La Xiquella – Elaboració de formatges artesans i productes lactis

La Xiquella

Coneix el procés d'elaboració del formatge artesà i les vaques productores

 

Activitat recomanada per famílies i per regalar.

Preu adult i nens a partir de 2 anys: 5€.

Gratuït nens fins a 2 anys.

El productor us guiarà per l'explotació perquè conegueu les vaques productores de llet mentre us explica el procés de producció del formatge.

Seguidament visitareu la formatgeria i el seu obrador on podreu conèixer de primera mà el cicle d'elaboració dels formatges artesans, tant els formatges frescos com els curats, així com d'altres productes lactis elaborats a La Xiquella com el iogurt i el quefir.

Al final de la visita realitzareu d'un tast dels formatges i productes lactis de La Xiquella i si us agraden tindreu l'opció de comprar els productes que haureu tastat per gaudir-los a casa vostra.

Un cop realitzada la sol·licitud de reserva us enviarem un email amb les dades de reserva i les dades de contacte del productor.

La visita requereix d'un mínim de 9 persones entre tots els visitants per realitzar-se, en cas de no arribar aquest mínim la visita es podria cancel·lar previa notificació per part de La Xiquella

Poseu-vos en contacte amb el productor per resoldre qualsevol dubte, trucant o enviant un Whatsapp al 667 71 80 04, o per email a hola@laxiquella.cat.

Localització (Sant Esteve d'en Bas, La Garrotxa)

Reserva la teva visita a La Xiquella

Localització i dades de contacte de La Xiquella

La Xiquella