16/10/2019
Taller d'elaboració de formatge 19 d'octubre 2019

Taller d’elaboració de formatge fresc i mató a Olot, 19 d’octubre

El proper dissabte 19 d'octubre en Jordi Solé organitza una nova edició del seu taller d’elaboració formatge fresc i mató amb llet de vaca produida a la seva petita granja situada al bell mig d'Olot.

L’activitat inclou, el taller d'elaboració del formatge fresc i del mató, una visita guiada per la finca i les seves instal·lacions així com un tastet de productes elaborats al seu obrador.

05/10/2019
Calendari de visites a granges del mes d'octubre de 2019

Calendari de visites a granges del mes d’octubre de 2019

Si voleu gaudir de la tardor i dels seus colors, no ho dubteu, visiteu La Garrotxa i admireu els seus paisatges, el canvi de color i caiguda de les fulles de La Fageda, i com no, visita alguna de les nostres granges com Mas el Cros, Mas la Coromina, L'Astrol, Menja'm o La Fageda.
25/09/2019
Taller d'elaboració de formatge fresc a Olot, 29 de Setembre

Taller d’elaboració de formatge fresc i mató a Olot, 29 de setembre

El proper diumenge 29 de setembre en Jordi Solé, dintre dels seus tallers d'autor, ofereix una jornada molt entretinguda , el taller d’elaboració formatge fresc i mató de llet de vaca produida a la seva petita granja al bell mig d'Olot.

L’activitat inclou, el taller d'elaboració del formatge fresc i del mató, una visita guiada per la finca i les seves instal·lacions així com un tastet de productes elaborats al seu obrador.

05/09/2019
Calendari de Visites a Granges del mes de setembre de 2019

Calendari de visites a granges del mes de setembre de 2019

Ja tenim el mes de setembre aquí, sens dubte, un dels millors moments per visitar la Garrotxa i les seves granges. Potser s'han acabat les vacances, però tens encara tots els caps de setmana de setembre per fer una visita en família a una de les nostres granges, gaudint de la bonança i dels meravellosos paisatges que han deixat les últimes pluges.