migdiada.

Els cadells, com els nadons, necessiten molt de son, ja que aquest és un període de ràpid creixement psicològic i físic.

Ocasionalment, a causa dels compromisos laborals del propietari, és possible que els cadells hagin d'estar en caixes durant períodes més llargs. de temps.

Quant de temps és acceptable, dependrà d'uns quants factors:

 • Has ensenyat al cadell a relaxar-se i estar còmode a la caixa mentre estàs a casa, primer ? Si no, corre el risc de crear ansietat per separació en sortir. Seguiu els passos que s'indiquen a continuació, abans de deixar el vostre cadell.
 • El cadell està cansat i preparat per fer una migdiada?
 • Quant de temps pot aguantar el cadell i no necessitareu banyar-se durant ? (Còmodament.)
 • Amb quina freqüència esteu encaixant el cadell durant aquest període de temps? (4 hores de tant en tant, és diferent de 4 hores dues vegades al dia, tots els dies de la setmana laboral.)
 • Pots satisfer les necessitats diàries del teu cadell, fora de l'horari en què està criat?
 • Com a regla general, probablement sigui millor considerar 4 hores com ael temps màxim continu de manera regular per a un cadell de 12 setmanes o més, que ha passat pels protocols d'entrenament de caixes següents.

Però no voldríeu posar un cadell durant 4 hores dues vegades al dia, cada dia de la setmana...

Utilitzar la caixa mentre estàs a la feina

Tot i que les caixes per a gossos són una eina fantàstica, com qualsevol eina, es poden fer un mal ús.

Deixar el teu gos amb moltes caixes hores al dia, diàriament, no és acceptable.

L'ús excessiu de caixes de gossos és, sens dubte, el que dóna mal nom a les caixes i fa que algunes persones els considerin "cruels".

Però això no es deu a l'ús de la caixa, sinó a l'abús que se'n fa.

Si només treballes un parell de dies a la setmana, o a temps parcial, proveu de prendre's una estona de vacances per un parell de setmanes, per instal·lar el teu nou cadell i establir rutines.

Quan tornis a la feina, fes que algú visiti el teu cadell, deixeu-lo sortir al bany, jugueu amb ell un parell de vegades un dia i (un cop estigui cansada) torneu-la a embalar amb un deliciós kong.

És possible que trobeu un amic o un familiar disposat a fer-ho, o un professional.

Si treballeu a temps complet i el vostre gos adult no pot gaudir de l'espai lliure de la casa, feu servir els serveis d'un professional de mascotes. Com un passejador de gossos (per trencar el dia), o una guarderia o una cuidador de mascotes.

No deixis el teu gos tancat durant 8 hores al dia.

No ho recomano. passejadors de gossos o guarderies per a criescadells en el període de socialització. Els cadells poden aprendre molt que no volem que aprenguin, si no se'ls supervisa de prop en les primeres interaccions amb altres gossos:

L'únic tipus de servei que recomanaria per a un cadell menor de 6 mesos és un " visita de cadells' tal com es descriu anteriorment.

Podeu trobar una guia per tenir un cadell i treballar a temps complet aquí.

Educa a casa un cadell amb una caixa

Tan aviat com el teu cadell es desperti, i abans que faci soroll, porta'l al bany i queda't fora fins que tinguis èxit!

Quan un cadell és molt petit, probablement sigui millor portar-lo fora per evitar que vagi al lavabo a la sortida.

Quan el vostre cadell és una mica més gran i l'entrenament del bany és més avançat. , pots obrir el camí a l'exterior.

Intenta assegurar-te que el teu cadell estigui "buit" abans de posar-lo en caixes, per reduir el risc d'accidents a la caixa.

A mesura que vagis coneixent el teu cadell. cadell, aprendràs la seva rutina de bany i això facilitarà les coses.

On col·locar la caixa del gos?

Posa la caixa del cadell a la ubicació on vulguis que sigui eventualment.

Això no hauria d'estar en una habitació "al marge", com el safareig o el vestíbul d'entrada.

Hauria de ser una habitació "familiar". L'habitació on passeu l'estona i passeu la major part del temps a casa, junts.

Això és important perquè voleu que el cadell associï la caixa amb la vostra presència tranquil·litzadora.