25/05/2018
Planeses a Benvinguts a Pagès 2018

Planeses us convida a visitar la granja amb Benvingut a Pagès 2018

Enguany, Planeses torna a participar a l'iniciativa Benvingut a Pagès que es realitzarà a arreu de catalunya el dia 9 i 10 de juny. Aquesta iniciativa obre les granges de catalunya perquè es puguin visitar i conèixer de prop la tasca dels agricultors i ramaders a més d'apropar a les famílies amb l'origen dels aliments.
25/05/2018
Esquilada d'ovelles Astrol 2018

Visita especial – Esquilada anual d’ovelles del ramat de l’Astrol, 10 de juny 2018

Cada any, el ramat d'ovelles de l'Astrol és esquilat i enguany l'Astrol vol compartir amb tothom aquesta activitat única per tal de què pugueu gaudir en directe d'aquest espectacle.
26/03/2018
vedells

Visites amb taller a Planeses per Setmana Santa

Planeses ha organitzat unes visites molt especials per aquesta setmana santa orientades a gaudir d'una vista a una granja amb diferents animals de pastura i desenvolupament sostenible combinat amb una experiència d'elaboració de mató de forma artesanal. Les visites es realitzaran els propers dies 30, 31 de març i l'1 d'abril.
20/10/2017
Calendari de visites a granges d'octubre de 2017

Calendari de visites a granges d’octubre de 2017

Tot just acaba d'arribar la tardor i La Garrotxa comença a fer la seva meravellosa transformació: les primeres fulles cauen, els bolets s'escampen per tot arreu i La Fageda s'omple de colors i matisos ocres, taronges, marrons, grocs i vermells. Aquest mes d'octubre et convidem a visitar unes de les nostres granges en família on podràs aprendre un munt de curiositats i tenir contacte amb la natura i els animals.