El projecte Visita Granges explicat al programa Identitats d’Olot TV

Visita Granges al Programa Identitats d'Olot TV

El dia 24 de maig es va emetre per televisió un reportatge sobre el nostre projecte, Visita Granges, realitzat per Olot Televisió dins el seu espai Amb Identitat Empresarial.

En aquest reportatge s’entrevista a Joan Bassets, president de la nostra associació “Garrotxa Origen del Que Menges”.

A l’entrevista s’explica com neix el nostre projecte i com les diferents granges que participen expliquen l’origen i les qualitats dels seus productes als consumidors finals mitjançant visites guiades a les seves granges.

Totes les visites es realitzen a La Garrotxa i estan orientades tant per ser realitzades per adults de forma individual o en grup com per fer les visites a granges amb nens.

Les nostres visites ofereixen una oportunitat de conèixer directament del productor com funciona la seva explotació, com el·laboren els seus productes i quines són les seves propietats i qualitats que els fan tan especials, tot rodejats d’un entorn natural com és La Garrotxa i que es pot gaudir durant tot l’any.

Agraïm moltíssim el reportatge d’Olot Televisió donat que ens permet difondre el nostre projecte a un públic més ampli i animar als productors de La Garrotxa a sumar-se al nostre projecte.

Us animem a visitar les nostres granges, us animem a visitar La Garrotxa i a conèixer l’origen del que menges.


Podeu veure aquest reportatge i d’altres directament a l’espai Amb Identitat Empresarial d’Olot Televisió clicant al següent enllaç:
http://olottv.xiptv.cat/amb-identitat-empresarial