La Diputació de Barcelona s’interesa pels programes 100% Olot i Visita Granges

IMG_8435

Técnics de la diputació de Barcelona han participat en una jornada a La Garrotxa on s’han presentat els programes 100% Olot i Visita Granges amb l’objectiu de conèixer noves experiencies al voltant dels productes de proximitat i qualitat.

Durant la jornada els tècnics de la Diputació de Barcelona han pogut conèixer els programes “100%olot” i “Visita granges” de la Garrotxa i alhora aprendre experiències turístiques vinculades amb els productes de proximitat i qualitat.

Els tècnics han gaudit d’una sessió d’intercanvi i aprenentatge, en el marc del programa “Xarxa Productes de la Terra” d’aquesta Corporació.

Aquesta trobada va començar amb una presentació per part de Turisme i Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, i va continuar amb l’explicació del projecte “Visita granges”. Posteriorment, es va visitar, entre d’altres espais, el Mas El Cros, que participa al projecte Visita Granges i compta amb una granja de vaques i  vedells ecològics.

La Xarxa Productes de la Terra és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit supramunicipal dirigida a enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació. Actualment, compta amb un cens de més d’un miler d’empreses.

 

Pots veure la notícia oficial a La Diputació de Barcelona.