26/03/2018
vedells

Visites amb taller a Planeses per Setmana Santa

Planeses ha organitzat unes visites molt especials per aquesta setmana santa orientades a gaudir d'una vista a una granja amb diferents animals de pastura i desenvolupament sostenible combinat amb una experiència d'elaboració de mató de forma artesanal. Les visites es realitzaran els propers dies 30, 31 de març i l'1 d'abril.
20/10/2017
Calendari de visites a granges d'octubre de 2017

Calendari de visites a granges d’octubre de 2017

Tot just acaba d'arribar la tardor i La Garrotxa comença a fer la seva meravellosa transformació: les primeres fulles cauen, els bolets s'escampen per tot arreu i La Fageda s'omple de colors i matisos ocres, taronges, marrons, grocs i vermells. Aquest mes d'octubre et convidem a visitar unes de les nostres granges en família on podràs aprendre un munt de curiositats i tenir contacte amb la natura i els animals.
15/09/2017
Calendari de visites a granges setembre 2017

Calendari de visites a granges del mes de setembre de 2017

Amb el mes de setembre arriba el final de l'estiu, les vacances s'acaben i la tardor comença a despuntar a les valls de La Garrotxa, les temperatures comencen a ser molt agradables i conviden a descobrir els magnífics paratges d'aquesta comarca, sent un destí magnífic per gaudir durant el cap de setmana.
31/07/2017
Calendari de visita a granges, agost 2017

Calendari de visites a granges del mes d’agost de 2017

Ja tenim aqui el mes de Juliol, la calor i les vacances d'estiu!. Si tens previst gaudir de les teves vacances a La Garrotxa, no et perdis l'oportunitat de visitar una de les nostres granges i gaudir d'una activitat i un entorn tan especials.