Visites amb taller a Planeses per Setmana Santa

vedells
Planeses ha organitzat unes visites molt especials per aquesta setmana santa orientades a gaudir d’una vista a una granja amb diferents animals de pastura i desenvolupament sostenible combinat amb una experiència d’elaboració de mató de forma artesanal.
Les visites es realitzaran els propers dies 30, 31 de març i l’1 d’abril.
Horari:
  • Matí: de 10:00h a 12:30h
  • Tarda: de 16:00h a 18:30h
Activitats:
  • Matí: visita que consisteix en veure la munyida de les vaques que es fa de forma manual, visita als pollets i taller de mató (opcional).
  • Tarda: visita que consisteix en veure com les vaques donen de mamar als seus vedells, visita als pollets i taller de mató (opcional).
Preu activitat:
  • Només visita: 5€ per persona i nens a partir de 2 anys.
  • Visita + taller: 30€ inclou visita + taller (cada família comptem que poden ser diferents combinacions: 2 adults i 2 nens màxim, 1 adult i 2 nens, 2 adults i 1 nen. El taller és apte per a nenes i nens a partir de 6 anys i fins 10 anys.
  • Suplements: per cada adult de més, 5€ i per cada infant de més, que vulgui fer visita+taller: 10€
Taller de mató:
 
El taller consisteix en aprendre a fer mató de la forma tradicional. Cada nen/a participant s’emportarà el mató que hagi fet. És un taller familiar, els infants han d’estar acompanyats per una persona adulta.
Cal portar un davantal i un tupper.
Places limitades pel taller: màxim 15 nens/nens per taller.
Cal fer reserva prèvia a: info@planeses.com i indicar nombre de persones que vindran i quina activitat faran:  Visita o visita+taller matí o tarda i dia.
En cas de pluja l’activitat es farà igualment. Cal portar roba i calçat adeqüat (botes o calçat de muntanya), paraigües, etc.
Els nens i nenes més petits de 6 anys i més grans de 10 només podran participar de la visita (i si són petits hauran d’anar acompanyats d’algun adult).