Els productors de Visita Granges participem a Fira Orígens 2015

Visita Granges a Fira Orígens 2015

Els productors de Visita Granges participem a la Fira Orígens que es celebra a Olot el 21 i 22 de Novembre on presentarem el nostre projecte de visites a granges a més d’oferir tastets elaborats amb productes propis, naturals i de proximitat, Km 0.

La Fira Orígens és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat de Catalunya són els principals protagonistes, on es realitzen tallers, xerrades, presentacions i degustacions de productes dels diferents productors participants.

Si t’interessen els productes alimentaris de qualitat i de la nostra terra, et convidem a visitar-nos al nostre estand, on t’oferirem dos tastets diferents elaborats amb productes de les nostres granges, que ben segur t’agradaran i sorprendran.

 

El primer tastet són unes delicioses pilotilles de carn de vedella ecològica de Mas el Cros un llit de sofregit de ceba ecològica de Can Maia, amb una salsa de formatge almadroc de La Xiquella, o amb un acompanyament de chutney de pastanaga i pebrot ecològic de Planeses.

L’altre tastet és una temptadora broqueta de pernil dolç de xai natural de L’Astrol, acompanyada de formatge tendre “Xerric” elaborat amb llet crua de vaca de La Xiquella i finalitzat amb una pinzellada de melmelada de fruites del bosc.

Juntament amb els tastets s’oferiran unes postres a triar que entre un iogurt de La Fageda o un bric de llet ATO de Mas La Coromina.

Aquests tastets s’han elaborat basats en la filosofia de col·laboració i divulgació del nostre projecte Visita Granges, on deu productors de La Garrotxa ens hem unit per oferir visites a les nostres granges i mostrar l’origen dels aliments.

 

No et quedis amb les ganes de visitar-nos a la Fira Orígens i gaudir dels nostres tastets que hem ideat i cuinat amb molta il·lusió per aquest esdeveniment.