Menja’m – Casa de pagès tradicional i elaboració de plats cuinats

Menja'm

Descobreix una autèntica casa de pagès tradicional!
Visitaràs la seva horta, l'obrador dels seus plats cuinats i faràs un tastet de les seves receptes...

Visita guiada a Menja'm

Activitat recomanada per famílies i per regalar.

Preu de la visita:

Adults i nens a partir de 8 anys: 8€

Nens menors de 8 anys: 6€

Descripció de la visita

A Menja'm tenim molt per ensenyar i explicar com és la vida a pagès, visitar l’ horta, els conreus, olorar i tocar. Tenir contacte amb els animals, i conèixer maquinaria tradicional (veure funcionant d’un moli de gra , màquina de ventar, engrunar...)

La visita guiada consta de:

Visita dels exteriors: on es poden visionar diferents estris utilitzats antigament en les feines del camp. Visita a l’horta i hivernacle. En aquesta època de l’any l’horta es comença a despertar, sembrarem i plantarem carbassons, tomàquets, escaroles, cebes, cogombres, patates... i recollim all tendre, cebes, col, bròquil...

Visita el bestiar: gallines, ànecs, conills , cabres... Recollida d’ous del galliner poden fer amb ells i farina de blat de moro les vostres pròpies magdalenes durant la visita.

Visita al museu: on es poden veure un mostrari d’eines antigues de pagès i visita a la vivenda dels orígens de la explotació, on es visionarà un petit vídeo explicant el funcionament de l’explotació.(horta,treballs al camp,obrador, que per qüestions legals sanitàries no es pot visitar físicament.

Visita a l'agrobotiga: seguidament es realitzarà el taller d'elaboració de magdalenes fent servir els productes recollits durant la visites i també es realitzarà una petita degustació d’algun dels nostres productes elaborats i si es desitja es podran adquirir els nostres productes per gaudir-los a casa.

Realitza la teva reserva a través del formulari. Un cop realitzada la reserva us enviarem un email amb les dades de reserva i les dades de contacte del productor. 

Poseu-vos en contacte amb el productor per resoldre qualsevol dubte, trucant o enviant un Whatsapp al 687 455 474 o per email a  info@menjam.cat

Localització (Vall d'en Bas, la Garrotxa)

Reserva la teva visita a Menja'm

Sol·licitud de reserva de visita a Menja'm

 Accepto rebre comunicacions amb informació sobre les visites i propostes d'ativitats que organitzades per Visita Granges.
 Accepto subscriure'm al butlletí de notícies de Visita Granges.
 He llegit i accepto la política de privacitat i protecció de dades.Veure política.

Localització i dades de contacte de Menja'm

Menja'm