La Fageda – Granja de vaques i elaboració de productes lactis

La Fageda

Coneix les vaques més famoses de la comarca, com produeixen la llet i s'elaboren els productes de La Fageda!

Visita guiada a La Fageda

Activitat recomanada per famílies i per regalar.

Preu per majors de 18 anys: 5,5 €.

Nens i joves de 7 a 18 anys: 2,5 €.

Gratuït nens menors de 7 anys.

Un/a guia us acompanyarà a la granja on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us explicarà el seu funcionament.

Un cop a fàbrica, des de l'exterior, podreu veure com transformem la llet en iogurts i postres, així com els diferents processos d'elaboració i fermentació.

En acabar la visita, passarem un audiovisual sobre la cooperativa i seguidament, us podreu entaular i fer una degustació amb productes de La Fageda, incloses les melmelades.La degustació anirà acompanyada d'una explicació.

Per fer reserves o resoldre qualsevol dubte poseu-vos directament en contacte amb el servei de reserves de La Fageda accedint a través del següent enllaç www.fageda.com/visites/ o bé trucant al 972 681 011 o per email a visites@fageda.com.

Localització (Fageda d'en Jordà, La Garrotxa)

Reserva la teva visita a La Fageda

Des del Servei d'Atenció al Visitant de La Fageda es realitzen visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius.

La visita, degustació inclosa, dura 1h30 aprox. i té un preu de 4 euros per als adults, 2 euros per als joves de 11 a 18 anys, 1 euro per als nens de 6 a 10, gratuïta per als menors de 6 anys.

L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions en caps de setmana i festius és de 9 a 15h.

En períodes de vacances escolars també realitzem visites entre setmana, de dimarts a divendres, amb visites a les 10.30, 11.30 i 12.30.

Les visites són sempre amb reserva prèvia.

Per realitzar la reserva d'una Visita Guiada a La Fageda és necessari que contacteu directament amb el servei de reserves de La Fageda clicant el següent enllaç

www.fageda.com/visites/

o bé trucant al Tel. 972 68 10 11

o bé enviant un email a visites@fageda.com

Localització i dades de contacte de La Fageda

La Fageda