Mas La Coromina – Granja de vaques de la Llet ATO

Mas La Coromina

Visita la granja de les vaques de la llet ATO, podràs veure les vaques i els vedells,
donar-los de menjar i conèixer perquè la llet ATO és tan especial.

Visita guiada a Mas La Coromina

Activitat recomanada per famílies i per regalar.

Gratuït per infants fins a 2 anys.

Preu nens/es de 3 a 12 anys: 5€.

Preu adult i nens/es a partir de 13 anys: 10€.

L’activitat comença un recorregut per la granja on podreu conèixer de primera mà el procés d'elaboració de la llet ATO, des de la pastura dels animals fins la munyida i el dia a dia d'una granja de vaques amb més de 400 vaques i vedells.

Després podreu gaudir d’un tast de iogurts i formatges així com un audiovisual explicatiu del procés d'elaboració de la llet.

La visita té una durada d'proximadament 1.5 hores i es realitzen en cap de setmana i festius. En períodes no escolars, es fan també entre setmana, els horaris detallats i el calendari el podeu veure directament a Mas La Coromina.

També tindreu la possibilitat de fer-vos amb els productes artesans per gaudir-los a casa vostra!

Poseu-vos en contacte amb el productor per resoldre qualsevol dubte, trucant o enviant un Whatsapp al 699 74 67 52 o per email a info@maslacoromina.cat

Localització (Joanetes, Vall d'en Bas, La Garrotxa)

Reserva la teva visita a Mas La Coromina

Les visites per a famílies i particulars es fan en cap de setmana i festius. En períodes no escolars, es fan també entre setmana, en horaris que podeu consultar al calendari de reserves.

La reserva de les visites a la granja Mas la Coromina es realitza a través del seu sistema de reserves. Pots realitzar la reserva clicant el botó Reservar Visita.

Localització i dades de contacte de Mas La Coromina

Mas La Coromina