31/10/2019
Visites a granges del mes de novembre de 2019

Visites a granges de La Garrotxa del mes de novembre de 2019

Al novembre vine a La Garrotxa, amb amics o en família, i gaudeix de la visita a les nostres granges. La Garrotxa té un dels millors paisatges de tardor de Catalunya, però La Garrotxa no només ofereix natura per visitar, des de Visita Granges, t'oferim un ventall de granges on venir de visita i conèixer de ben a prop la vida de pagès, el funcionament d'una granja, d'un obrador... Vine a La Garrotxa a conèixer l'origen dels aliments i a gaudir de la tardor.
16/10/2019
Taller d'elaboració de formatge 19 d'octubre 2019

Taller d’elaboració de formatge fresc i mató a Olot, 19 d’octubre

El proper dissabte 19 d'octubre en Jordi Solé organitza una nova edició del seu taller d’elaboració formatge fresc i mató amb llet de vaca produida a la seva petita granja situada al bell mig d'Olot.

L’activitat inclou, el taller d'elaboració del formatge fresc i del mató, una visita guiada per la finca i les seves instal·lacions així com un tastet de productes elaborats al seu obrador.

05/10/2019
Calendari de visites a granges del mes d'octubre de 2019

Calendari de visites a granges del mes d’octubre de 2019

Si voleu gaudir de la tardor i dels seus colors, no ho dubteu, visiteu La Garrotxa i admireu els seus paisatges, el canvi de color i caiguda de les fulles de La Fageda, i com no, visita alguna de les nostres granges com Mas el Cros, Mas la Coromina, L'Astrol, Menja'm o La Fageda.
25/09/2019
Taller d'elaboració de formatge fresc a Olot, 29 de Setembre

Taller d’elaboració de formatge fresc i mató a Olot, 29 de setembre

El proper diumenge 29 de setembre en Jordi Solé, dintre dels seus tallers d'autor, ofereix una jornada molt entretinguda , el taller d’elaboració formatge fresc i mató de llet de vaca produida a la seva petita granja al bell mig d'Olot.

L’activitat inclou, el taller d'elaboració del formatge fresc i del mató, una visita guiada per la finca i les seves instal·lacions així com un tastet de productes elaborats al seu obrador.